Digidexo.com

Må Protein Shakes virkelig fungerer?

Protein shakes har blitt et svært populært daglig tillegg til mange folks dietter i løpet av de siste årene. Folk bruker dem for vekttap, vektøkning og selv vekt vedlikehold. I en høy protein, low carb diett som Atkins, shakes blir noen ganger brukt opptil tre ganger om dagen.

Betydning

Protein er en av de tre makronæringsstoffer. De andre to er fett og karbohydrater. Uten protein, vil alle cellene i kroppen ikke fungere skikkelig.

Funksjon

Protein shakes ha ulike funksjoner. Folk som er mangelfull i protein bruke dem til å øke sitt inntak.

Vekttap

Mange tyr til protein vibrering for vekttap. Ifølge Mayo Clinic, vil drikker protein shakes ikke ta vekten av for deg, siden de har fortsatt kalorier. De anbefaler kalorirestriksjon og mosjon (se Ressurser).

Fylde

Å spise protein kan holde deg til å føle deg mett lenger, uansett om det er konsumert i en shake eller ikke. Dette vil holde deg fra å spise mer senere.

Convenience

Hvis du følger en flere måltider og er alltid i en hast, kan shakes være en praktisk måte å få riktig mengde protein du leter etter. Du kan også spise et stykke frukt med dem for å gjøre det til en mer balansert måltid.

Muscle

Mange kroppsbyggere får 200 til 300 g protein per dag fra shakes. Ifølge Martica Hearner fra health.msn.com, og legger så mye protein til kosthold vil legge fett til kroppen din med mindre du er en svært aktiv kroppsbygger (se Ressurser).