Digidexo.com

Hva er behandlingen for Helvetesild vabler?

Utslettet som danner fra varicella-zoster virus som er ansvarlig for helvetesild, påvirker overkroppen området og ansiktet. Væskefylte blemmer kan bryte åpne og skorpe over under et utbrudd av helvetesild. Utslettet er kløende og kan være svært smertefullt. Behandling er tilgjengelig for å lindre smerte og redusere spredningen av viruset.

Pain Relief

Ifølge Mayo Clinic, kan legen forskrive disse muntlige medisiner og aktuelle smertestillende for å lindre smerten av helvetesild blemmer. Trisykliske antidepressiva er foreskrevet for å behandle stemningslidelser som depresjon sammen med kroniske smerter. Fibromyalgi og helvetesild dra nytte av disse medikamentene.

Narkomane som oksykodon er noen ganger foreskrevet for helvetesild og blemmer når smertene er alvorlig.

Numbing agenter som lidokain brukes i kremer eller gels å behandle blemmer fra helvetesild. Denne medisinen skal ikke brukes hvis blemmene er brutt. Lidokain kan være farlig hvis det brukes uten veiledning av en lege. Overdose er mulig hvis medisinen er brukt over et stort område av kroppen eller hvis for mye blir absorbert direkte inn i blodbanen.

Antivirale

The Mayo Clinic anbefaler også antivirale medikamenter i behandling av helvetesild blemmer for å hindre spredning av viruset til andre områder av kroppen. Disse medikamentene kan også forebygge forekomsten av en tilstand som kalles postherpetisk nevralgi. Denne tilstanden fører til smerte for å fortsette etter at blemmene har grodd. Smerten kan være kronisk og langvarig.

Antivirale medisiner kan også forkorte tiden at viruset er aktiv i kroppen. Disse medikamentene er effektive hvis de blir startet tidlig. Antiviralia skal begynne innen 72 timer etter utseendet på utslett.

Aktuelt Hjem Behandlinger

Calamine lotion gir en kjølende og anti-klø middel for helvetesild blemmer. Den blemmer kan tørkes opp raskt med en aluminium acetate medisinering. Dette avlaster oser og kløe som oppstår med blemmer.

Den blemmer må holdes rene for å unngå bakterieinfeksjoner. En bakteriell infeksjon av helvetesild blemmer forårsaker en tilstand som kalles appelsinhud. Se etter at huden blir varm å ta på og veldig søt. Kontakt legen din umiddelbart hvis du merker disse symptomene med helvetesild blemmer. Antibiotika brukes til å behandle denne bakterielle infeksjonen.

Knust aspirin i rubbing alkohol kan bidra til å tørke helvetesild blemmer også. Påfør lim til området flere ganger om dagen for å lindre kløen og tørke opp sårene etter Holistisk Online, et nettsted dedikert til folk rettsmidler og sunn fornuft tilnærminger til forhold og behandling.