Digidexo.com

Hjemmelaget Body Detox

I dietter, betyr begrepet detox bare å fjerne avfall fra kroppen din. Kroppene våre er utsatt for kjemikalier, giftstoffer og miljøgifter hver dag. Fordelene ved å gjøre en rens er å fjerne disse giftstoffer, noe som resulterer i høyere energinivå, klarere hud, klarere øyne og generelt bedre helse. Selv om detox dietter er litt kontroversielt, er det sikkert allment kjent at dietter full av frisk frukt og grønnsaker gir mer energi, et sterkt immunforsvar og en sunnere generelle følelsen. Prøv dietten under for et par dager og begynner å føle deg bedre snart.

Go Clean

Når man deltar i detox, unngå rødt kjøtt, meieriprodukter, all mat som er hvit som sukker og mel. Også gjøre uten koffein og alkohol.

Få din Frukt og grønnsaker

Under rens, spiser tonnevis av frisk frukt, grønnsaker, linser og hele korn som brun ris. Grønnsaker som er kjent for sine rensende egenskaper inkluderer salat, selleri og asparges. Hvis du synes det er vanskelig å få tid til å spise grønnsaker, blandet smoothies er en flott måte å få dem inn i systemet ditt.

Drikk, drikk, drikk

Drikk minst åtte glass vann om dagen. Dette bidrar til å skylle giftstoffer fra systemet. Hvis den mengden vann virker for mye, prøv glitrende vann eller smakstilsetning det med en klemme av lime eller sitronsaft.

Discover Tea

Urtete er et flott alternativ til kaffe. Noen koffeinfri alternativer er peppermynte, anis, sitron verbena, karve, basilikum og fennikel. Disse urtete arbeide for å berolige og roe interne systemer, hjelpe med rens.

Fresh Start

Begynn hver dag med en te laget av varmt vann og saften av en halv sitron. Dette vil hoppe-start på rens, hjelpe fordøyelsen, og bidra til å skylle ut giftstoffer. Føl deg fri til å blidgjøre den med honning hvis du vil.