Digidexo.com

Hva Essential Oils å bruke for sprukne hæler

For noen sprukne hæler er bare skjemmende, snagging sengetøyet. For andre, sprekker utdype, bli smittet eller smertefullt. Sprekker utvide, huden skiller og kan ikke møtes for å strikke sammen og helbrede. Kantene dø og tørke ut. Vanligvis hæl sprekker er oppmuntret av en kombinasjon av tørr hud og ufølsom formasjon, men saker som vekt, overforbruk og feil fotstilling også ha en innvirkning på deres skaperverk.

Velge Oljer

Eteriske oljer inneholder flyktige plantesammensetninger og kan brukes medisinsk, eller for sin aroma. Peppermynte er en av de mest vanlig brukte oljer for føttene. Kanel blad olje har anti-sopp egenskaper som gjør det til et godt valg for fotpleie. Se etter olje (eller metoder for søknaden) som ikke vil føre til ytterligere irritasjon til føttene begynner å gro.

Lavendel olje kan brukes til å hjelpe med hudproblemer og er trygg for direkte påføring på huden. Oregano fungerer godt med lavendel og ikke bare oppmuntrer oppvarming av området for å bekjempe smerte, det er en antiseptisk. Det må brukes med forsiktighet og med forsiktighet, da det kan føre til irritasjon i huden.

Patchouli anbefales spesielt for sprukne hæler og har anti-fungal egenskaper. Det er tenkt å fremme den naturlige helbredelsesprosessen. Det kan legges til talkum eller krem ​​og påføres i beina. Patchouli fungerer godt med peppermynte.

Forbereder Oljer

Det er to hovedmåter å forberede en essensiell olje for indirekte bruk. Først kan du smelte et basisprodukt som kakaosmør og bland i noen dråper eterisk olje for å lage en fuktighetsgivende krem. Eller bland din eterisk olje med en transportør olje. Mange eteriske oljer må kombineres med en bærer olje for å forhindre irritasjon av huden. Mandelolje er en populær carrier olje og spesielt nyttig for å lindre tørr hud. Det er også brukt som massasjeolje.

Almond olje blandet med en blanding av essensielle oljer kan brukes til å massere hælene. Dette gir deg ikke bare fordelene av essensielle oljer, men de positive effektene av massasje, som stimulerer blodsirkulasjonen til området for å hjelpe til med healing.

Oljer trygge for direkte påføring kan påføres på huden på hælen to eller tre dråper av gangen. Blandede oljer kan brukes etter behov, men fungerer best når føttene er utarbeidet gjennom bløtlegging og peeling. Bare gni dem inn.

Behandling

Forbered føttene for behandling ved å dyppe dem i et varmt bad i 15 til 20 minutter for å myke opp huden. En kopp Epsom salter er tilstrekkelig for et lite fotbad og gjør en god additiv å fremme helbredelse.

Forsiktig tørke føttene og bruke en pimpstein til å bære bort lag av død, tørr hud. Arbeidet med å forsiktig eksfoliere. Børst bort noen flak med et tørt håndkle, deretter bruker du olje eller blanding, gni det inn til hælen til den er absorbert inn i huden.

Målet bør være for å forbedre tilstanden over tid. Iført bort for mye hud på en gang kan føre til infeksjon og ytterligere problemer. Bruk aldri kniver, skalpeller, barberblader eller andre skarpe instrumenter for å trimme bort død hud. Levende vev som ligger under overflaten og du kan enkelt kutte for dypt eller forårsake en alvorlig skade.

Forebygging

Bruke en fuktighetskrem to ganger per dag for å behandle og vedlikeholde helsen til huden utsatt for sprekkdannelser. En mild peeling blanding kan lages av en 8: 1-forhold av Epsom-salter til vaselin. Tilsett noen dråper eterisk olje til blandingen. Påfør blandingen til sprukne hæler å massere bort akkumulere død hud samtidig beholde fordelene av salter og olje.