Digidexo.com

Castor Oil hjem rettsmidlerRicinusolje er en type av vegetabilsk olje avledet fra lakserbønne. Oljen er en lys gul i farge, med liten eller ingen lukt og en mild smak. Ifølge Food and Drug Administration, er lakserolje trygt og effektivt for bruk i holistisk healing. Mange hjem rettsmidler gjøre bruk av olje til å behandle vanlige plager.

Tørt hår og flass

Masserer lakserolje inn i hodebunnen vil bidra til å avhjelpe tørt hår og flass. Ifølge William A. McGarey, MD, forfatter av "The Oil som helbreder", bør du varme opp lakseroljen i en mikrobølgeovn, slik at den er lunken. Etter oppvarming olje, massere det inn i hodebunnen ved hjelp av fingertuppene, og la den sitte i håret over natten. Rens oljen fra håret om morgenen. Denne behandlingen hastigheter også veksten av hår, slik at det ser tykkere og fyldigere.

Tørr hud

Castor olje effektivt behandler tørr hud på hender og føtter. Masser oljen inn de berørte områdene etter varme den i mikrobølgeovnen til lunken. På grunn av at oljen er ekstremt fettete, suge frem i varmt vann etter at oljen søknad. Dette gjør oljen trekke inn i huden og myker noen tørre eller sprukne områder. Suge i 20 til 30 minutter etter påføring for glatte og myke føtter.

Gikt

Castor olje fungerer som et middel for sår, verkende ledd forårsaket av leddgikt. Oljen har anti-inflammatoriske egenskaper når de påføres på huden. Du kan enten massere oljen inn i huden, eller suge en klut i olje og pakk det rundt området for å lette leddgikt smerte. Ifølge Beth M. Ley, forfatter av "Castor Oil", bør du holde lakserolje-fuktet klut på det berørte området i 45 minutter for maksimal lettelse.

Ringorm

Castor olje rettsmidler ringorm spots som den har antibakteriell og anti-sopp egenskaper. Ringorm er en soppinfeksjon som forårsaker kløende, røde flekker på huden. Sug en bandasje i lakserolje og la den på ringorm lapp over natten. Fortsett denne behandlingen hver kveld til ringorm har forsvunnet.