Digidexo.com

Hvordan veie med hver fot på en annen skala

Ved hjelp av matematikk, kan du veie deg selv og finn din riktig vekt ved å stå på to forskjellige skalaer samtidig. En skala registrerer antall pounds som har vært på den. Antallet pounds du setter på to skalaer samtidig bør komme ut til din eksakte vekt hvis du gjør dette riktig.

Hvordan veie med hver fot på en annen skala

Sett de to skalaene ned på selv harde bakken, slik som gulvet i huset. Sørg for at de er nivå ved å legge press på hver enkelt for å se om de holder seg på plass og ikke vippe fra side til side. Hvis de ikke er nivå enten flytte dem til en jevnere overflate eller justere de fire små skrue pads under før de er nivå.

Du må justere hver skala, slik at de begge registrere null. Dette gjøres ved å vri på en bryter, ringer eller trykknapper vanligvis finner langs kanten eller på bunnen av et bad skala. For å sjekke for nøyaktighet, veie deg på hver enkelt skala. Hvis vekten viser en vekt avvik, fra en skala til en annen, justere en av skalaene enten opp eller ned slik at når du står på den igjen, er vekten den samme på begge.

Etiketten to skalaer A for ett og B for den andre. Å ta vekten din nøyaktig ved å stå på de to skalaene du må stå mens du setter likt trykk på begge etter beste evne. Står så stille som mulig, vente til både stoppe flytting og registrere en vekt. Deretter skrive ned pounds registrert på hver skala.

På et stykke papir lage to kolonner ved hjelp av en kolonne for skalaen A og en for skala B. Record vekten på hver skala under hensiktsmessig målestokk. Vei deg på samme måte to ganger til, registrering av pounds på hver skala i de bevilget tildelte kolonner. Du bør ha tre registrerte vekter for hver skala.

Bruk matte, vil du nå finne din faktiske vekten. For å få et gjennomsnitt av de tre vekter i hver kolonne du vil legge til og skifte. Legg de tre vekter i kolonne A sammen og deretter dele det med tre. Dette vil være den endelige vekten under kolonne A. Gjør det samme for de tre vekt opptakene under kolonne B, legge dem sammen og dele på tre. Du har nå den endelige vekten for kolonne B. Legg den endelige vekten for kolonne A med den endelige vekten for kolonne B. Summen av disse to vektene bør være nøyaktig vekt, noe som bør være den samme når du veier deg selv ved hjelp av en skala.

Hint

  • Grunnen til de tre vektene er tatt er fordi det å være menneske, kan vi ikke stå helt stille på veldig lenge, og det er bundet til å være noen form for bevegelse. Ved å ta de tre målingene deretter finne sin gjennomsnitt gir dette en mer nøyaktig vekt lesing. Gjennomsnittsteknikken tar hensyn til avvik.
  • Dette kan være en morsom matematikk prosjekt for barn.
  • Målingene vil ikke være nøyaktig hvis du lener deg eller holde seg i noe mens veiing selv. De tre målinger tatt på skalaen bør være innen et par pounds hver. Hvis de ikke er det, gjentar veie instruksjoner igjen for nøyaktighet.