Digidexo.com

Hvordan Boost Metabolic Rate

Metabolisme er en komplisert, pågående kjemisk prosess der spist mat leverer brenselet som cellene konvertere til energi som kreves for å utføre en rekke essensielle biologiske prosesser, for eksempel flytting og tenker. Kalorier er en måleenhet for hvor mye energi en gitt matforsyninger til kroppen, og den hastigheten som en person forbrenner eller bryter ned mat som skal brukes til energi avhenger av tre faktorer: hvor mye kalorier en person forbruker, mengden kalorier en person forbrenner mens fysisk aktive og hvor mye kalorier en person forbrenner som diktert av unike genetiske makeup.

Hvordan Boost Metabolic Rate

•  Beregn din hviler metabolic rate. Selv når du ikke er fysisk aktiv, er stoffskiftet fungerer og brenne kalorier for å produsere drivstoff som trengs for prosesser som tenkning og fjerne avfall fra nyrene. Det er viktig å ikke inntar færre kalorier enn kroppen din krever mens resten fordi det vil føre til at kroppen til å gå inn i survival mode. På dette tidspunktet begynner kroppen å brenne så få kalorier som mulig for å bevare hva det mener er et begrenset lager av drivstoff, og metabolisme bremser deretter ned.

Legg muskelen til kroppen din. Fordi muskelvev er tyngre enn fett, fører det til at kroppen til å forbrenne mer energi, selv når du er inaktiv. Som et resultat, kan flere pounds av ekstra muskel øke din hviler stoffskiftet rate med ca 100 kalorier.

Start hver dag med frokost. Spise en balansert, næringsrik frokost ikke lades kun kroppen din etter en natt med nedetid søvn, men det aktiverer stoffskiftet og får den klar til å fungere for resten av dagen.

Spis små måltider og snacks hele dagen, spesielt hvis tre tradisjonelle måltider ikke dempe sult og holde appetitten under kontroll. Nøkkelen er å fokusere på næringsrik mat og å dele ditt daglige kaloriinntak med antall mindre måltider for å sikre at du ikke overspiser. Spise holder ofte stoffskiftet aktive, noe som bidrar til å opprettholde et jevnt nivå av blodsukker for å forhindre insulin toppene som skaper cravings for feil typer mat, som for eksempel sukkerholdig snacks.

Maksimer etter øvelsen kalori brenning. Vekslende fem-minutters intervaller av fysisk aktivitet, for eksempel svømming eller turgåing, med en normal hastighet med korte, men likevel intense 30-sekunders bursts av høyhastighets anstrengelse øker mitokondriene - de delene av cellene som produserer energi - og får dem å brenne kalorier mer effektivt og for lengre perioder av gangen, effektivt slik at du kan holde deg i form med kortere treningsøkter.

Hint

  • Å øke stoffskiftet ytterligere, berike din diett med stoffskiftet vennlige fisk høy i omega-3 fettsyrer, som tunfisk og laks; plantevernmiddel-free økologisk mat; antioksidant-fylt grønn te; og magre proteiner.
  • Unngå matvarer som inneholder transfett, som er knyttet til et antall av ernæringsmessige og helsemessige ills, inkludert sakte metabolisme, insulinresistens og vektøkning.