Digidexo.com

Hvordan Heal Kronisk forstoppelse

Hvordan Heal Kronisk forstoppelse


Alle avtaler med en sporadiske anfall av forstoppelse. Men symptomene vanligvis forsvinne på egen hånd og lider trenger ikke å søke behandling. På den annen side, noen mennesker avtale med kronisk forstoppelse, der de har færre enn tre avføringer i uken. Kronisk forstoppelse er sjelden forårsaket av en alvorlig sykdom, og det er flere måter å lette ubehag og stimulerer regelmessig avføring.

Hvordan Heal Kronisk forstoppelse

•  Øk fiber inntaket. En høy-fett, lav-fiber diett føre til kronisk forstoppelse. Reduser inntaket av rødt kjøtt og rask mat, og øke inntaket av frukt og grønnsaker. Om nødvendig, ta en fiber supplement.

Tren tre ganger i uken. Regelmessig trening er en naturlig rette for forstoppelse. Være aktiv stimulerer fordøyelseskanalen, noe som gjør at maten til å passere gjennom tarmen. Trening i minst 30 minutter tre ganger i uken.

Drikk rikelig med væske. Vann, grønn te og naturlig juice hydrat kroppen og myker avføring.

Ta et avføringsmiddel. Det kan ta noen dager for trening og fibertilskudd for å regulere avføring. Hvis du leter etter umiddelbar lindring, ta en mild avføringsmiddel. Avføringsmidler mykne avføring og generelt lette forstoppelse innen 12 timer.

Eksperimenter med en alternativ terapi. Massasjer slappe muskler, og når terapeuter legge trykk på magen, kan dette stimulere tarmen og fremme avføring.