Digidexo.com

Herbal Cures for nyrestein

Herbal Cures for nyrestein


Nyrestein --- eller, for å bruke den medisinske termen, nyresten --- er ikke bare smertefullt, men også forebygges og behandles. De krystall-lignende faststoffer som dannes i nyrene av oppløste mineraler. Og mens nyrestein ikke forårsake noen permanent skade på kroppen din, til utsiktene til å ha passere dem kan sette en crimp i dag, for å si det mildt. Her er noen livsstil endringer du kan gjøre, ledsaget av nyttige urtemedisiner. Men fordi disse metodene ikke har blitt evaluert av det medisinske miljøet, bør du kontakte lege før du prøver noe drastisk.

Ernæringsmessige endringer

Uansett hvilken urtemedisin du bruker, vil det være relativt ineffektiv med mindre du gjør endringer i livsstilen din. Viktigst, drikke store mengder vann. Dette bidrar til å fortynne urinen din, som når konsentrert er en viktig yngleplass for klumper mineraler og salter som danner nyrestein. Nyrestein kan være en indikasjon på at du tar i for mye kalsium, vitamin C og vitamin D, og ​​ikke nok magnesium, vitamin A og vitamin B-6. Sjekk eventuelle kosttilskudd du tar, og skalere tilbake eller legge disse vitaminene som trengs. Også unngå injesting for mye protein eller salt, som begge kan legge til tilstedeværelsen av stein dannende kjemikalier i urinen.

Urter: Del 1

En måte å stimulere utskillelsen av steiner er å drikke en urte te laget av kjerringrokk. Du bør nippe en eller to kopper te og samtidig slikker deg i et badekar fylt med kjerringrokk. Prøv denne metoden 20 minutter av gangen på en dag-til-dag basis. Etterpå, pakk deg inn i en varm bomull kappe og svette i en time mens du ligger i sengen for å bidra til å eliminere steiner.

Drikker en te laget av knotgrass og timian kan også være nyttig når angripe steiner som allerede har krystallisert. Goldenseal te med gulrot juice og en te laget av bjørkeblader bør bidra til å bryte opp nyrestein også. Og juice som er rike på stein-bekjempelse ingredienser inkluderer persille, løvetann, alfalfa, dill og fennikel. Grus rot, syv bjeffer og stein, rot er urter som kan hjelpe behandle og forebygge nyrestein.

Urter: Del 2

Urte diuretika som mais silke og bearberry gjør bestått av nyrestein mindre smertefull. I tillegg kava kava og crampbark kan bidra til at urinveiene er mer avslappet og har færre spasmer når du prøver å passere steinene. Khella er en annen urt som kan slappe av ureter vev, slik at mindre steiner passere gjennom med så stor letthet som mulig.