Digidexo.com

Hvor kan Laksérolje brukes?

Laksérolje har lenge blitt brukt i tradisjonell medisin og som folkemedisin. De hevdet å bedre blodstrømmen, noe som kan lindre symptomer og helbrede ulike lidelser. Laksérolje kan anvendes på nesten alle kroppsområde, avhengig av tilstanden som skal behandles.

Funksjon

De primære funksjonene til Laksérolje, ifølge naturlege Denise Moffat, er å øke blodsirkulasjonen, fremme eliminering, og forbedre helbredelse av vev og organer.

Fordeler

Castor pakker blir hevdet å ha mange bruksområder. De kan lindre smerter forbundet med forstuinger og belastninger, redusere betennelse, stimulerer leveren, forbedre fordøyelsen og lindre menstruasjonsuregelmessigheter.

Søknad

Laksérolje bør påføres over området som skal behandles. De kan brukes på høyre side av magen for å stimulere leveren, over nedre del av magen for å avlaste fordøyelses eller menstruasjonsproblemer, eller på smertefulle ledd og muskler.

Metode

Du kan lage en lakserolje pakke ved å mette et stykke ull flanell, brette den 2-4 ganger, og deretter pakke den rundt de berørte felles eller plassere den over orgelet å bli helbredet. Pakk området med plast for å holde flanell på plass, og legg en varmepute eller varmeflaske over pack.

Time Frame

Edgar Cayce Association for forskning og opplysning anbefaler at du bruker lakserolje pakken for minst en time hver dag i tre dager i strekk. Frekvensen og varigheten kan utvides til å bringe raskere og mer effektiv smertelindring.