Digidexo.com

Congestion Relief

Lunger i kroppen skjemaer for mange grunner. Forkjølelse, allergi, bihulebetennelse og irritanter som røyk og støv kan føre til overbelastning. Bakterier, infeksjoner, røyk og støv kan føre til betennelse i nesegangene og bryst luftrom. Når disse passasjene blir betent, bygger slim opp, forårsaker lunger. For lindring og trøst, prøv å bruke disse enkle løsninger for å behandle lunger.

Neti Pot

Neti potter brukes for å lindre tett nese ved å skylle nesehulen. Vann eller saltoppløsning benyttes for å fjerne slim påvirket, støv og røk. Fyll neti potten med varmt vann eller en saltløsning fra apoteket. Lener seg over en vask, tilt hodet, plassere tuten av neti potten i øvre neseboret. Det varme vann eller saltoppløsning vil flyte gjennom nesehulen og gå ut av det andre neseboret. Gjenta fremgangsmåten for den andre neseboret. Ved hjelp av en neti pott for lunger er flott for de som er ute etter et naturlig alternativ til medisinering.

Steam

Behandling av lunger ved hjelp av damp kan utføres på én av to måter i ditt hjem: dusj eller kokende vann. Begynn å kjøre en varm dusj på badet i fem til 10 minutter. Pass på at alle vinduer og dører er lukket slik at dampen ikke siver ut. Etter 10 minutter, ta turen til badet, lukke døren tett. Sitt på kanten av karet, eller toalett, og begynne å puste inn dampen inn gjennom nesen og ut av munnen. Slå varmt vann av og sitte i dampen i minst 10 minutter. Gjenta hver tredje til fjerde time. Kokende vann i en gryte på komfyren kan også produsere damp til å hjelpe med lunger. Fyll en stor gryte med en halv liter vann. Sett 3 ss. av salt i vannet. Når vannet kommer til en hard koke, fjerne potten fra ovnen, plassere et håndkle over hodet. Bøy ansiktet ned til damp og inhalerer. Fuktigheten fra dampen og salt hjelp fukte slim og krympe neseganger samt luftveiene i brystet. Vær forsiktig så du ikke kommer for nær dampen da dette kan brenne ansiktet.

Vaporizers

Vaporizers og eukalyptusolje er stor for behandling av lunger. Fyll vaporizer med vann og tilsett 2-3 dråper eucalyptus olje. Dampen fra vaporizer fukter luften i hjemmet samt slim i bihulene og brystet. Eucalyptus olje vil løsne slim slik at det blir lettere å utvise.