Digidexo.com

Blood Type Slanking

Blood Type Slanking


Blodtype dietten ble opprinnelig skapt av Dr. Peter D'Adamo i sin bok, "Eat Right 4 Your Type». Den er basert på prinsippet om at en persons kropp samhandler med og fordøyer maten annerledes basert på hennes blodtype. Din blodtype kan tyde på at du trenger å spise primært kjøttprodukter eller at du bør være vegetarianer. Men helseeksperter er skeptiske til at hvordan vi behandler mat har noe forhold til vår blodtype. De fleste store helseorganisasjoner, som Mayo Clinic, har ikke funnet vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere påstandene denne dietten.

Prinsipper

Blodtype dietten ble opprettet for å løse et underlige spørsmål i vekttap feltet - hvorfor noen mennesker mister vekt på visse dietter og ikke andre? Ifølge Dr. D'Adamo, forklarer en persons blodtype mangel på konsistente resultater. I blodtype dietten, Kosten er gitt konkrete anbefalinger om hva du skal spise og hva som ikke skal spise, basert på deres blodtype O, AB, A eller B. Visse matvarer er egnet for enkelte blodtyper og ikke andre på grunn av proteiner i mat kalt lektiner. Ifølge dietten, lektiner samhandle annerledes med mennesker i ulike blodtyper.

Matvalg

Hva du spiser på blodtype dietten vil avhenge, naturligvis, på din blodtype. De med type O blod oppfordres til å fokusere sine dietter på animalske proteiner og unngå melkeprodukter og matvarer med gluten, inkludert hvete produkter, mais og linser. Type A Kosten er anbefalt å følge et vegetarisk kosthold, med fokus på organiske råvarer og hele korn. De med type B og AB blod er heldige i at systemene kan tolerere en mer variert diett, og Dr. D'Adamo anbefaler en sunn kombinasjon av animalsk protein, hele korn og produsere for disse slankere. Innenfor blodtype bok, viser Dr. D'Adamo de beste mat - og matvarer for å unngå - for hver blodtype.

Trening

Din blodtype vil også påvirke hvilken type trening du utfører på blodtype dietten. Type O Kosten krever store mengder fysisk aktivitet og gjør best med høy intensitet cardio trening som aerobic eller løping minst fem dager i uken. De med type B og AB blod krever mindre mosjon enn Type O slankere, men er fortsatt anbefalt å utføre moderate mengder trening - 30 minutter et par ganger i uken - i idretter som sykling eller svømming. Type A Kosten, derimot, krever beroligende øvelser som yoga.

Vekttap

Blodtype dietten anbefaler ikke den tradisjonelle kalori telling som er vektlagt i de fleste andre dietter, men heller oppfordrer de som er kosten for vekttap å erstatte matvarer på "unngå" liste med de som er anbefalt for deres blodtype. Ved å erstatte matvarer som ikke samhandler godt med din blodtype, kan du gå ned i vekt, eller slik at dietten hevder. Men Dr. D'Adamo sier at det primære målet for blodtype dietten er bedre helse, selv om vekttap kan være en attraktiv bivirkning.

Effektivitet og anmeldelser

En undersøkelse av mer enn 6500 brukere av blodtype dietten funnet funnet at 71 prosent rapportert noen form for rehabilitering, herunder vekttap, økt energi og en redusert mengde av fordøyelsessykdommer. Imidlertid ble denne studien utført av skaperne av kosthold og mange helse-eksperter er skeptiske Dr. D'Adamo påstander. Juliette Kellow, en registrert kostholdsekspert, kalt diett teori "tull", og hevder at det er ingen vitenskapelige bevis for at blodtype påvirker hvordan kroppen vår fordøyer maten. Katherine Zeratsky, en kostholdsekspert med Mayo Clinic, fant også at bevisene bak blodtype dietten mangler. Magasinet "Helse" oppfordrer sine lesere til å hoppe over denne dietten i favør av andre vekttap planer som er bevist å fungere.