Digidexo.com

Problemer med Invisalign

Invisalign er en kjeveortopedisk sett tann skuffer som utøver press på tennene; dette presset gjør tennene flytte inn i sin nye plassering. Pasienter som har valgt for Invisalign behandling over tradisjonell tannregulering rapporterer både negative og positive erfaringer med behandlingen. Ifølge sine kontoer, noen av problemene var en overraskelse og kan ha påvirket deres beslutning om å melde deg av denne form for behandling.

Effekt på tale

Når kjeveortopedisk pasienter er iført sine Invisalign skuffer, kan de legge merke til at talen er berørt; Dette er først og fremst oppstår fordi kantene av skuffene forstyrre bevegelsen av lepper og tungen som munnen forsøk på å danne ord. Dette innvirkning på talen kan bli følt mest i begynnelsen av Invisalign kjeveortopedisk behandling; som pasienter videre til påfølgende behandlings skuffer, kan de legge merke til at skuffene ikke forstyrrer tale så mye som de gjorde i begynnelsen.

Smertefulle Feste Knapper

Orthodontist må ha noe å feste skuffene for å fremme tann bevegelse; vedleggene (eller knapper) er små sement og pimpstein knapper som er limt inn på noen av tennene til pasienten. Som pasienter har sine tenner forberedt på knappene, vil orthodontist gjelde syre til tennene for å etse dem for limet. Antall knapper som trengs avhenger av graden av tann forskyvning. Ved slutten av Invisalign behandling, blir knappene slipes bort; pasienter som potensielt kan miste noen tannemaljen som de er under denne del av behandlingen.

Button Sikt

Selv om knappene er i samme farge som pasientens tenner, kan de være synlige hvis de er limt til fortennene. Når pasienter smile, vil knappene dukker opp. Hvis knappene er limt til tennene lenger mot baksiden, kan de gni innsiden av pasientens kinn når de har de ortodontiske skuffene ut; mens de er ute, kan knappene gni mot de indre kinnene og små sår kan utvikle.

Bad Breath

Fordi Invisalign Systemet tillater ikke spytt å vaske over pasientens tenner, pasienter ofte merke at de har en veldig tørr munn og dårlig ånde. Den irritasjon forårsaket av skuffene og knapper kan også bidra til halitosis (dårlig ånde). De bør også forberede seg på muligheten for at de kan utvikle hulrom siden spyttet de produserer kan ikke skylle av sine tenner og fjerne noen venstre over stoffer. De kan redusere dårlig ånde, tørr munn og potensial for hulrom ved å drikke rikelig med vann og pusse tennene trofast hver dag.

Endre Bite

Som bite endringer, vil pasienter som bruker Invisalign bite innsiden av kinnet sitt mye oftere. Siden de er fortsatt i bruk til sine gamle bite, de tygger på den måten som de er vant til å tygge og tror ikke å foreta justeringer for å tillate den nye plasseringen av tennene. Således, som pasienter som tygger, de bite ned på sin indre leppe eller kinnet. Hvis dette skjer, bør pasientene sørge for å skylle med en gang med en pålitelig antibakteriell vask munnen.