Digidexo.com

Hvordan hjelpe barn med ODD

Hvordan hjelpe barn med ODD


Opposisjonell atferdsforstyrrelse (ODD) er en psykisk lidelse som rammer barn og tenåringer. Et barn med ODD er vedvarende trassig mot autoriteter, ofte har negative følelser og store utbrudd, spørrende noen autoritet, å skylde på andre for sine problemer og lidelse mange utbrudd i løpet av dagen. I et barn med ODD, blir hennes trass så overveldende at det forstyrrer hennes evne til å gjøre dagligdagse oppgaver som skolearbeid, eller til og med nyte middag med familien. ODD kan diagnostiseres tidlig hos noen barn, som de kan fremvise disse ergerlig symptomer i ung alder uten forklaring.

Bruksanvisning

•  Besøk din primære omsorg lege. Legen vil vurdere din childâ € ™ s helse og situasjon, og være i stand til å koble deg med en rådgiver eller psykiater som kan videre hjelpe barnet ditt.

•  Gå med barnet ditt til den mentale helse leverandør og diskutere behandling. Før denne utnevnelsen, lage en liste over dine hans symptomer. Også holde en journal av hans raserianfall og når de oppstår. Skriv ned eventuelle vesentlige ting om hans medisinske historie, samt eventuelle spørsmål du ønsker å huske å spørre i utnevnelsen.

Start barnet ditt på vanlige terapitimer for å holde henne på et konstant øye til utvinning. Terapeuten din vil fortelle deg hvor ofte han mener barnet bør sees for å behandle henne ODD.

Gjør en avtale for å begynne foreldre terapi for deg selv, med din childâ € ™ s terapeut. Ita € ™ s viktig for din childâ € ™ s recovery at du utstyrer deg med verktøy til å følelsesmessig håndtere sine problemer, og kunnskap om hvordan man bedre kan hjelpe ham. Forelder terapi kan lære deg det du trenger å gjøre hjemme.

Vurdere om barnet ditt bør være på medisiner for deres ODD. Dette gjøres best med din lege og terapeut, og vanligvis vil de ta det opp først hvis de mener medisinering er nødvendig. I de fleste situasjoner, er medisiner som brukes når ODD presenterer sammen med en annen psykisk helseproblem.

Hold deg til din vanlige terapi besøk, for deg og barnet ditt, og følger gjennom med å gjøre endringer i hjemmet tilsvarende. Ofte dette omfatter mer disiplin fra foreldre, og noen avslappende øvelser for barnet, men det finnes en rekke andre endringer Legen kan anbefale, avhengig av ditt tilfelle.