Digidexo.com

De beste måtene å Detox

Avgift er en helhetlig metode for rensing av kroppen. Det er nyttig for å få narkotika (både reseptbelagte og fritids), avfall, giftstoffer og rusk ut av systemet. Alternative behandlere tilbyr flere måter å gjøre intern rensing men det trenger ikke å være en spesiell diett. Det kan være en del av ditt daglige liv.

Prøver en Fast

Ideen om å faste for å rense kroppen har eksistert i lang tid. Fasting gir kroppen en sjanse til å hvile fra den kompliserte og omstendelige prosessen med å fordøye maten. Med ingen mat å fordøye, kroppen har mindre arbeid å gjøre. Det kan bruke denne tilgjengelig energi for selvrensende.

Mens på en rask av en eller to dager, sørg for å drikke minst åtte glass vann daglig. Du kan gå noen dager uten mat, men ikke uten væske. Fasting bidrar til å avgifte hele kroppen fordi de fleste giftstoffer kommer fra konserveringsmidler og plantevernmidler i næringsmidler.

Drikke rikelig med væske

Ved å øke væskeinntaket hver dag, er du i stand til å bokstavelig talt skylle ut avfall, kjemikalier og urenheter som er i celler og vev i kroppen din. Å drikke åtte til ti glass væske hver dag vil holde deg hydrert, og også fortynne eventuelle kjemikalier eller giftstoffer. I tillegg til vann, frukt og grønnsaksjuice er også gode kilder til væske. Disse juice leverer også nødvendige vitaminer og mineraler.

Rengjøring av Colon

Tykktarmen inneholder en stor mengde avføring, giftstoffer og rusk som akkumuleres i kroppen og gjør sin vei inn i tykktarmen. Hyppig avføring er den eneste måten å rense kroppen for disse avfall. Men hvis en person er forstoppet eller har andre fordøyelsesproblemer som forstyrrer eliminering, er disse avfall reabsorbert.

Høy fiber dietter og rikelig med væske hjelpe eliminasjonsprosessen. Et annet hjelpemiddel er en urte kolon cleanser. Disse produktene inneholder stoffer som aloe vera som stimulerer musklene i tykktarmen for å få avføring. Over-the-counter klyster kits er også tilgjengelig. Klyster fyller nedre rektum med vann for å skylle vekk avføring. Et annet alternativ er colonic vanning. Dette er en medisinsk prosedyre som innebærer en trenet kolon terapeut innsetting av et lite rør inn i endetarmen med den andre enden til en angripes maskin som pumper varmt vann inn i tykktarmen, løsner opp avfall og rester. Et annet rør blir brukt til å trekke ut vannet og avfall. En ren tykktarm går en lang vei mot å avgifte kroppen og bedre helse