Digidexo.com

Hva er fordelene med å spise Guacamole?

Hva er fordelene med å spise Guacamole?


Guacamole kombinasjon av sunt fett, vitaminer og fiber gjør det til en verdifull del av alt, inkludert vekttap, dietter.

Definisjon

Tradisjonell guacamole består av most avocado, blandet med salsa (terninger tomater, løk, chili og koriander).

Historie

En vanlig meksikansk rett, dateres tilbake til aztekerne som verdsatte denne high-fat-og-protein frukt som en avgang fra sine stort sett lav-fett diett guacamole, melder Gourmet Sleuth.

Sunt fett (Avocado)

Umettet fett, som de i avokado, kan senke kolesterolnivået i blodet og stabiliserer hjerterytme. De er rik på 20 vitaminer, spesielt B, E og K, og lutein, som kan beskytte øynene. De er også høy i fiber.

Lagt Fiber

En halv kopp salsa lagt til en most avocado representerer en porsjon frukt eller grønnsaker og gir antioksidant vitaminer, kalium og andre forbindelser som beskytter hjertet og forbedre den generelle helsen, sier registrert dietetiker Karen Collins.

Vekttap

Selv om vi har redusert vår fettforbruket med 13 prosent siden 1960-tallet, har fedme rate steget med 21 prosent siden da. Den skyldige er ikke beløpet, men hvilken type fett vi spiser, Harvard School of Public Health rapporterer. Avokado 'monosaturated fett bidrar til god helse og dempe sult lenger enn karbohydrater gjør.