Digidexo.com

Alternative medisiner for Thumb Basal Joint Leddgikt

Basal felles leddgikt er en smertefull tilstand som oppstår i hånden hvor tommelen base og håndleddet har slitasjegikt. Hvis du lider av basal felles leddgikt, kan du ha problemer med å gjøre enkle oppgaver som å åpne krukker eller vridning et dørhåndtak. Avhengig av alvorlighetsgraden av leddgikt og smertene du opplever at du kan søke alternative medisiner for å lindre symptomer og bedre daglig funksjon.

Mål for behandling

Det er viktig å forstå at slitasjegikt ikke kan kureres; derfor målene for behandlingen er å redusere smerte, øke mobiliteten og redusere uførhet, ifølge Mayo Clinic. Tradisjonelle medisiner som brukes i behandling av basal felles leddgikt er over-the-counter og reseptbelagte non-steroide anti-inflammatoriske medisiner. Disse inkluderer ibuprofen, naproxen og ketoprofen. Fordi disse medikamentene er hardt på fordøyelsessystemet når det tas regelmessig, kan det være lurt å søke alternative medisiner. Alltid konsultere legen din før du starter et nytt legemiddel program og la ham vite enhver og alle vitaminer, kosttilskudd og medisiner du tar. De fleste alternative medisiner ikke har omfattende forskningsstudier som kan sannsynliggjøre påstander om utøvere og alternativ medisin leverandører.

Akupunktur

Akupunktur er en kinesisk behandlingsmetode som bruker "Qi", eller energipunkter i hele kroppen din. Ifølge Diane Joswick, l.ac., MSOM, leddgikt symptomer oppstår når det er en blokkering av denne Qi energi i de sykliske strømmer. Blokkeringen er referert til som en "bi" og kan lindres ved å fjerne blokken. En akupunkturbehandling består av en serie med små nåler settes på bestemte punkter knyttet til disse Qi poeng. Det er en smertefri prosess. De som praktiserer akupunktur anbefaler også en helhetlig tilnærming til å redusere symptomer på basal felles leddgikt, inkludert kosttilskudd endringer, mosjon og meditasjon, sammen med naturmidler.

Herbal rettsmidler

Mange naturmidler er anbefalt for slitasjegikt i HolisticOnline.com. Flere er sagt å ha anti-inflammatorisk egenskaper og inkluderer boswellia, djevelens klo, ingefær, gurkemeie, selleri frø, lakris og white willow. Cayenne kan brukes lokalt for å bidra til å redusere smerte og inneholder et godt studert ingrediens som heter capsaicin. Varmen hjelper også øke blodsirkulasjonen, og gir felles med næringsstoffer som trengs for forsvarlig helse. Djevelens Klo er ansett som et smertestillende i tillegg til sine anti-inflammatoriske egenskaper. Området innstiller kjerringrokk, som har et silisiuminnhold som fremmer bindevev vekst og helse. Yucca hevdes å gi avlastning for leddgikt smerte også.