Digidexo.com

Kiropraktor Tools

Kiropraktorer jobber med verktøy for å hjelpe hjelpemiddel i å justere felles og bein områder i kroppen din. Verktøyene de bruker hjelp justere punkter i kroppen hvor de ikke kan justeres riktig manuelt. De hjelper med omstilling ømme muskler, sener og bein på grunn av skade eller bare generelle problemområder.

Justere Table

Alle kiropraktorer har justering tabeller. De varierer i design og størrelse. De er polstret for komfort og forhøyet så kiropraktoren lett kan diagnostisere problemområder og justere kroppen din. De er vanligvis elektrisk drevet for kiropraktoren å heve eller senke dem til deres behov høyde og tilt fra en oppreist til en horisontal posisjon også. Dette gjør det mulig for pasienten å få på bordet lett uten å måtte ytterligere press kroppen hans.

X-Ray Machine

En X-ray maskinen brukes av ioniserende stråling for å kunne se den skjelettsystemet. Kiropraktoren kan synlig se noen bein eller felles skader, dislokasjoner, og forskyvninger. Dette fungerer godt for kiropraktor for å vite hvordan du skal justere pasienten og hvor ille hennes forskyvning er. Det hjelper også kiropraktor bestemme hvilke virkemidler som skal brukes til justering eller hvis det kan gjøres manuelt.

Trekkraft og Justere Verktøy

Kiropraktorer bruker noen ganger små mallets å omstille ryggvirvler og andre små bein. Det er andre små håndholdte verktøy, kalt trekkraft verktøy, som brukes til å frigjøre spenninger i musklene ved å skape trykk. Noen trekkraft verktøy bruker sluppet trykk eller påført trykk for å tappe bein og vertebrae tilbake til justering. Trekkraft verktøy kommer i ulike størrelser og former, og blir ofte brukt av kiropraktorer. Disse små innretninger fungere godt i omstilling nakke og rygg at manuell justering ikke kan gjøre.