Digidexo.com

Guaifenesin behandling for fibromyalgi

Guaifenesin behandling for fibromyalgi


Fibromyalgi er en livsendrende sykdom som kan føre til konstant smerte og selv funksjonshemming. Mange medikamenter er nå godkjent av FDA for sin behandling. Den guaifenesin protokollen er en mindre kjent behandling som viser store løftet.

Guaifenesin medisiner

Den guaifenesin protokollen omfatter behandle sykdommen med rusmidler som Mucinex (guaifenesin) nå markedsført for luftveier og slim problemer, ifølge Fibromyalgi Treatment Center. Behandlingen fører til at kroppen til å skille ut de giftige stoffer som forårsaker fibromyalgi.

Dosering

Stoffet er startet i lave doser og gradvis økt. Dosene varierer fra 600 mg til 3600 mg, og er delt inn i to doser tas daglig.

Behandlingssyklus

I løpet av behandlingen, symptomer vokse mer intens og andre symptomer kan oppstå eller dukke opp igjen. Dette er å forvente og viser at prosessen er å jobbe; disse symptomer vil avta over tid.

Bivirkninger

I motsetning til gikt narkotika som ofte foreskrevet for fibromyalgi, melder Fibrokur.com at legemidler som brukes i guaifenesin behandlingen har ingen bivirkninger og kan brukes av barn.

Ikke en kur

Miljø Sykdom Resource forteller besøkende til sin hjemmeside at guaifenesin er ikke en kur for fibromyalgi, men et system for å kontrollere det. Pasientene vil bli pålagt å ta vedlikeholdsdoser av medisinen for livet.