Digidexo.com

Opprørt buk Cures

Opprørt buk Cures


En person i alle aldre kan lide av en urolig mage. Indikasjoner på en magesmerter inkluderer ofte halsbrann, twinges og til og med nærvær av galle i munnen. Magesmerter kan være forårsaket av ulike forhold, inkludert magesår, influensa, irritabel tarm syndrom og aversjon mot visse matvarer. En urolig mage kan lindres gjennom ulike medisiner og hjem rettsmidler.

Peppermynte

Peppermynte er en urt som kan lindre en urolig mage når det brukes i ulike former. Urt bidrar til å roe foringer i magen eliminere akkumulert gass i kroppen. Legge en til to ts av tørket peppermynte til en kopp kokende vann. La te-sett i 15 minutter og deretter tappe. Tar et par kapsler med peppermynte i olje form kan også dempe en urolig mage. Oljen lindrer magesmerter ved å tvinge gass fanget i tykktarmen, for å stort tarm og liten tarm skal suges opp av kroppen.

Diet

Betale hensyn til kosthold, som hva du spiser kan føre til en urolig mage. Visse matvarer som bønner, løk, meieriprodukter, brokkoli, peanøtter og epler er ofte syndebukkene som forårsaker gass. The Health 911 nettside advarer mot inntak av store mengder low-carb matvarer, mange av dem inneholder sukkeralkoholer lacitol eller sorbitol. De sukkeralkoholer brukes til å blid low-carb matvarer og inntak av store mengder kan bringe på magesmerter, melder Helse 911 hjemmeside. Eliminere eller redusere lite karbohydrater kan bidra til å forhindre mage plager. Forbruker en diett rik på fiber kan også bidra til å avskrekke magesmerter. Matvarer som inneholder fiber, inkludert hele korn, hjelpemiddel for å beholde vann og skape en gel i mavesekken som kan redusere trykket i magen. Forbruker kullsyreholdig vann kan indusere raping, som også bistår i å lindre gass.

Aloe Vera

Prøv aloe vera juice for å berolige en urolig mage. Hver dag får i en en tredjedel kopp aloe vera juice til pels magen. Forbruker en liten mengde aloe vera før spising kan stimulere kjertlene i magen, nyrer, lever og galleblære, og selv bidra til å reparere skadet magen vev.

Antacida

Over-the-counter antacids kan gi lindring for dårlig. Mange former for antacids er tilgjengelig. Magnesium hydroksider inkluderer Phillips 'Milk av Magnesia, og felles kalsiumkarbonat antacida inkluderer rolaids og Tums. Ifølge University of Maryland Medical Center nettside en utvise forsiktighet hvis du bruker antacida mens på visse medisiner. Antacida kan avskrekke medisiner fra å bli absorbert av kroppen, svekke medisinering effekter. The University of Maryland hjemmeside anbefaler å ta en syrenøytraliserende 60 minutter før eller 120 minutter etter å ha tatt medisiner og rådgivning med lege eller apotek for mer informasjon.

Livsstilsendringer

Mage plager kan være selvinduserte gjennom inntak av alkohol, tobakk, kaffe, mat som inneholder sitronsyre og antiinflammatoriske legemidler. Ved å kutte tilbake eller eliminere disse produktene helt kan hindre en urolig mage. Stress kan også påvirke magen negativt og finne måter å kanalisere stress gjennom teknikker som yoga, tai chi, meditasjon og akupunktur skal hjelpe til med en urolig mage.