Digidexo.com

Hvordan Naturligvis bli kvitt dårlig ånde

Er du lider av dårlig ånde? Så mange mennesker i verden har denne ubehagelig og pinlig tilstand. Det er flere ting som forårsaker dårlig ånde, men mange mennesker er i stand til å eliminere dårlig ånde med bare noen få enkle trinn. Noen ganger folk har dårlig ånde på grunn av dårlig tannhygiene. Andre kan ha dårlig ånde på grunn av deres kosthold, visse medisiner de tar, eller fordi de har en tørr munn. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å naturlig bli kvitt dårlig ånde.

Bruksanvisning

•  Praksis god tannhygiene. Husk å pusse tennene minst to ganger om dagen med fluortannkrem og ikke glem å pusse tungen og taket av munnen din også. Du bør også bruke tanntråd daglig (etter børsting), for å fjerne mat som er fanget mellom tennene. I tillegg må du kontrollere at du skylle munnen hver dag (i 30 sekunder) med fluormunnvann.

Unngå å få en tørr munn. Tørr munn skjer når det er en mangel på spytt i munnen, og dette fører til dårlig ånde å forekomme. Folk kan få en tørr munn puste gjennom munnen, drikke alkohol, ikke drikker nok vann eller ta visse medisiner som antidepressiva, antihistaminer og blodtrykket medisiner.

Drikk rikelig med vann hver dag. Du bør drikke minst 6 til 8 glass vann om dagen, for å hjelpe bli kvitt dårlig ånde. Drikkevann vasker bort igjen matrester og bakterier fra munnen.

Hold deg unna mat med en sterk lukt og krydret mat. Matvarer som hvitløk og løk kan legge igjen en dårlig smak i munnen i lang tid. Så, er det best ikke å spise dem i det hele tatt.

Eliminer tobakksvarer fra livet ditt. Røyking kan forlate en ubehagelig smak i munnen, og får deg til å utvikle dårlig ånde. Så, unngå å bruke noen form for tobakksprodukt.

Legg mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Å spise friske frukter og grønnsaker som gulrøtter, epler, selleri og agurk, alle bidra til naturlig eliminere dårlig ånde. Du kan også prøve andre frukt og grønnsaker produkter, men prøv å holde seg til skarp frukt fordi det har en tendens til å fungere bedre på å eliminere dårlig ånde.

Hint

  • Noen ganger dårlig ånde kan skyldes hulrom, råtne tenner, tannkjøtt sykdom eller en medisinsk tilstand, som diabetes eller nyre sykdom. Så, sørg for å besøke din tannlege for regelmessige kontroller (minst en gang hvert halvår) og se legen din minst en gang i året.