Digidexo.com

Hva er behandlingen for Hearing Voices?

Behandlingen for å høre stemmer avhenger av grunnlaget for denne type av auditiv illusjon. Høre stemmer er funnet i 70 prosent av pasienter med diagnosen schizofreni, og rundt 15 prosent av pasienter diagnostisert med andre stemningslidelser, som depresjon. Behandling er vanligvis en del av totale omsorg for psykisk helse problemet for hånden.

Initial Treatment

Du vil sannsynligvis nødt til å bli tatt opp til en klinikk eller i-pasient anlegg for behandling når symptomer på psykiske lidelser som ekstrem som å høre stemmer først til stede. Dette er vanligvis der en offisiell diagnose er gjengitt og medisiner regimer er begynt.

Primære Behandlinger

Anti-psykotiske medisiner er foreskrevet for å behandle kjernen psykisk sykdom; auditive hallusinasjoner er et symptom på sykdommen som behandles. Vanlige medisiner inkluderer Haldol, Risperadal, Zyprexa, og Clozaril.

Sekundære behandlinger

I tillegg til medisiner, er terapi neste forsvarslinje i å kontrollere prosessen med å høre stemmer. Individuell terapi, samt gruppeoppgaver, vil hjelpe deg med å få en viss forståelse av hva som skjer etter hvert som sykdommen utvikler og lære å ha kontroll over denne spesielle symptom.

Advarsel

Mennesker som sliter med psykiske lidelser som utfordrende som depresjon, mani eller schizofreni, som er der hørselshallusinasjoner er vanligst, kan være svært skjør. Tilbakefall blant denne gruppen av pasienter er svært vanlig; Derfor er det viktig å begrense stress og store forandringer i livet der det er mulig.

Time Frame

Å finne riktig behandling for hørselshallusinasjoner er en prosess med prøving og feiling. Noen ganger kan man prøve flere forskjellige medisiner før du finner en som fungerer for deg, en prosess som kan være alt fra dager til måneder før du merker resultater.