Digidexo.com

Cervical spondylose Symptomer

Cervical spondylose er en av de forholdene som er vanskelig å forebygge, da det ofte oppstår på grunn av normal slitasje på menneskekroppen. Personer som lider av cervical spondylose har mer enn sannsynlig vært å utvikle tilstanden i årevis før fysiske symptomene begynte å vise, og de aldri realisert det. Å diagnostisere tilstanden, vil en lege vanligvis bruker en bildetest som en X-ray eller en MR, og en fysisk undersøkelse.

Identifikasjon

Cervical spondylose er en tilstand som oppstår som bein og ledd i nakken alder. I løpet av en persons liv, ryggvirvlene og sener i nakken begynner å svekkes og leddgikt vil begynne å stille i. Knoklene kan begynne å utvikle små men skarpe utspring kjent som bein sporer, og disse bein spurs kan begynne å legge press på nervene i ryggraden ved bunnen av halsen. Denne prosessen med leddgikt på grunn av aldring og slitasje i halsen er referert til som cervikal spondylose. Det kan også være kompresjon av ryggmargen på grunn av tapt elastisitet i skivene mellom ryggvirvlene.

Effekter

De første symptomene på livmorhals spondylose starter vanligvis ut minimal, men bli mer kroniske som tiden går. Disse symptomene er en stivhet i nakken som i utgangspunktet fører til en kjedelig verke, men etter hvert går videre til en skarp og kroniske smerter - som synes å stamme i nakken, men stråler til bryst og skuldre - og en kriblende følelse i armer eller hånd som også kan nå de ben og føtter.

Potensial

Avanserte symptomer på livmorhals spondylose bli mer smertefullt og kan begynne å være ødeleggende. Disse symptomene inkluderer endring av kriblende følelse av tidligere symptomer i en nummenhet i armer og ben som kan føre til at personen til å miste bruk av armer og ben, eller et tap av koordinasjonsevne som kan gjøre walking vanskelig og kan føre til at personen synes klønete og vanskelig når de går. Dessuten kan den lidende reflekser begynne å avta, og de kan også begynne å miste kontrollen over sine tarmer og blære.

Forebygging / løsning

Initial behandling av cervical spondylose kan omfatte tiltak slik at området tid å helbrede. En lege kan foreslå at personen bære en nakkekrage for å ta presset av ryggvirvlene og la smertene å avta. For mer alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å sette personen i strekk i et sykehus for å ta alle trykket av ryggvirvlene og gi dem en sjanse til å helbrede.

I tilfelle at disse terapeutiske tilnærminger ikke fungerer en lege kan velge å bruke kirurgi. Kirurgi kan gjøres for å eliminere bein spurs som legger press på nerver eller det kan gjøres for å smelte ryggvirvlene sammen og stoppe presset på de omkringliggende nerver.

Betraktninger

Cervical spondylose er en naturlig del av aldringsprosessen, og det forekommer i de fleste av den tiden de når en alder av 30. Smertefulle symptomer kan dukke opp senere i livet, eller smertefulle symptomer kan aldri materialisere seg. En av de risikofaktorer som øker sjansen for å få livmorhals spondylose er hvis personen har hatt noen form for nakkeskade i det siste.