Digidexo.com

DMG Supplement Fordeler

DMG Supplement Fordeler


Dimethylglycine (DMG) er et molekyl som kan lages fra aminosyren glysin eller forbindelsen choline. Forbindelsen kan også bli funnet i lever, bønner og noen andre matvarer. Opprinnelig ble det feilaktig klassifisert som en B-vitamin (B-15), men nå kan det bli funnet som et tilsetningsstoff til noen kosttilskudd. Som mange andre kosttilskudd, har DMG hadde svært få studier for å bevise sin søknad til å forbedre atletiske evne eller sykdomssymptomer.

Autisme

En studie utarbeidet av lege i cellebiologi, Patricia Kidd, viser at DMG kan forbedre tilstanden til autisme. I studien, forbedret DMG de kognitive funksjonene til 31 av 39 autistiske barn i alderen tre og syv. Andre studier har funnet liten forbedring mellom DMG og placebo. DMG kan fremme tale, bedre øyekontakt koordinering og øke oppmerksomheten span i autistiske individer. DMG kan også forbedre produksjonen av antistoffene i immunsystemet mangel av autistiske individer.

Beslag

Ifølge Urter 2000, kan DMG kosttilskudd forbedre symptomer på pasienter som er epileptiker. Det er antatt at forbindelsen reduserer mengden av symptomene ved å forbedre forbindelsen mellom de forskjellige deler av hjernen. Det finnes ingen dokumenterte vitenskapelige studier som beviser dette, men det finnes anekdotiske tilfeller der tillegget har vært effektive.

Utholdenhet

DMG kosttilskudd har blitt brukt som et kosttilskudd for å avlaste pasienter energi lidelser som kronisk utmattelsessyndrom. Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, kan DMG kunne forbedre bodyâ € ™ s utnyttelse av oksygen når det opplever en mangel. Av denne grunn har supplement blitt brukt av idrettsutøvere for å forsøke å forbedre sine idrettslige prestasjoner. Dr. Roger Kendell, en påstått ekspert på næringsinnhold, mener at DMG kan også øke muskel utvinning og utholdenhet etter en vanskelig trening. Bevisene for denne fordelen er fortsatt rent anekdotiske.

Immunitet

Det finnes ulike tilstander hvor DMG er blitt brukt i et forsøk på å forbedre helsen. DMG kan bidra til å redusere spredningen av systemiske sykdommer som lupus erythematosus. Det har også vært brukt i løpet av kreftbehandlinger i et forsøk på å forebygge metastase. Dette antas å være et resultat av dens antioksidant, anti-stress og pro-immunitets virkninger på kroppen. Det er best å ta kontakt med legen din for å sikre at bruken av dette næringsstoffet er riktig for deg i tilfelle du er plaget med en av disse forholdene.