Digidexo.com

Kan trening være farlig for insulinresistente People?

Insulinresistens er en tilstand som oppstår når insulin produsert av kroppen ikke skikkelig produsere nok av en insulin respons på fett, muskler og celler. Insulinresistens forårsaker fett til å bli lagret i kroppen i stedet for å brukes som energi. Hvis du eller noen du kjenner har blitt diagnostisert med insulinresistens, kan du bli spurt om trening kan være farlig for insulin resistente. Det er noen viktige ting å vite om insulinresistens og mosjon.

Anbefalinger

Ifølge American Family Lege, de som har insulinresistens svarer godt til trening, noe som forbedrer insulinfølsomheten. Exercise er anbefalt i minst 30 minutter hver dag for å redusere insulinresistens, mens fremme vekttap.

Consult

Rådfør deg med legen din før du begynner en øvelse diett hvis du har insulinresistens. En lege vil ønske å se etter andre problemer som ofte oppstår.

Risiko

Insulinresistens er ofte knyttet til andre helseproblemer, for eksempel høyt blodtrykk, hjerteinfarkt, høyt kolesterol og diabetes. Det er viktig at disse problemene kan løses for å redusere risikoen for kardiovaskulære problemer og plutselige endringer i blodsukkernivået.

Faresignalene

Hvis du har en plutselig innsettende tretthet, kvalme, brystsmerter, svimmelhet, kortpustethet, tåkesyn eller andre problemer, stoppe og diskutere ditt treningsprogram med en lege.

Betraktninger

I tillegg til trening, bør insulinresistente mennesker også vurdere å spise et høyere beløp av fiber, inkludert hele korn, frukt og grønnsaker, for å bedre fordøyelsen. En lege kan gi ernæringsmessige rådgiving til å fokusere på en lav-karbo diett for å redusere kroppens avhengighet av karbohydrater. Karbohydrater kan raskt øke blodsukkernivået i kroppen, en tilstand som insulinresistent folk bør unngå.