Digidexo.com

kalori diagram

Hvordan bruke en kalori diagram

Hvordan bruke en kalori diagram


En kalori diagram kan du spore ditt daglige inntak av mat. Holde styr på hvor mye du forbruker hver dag vil bidra til å bestemme hvor du skal begynne å redusere eller brenne flere kalorier. Det er viktig å vite hvordan å balansere dine kalorier og det beste stedet å begynne er å bruke en kalori diagram for å overvåke dine vaner.

Hvordan bruke en kalori diagram

•  Oppsøk en kalori diagram som er tilgjengelig for nedlasting til din PC eller PDA. Eller se etter et diagram som du kan skrive ut og holde i en perm eller mappe.

Last ned en kaloriteller for å beregne det daglige kaloriinntaket.

Start en innledende diagrammet for å spore dine matvaner og kalorinivå.

Gjennomgå første tallene for å se hvor du er og hvordan du kan forbedre ditt daglige inntak til å være mer hensiktsmessig for deg å gå ned i vekt og komme i form.

Ved første gjennomgang, prøve å eliminere tomme kalorier. Også bli kvitt mat som er høy i kalorier og fett. Hold kosthold konsekvent ved å bruke samme mengde kalorier hver dag.

Start innspilling alt inntaket. Sørg for å telle de gode dager og dårlige dager.

Re-undersøke inntaket og sammenligne den med den daglige anbefalte mengden. Sammenligne hvor du er og hvor du bør være. Dette vil gi deg et mål å begynne med.

Vær nøyaktig med maten målinger. Lær hvordan måle mat og hvordan å telle kalorier i måltider og snacks.

Bli konsekvent i opptaket.

Vurdere diagrammer etter en måned for å se endringer i dine vaner.

Få et håndtak på hvor mange kalorier du inntak hver dag, og du vil være i stand til å hjelpe deg selv eliminere kalorier og eliminere pounds.

Om Calorie Charts

Kalorier er i maten vi spiser hver dag. Kalorier er viktig å støtte liv, men trenger å inntas i riktige mengder. Når målene er etablert i samråd med vår lege, er alt som gjenstår å se kalori kilder for optimal nytte når vi gjør valg av mat. Alle bør vite hvordan du skal bruke en kalori diagram for optimal helse, selv om målet er kun å få bedre næringsstoffer ut din nåværende 2000 kalori diett, for eksempel. Kalori diagrammer tillate brukeren å spore kalori kilder hver dag fra enhver kilde som er oppført. Dette gjør at brukeren å bestemme den relative verdien av en mat for å møte deres individuelle behov.

Calorie Definisjon

En kalori er en måte å måle energi i form av varme. En kalori er den mengde varme som det tar for å varme opp ett gram vann ved en grad celsius. Hvordan er kalorier målt i en food? Ved å brenne den. Hvis flere hete kjegler ut av ilden enn det som er satt inn, blir den ekstra energi målt, og angir hvor mange kalorier var i stykke mat brent. En kalori i dette forsøket er en sann kalori, men er forskjellig fra en mat-kalori. 1000 sanne kalorier utgjør bare én mat kalori. Ved brenning av en kalori, er det nok varme til å varme opp ett gram vann ved en grad celsius. I kroppen vår, serverer en kalori som drivstoff for metabolske reaksjoner. Kalori behov for en individuell variere avhengig av livsstil og metabolske faktorer, men kan beregnes (se nedenfor).

Betydning

Kalorier kan brukes til å endre vekt siden kaloriinntaket er en faktor i å bestemme vektøkning / tap. Dette betyr at hvis kaloriene brukes er mer enn hva du tar inn, mister du vekt. Hvis kalorier er høyere enn hva energien brukt, resulterer vektøkning fordi ekstra energi lagres som fett. Siden fett har ni kilokalorier per gram mange kalorier er effektivt lagret som fett. Fat spiller viktige roller for kroppen å regulere seg selv, men for mye kroppsfett minsker lifespan.The problem er at hver kilo overvekt er ikke alle laget av fett. Om lag 40% av alle "overvektige" pund er ikke rent fett. Dette betyr at hvis en pasient har mer enn 20% over ideell kroppsvekt (bestemt av legene), er 40% muskel. Dette er grunnen til at folk mister vekt kan, hvis muskelen er bevart av ernæring og trening, være svært muskuløs. Videre bør reduksjoner kalori være basert på normal diett på personen start. Ideelt sett kalorier i en diett bør bare bli redusert med ca 500 kilokalorier mindre enn dagens kaloriinntak slik at kroppen ikke avviser dietten, og skaper en yo-yo effekt.

Finne Calorie Charts

Du kan finne disse listene for gratis online fra mat nettsteder som caloriecountercharts.com og calorieking.com. Disse er populære steder for å finne kalori informasjon. Det er også lomme mat count guider som er allment tilgjengelig på dagligvarebutikker. Det er obligatorisk på McDonalds fast food restauranter å ha disse listene på veggen for sine matvarer, slik at du kan gjøre riktige valg som er praktisk fordi hver versjon av en hamburger, for eksempel, vil ha ulike kalorier, avhengig av restauranten. Mange av disse listene er gratis å bruke, eller relativt billig, samlet sammen andre nærings-data eller tjenester.

Ved hjelp av Calorie Charts

For å bruke disse listene, er det ligner på å lese en bussrute siden matvarer er vanligvis oppført på venstresiden aksen og etikettene er ofte oppført på toppen. Ta litt tid til å orientere deg om din spesifikke diagrammet for å være sikker på at dette er tilfelle. Når du har dine kulelager, kan du spore den vertikale kolonnen for kalorier og se hvor det skjærer den horisontale kolonnen som inneholder navnet på maten. Hvor de to kolonnene krysser hverandre, representerer antallet kalori per porsjon av dette elementet. Servering størrelse er enten standard størrelse etablert for at mat av USDA eller størrelsen som er angitt på kartet.

Caloric Nutrient Density

Nutrient tetthet blir brukt av ernærings å bestemme verdien av en matvare. Hvis maten er svært lav i kalori, men gir ikke noe annet enn kalorier, er fordelen av at maten mindre enn en mat som har noen flere kalorier, men gjør din hjertefunksjon (kalsium), bevarer din visjon og gjør huden mer ungdommelig ( vitamin A), eller bein sunne (vitamin D), for eksempel. Calorie bør ikke være det eneste grunnlaget for mat valg.

Misforståelse

Servering størrelse på diagrammet spiller ingen rolle? Pass på at du ser på servering størrelse. Hvis en boks med brus sier at det har 200 kilokalorier, men servering størrelse er halvparten av en kan ... de er sannsynligvis håper at du ikke la merke til. Siden de fleste mennesker som drikker fra en kan har tenkt å drikke hele kan, kanskje den kan betraktes som villedende. Et ord av forsiktighet når du bruker et diagram: ikke anta at figuren og informasjonspakken er de samme. Foods endre hele tiden og en merkevare kan endre ingredienser ofte, slik at pakken er vanligvis mer oppdatert hvis det er en konflikt mellom de to.

Konklusjoner

Det er en rekke faktorer å vurdere når du bruker en kalori diagram og all informasjon må leses nøye. Husk å konsultere legen din før du gjør noen kosttilskudd endringer og å sjekke for å være sikker på at du leser av informasjonen er korrekt. Pass også på at figuren er oppdatert. Kalorier er bare en betraktning når du velger en mat og bør gjøres i kombinasjon med andre faktorer for å gjøre valg. Ikke glem at kostholdet er i dine hender.

Best Hjem rette for Belly Fat

Best Hjem rette for Belly Fat


Sta magen fett holder seg vanligvis rundt for en kombinasjon av årsaker. Det er ikke vanlig å endre bare én vane og se vekttap i midsection. Nesten alt som er effektiv i å miste buk fett begynner i hjemmet, og er gjort uten spesialisert utstyr eller tjenester. Både menn og kvinner sliter med magefett, og begge kan gjennomføre de viktigste trinnene for å miste at fett i deres daglige liv.

Reduser Kalorier

Den beste måten å hoppe starte magen fett tap er å redusere det daglige kaloriinntaket. Det enkle faktum er at en person må forbrenne mer kalorier enn hun tar i hver dag for å gå ned i vekt. Beregne et daglig kaloriinntak kan være komplisert, så mange vekttap eller mat bøker inkluderer en kalori diagram. Kalori kalkulatorer er nettet også; for eksempel på www.mayoclinic.com, vil gå inn din alder, vekt, høyde, kjønn og aktivitetsnivå, og området beregne daglige kalorier som kreves. En lege kan være det beste alternativet for å fastslå en sunn daglig kalori plan.

I tillegg til å redusere kalorier, velge "smartere" kalorier er også viktige. Kaloriene i en cookie er ikke lik samme mengde kalorier som finnes i nøtter eller frukt. Kalorier fra raffinert sukker er ikke like effektiv i kroppen, og er ikke satt til å arbeide på samme måte som sukker i frukt, f.eks. Selv om en matvare er annonsert som lav-fett, er det likevel viktig å sjekke kalorier. Mange vil trenge for å holde oversikt over daglige kalorier i minst et par uker. Etter det, vil de begynne å vite hvilke matvarer vil gi dem den mengden kalorier de trenger.

Target The Tummy

Trening er en effektiv hjem rette for å brenne kalorier, og en kombinasjon av cardio og buk-targeting garantert vil bidra til å skape en slankere ramme. Cardio øvelser er de som øker hjertefrekvensen og gjøre folk svette. Hjemme kan cardio trening være å gå eller løpe, danse, gå opp og ned trapper eller etter en øvelse DVD i stuen. Folk bør komme i en cardio trening minst tre ganger i uken.

Alternative cardio dager med buk-targeting dager. Rettet mot magemusklene vil inneholde øvelser som kontrakt og slappe magemusklene, som crunches eller sit-ups og push-ups. I stedet for å gjøre et stort antall raske crunches, prøve langsommere bevegelser med lengre perioder for å holde musklene i en sammentrukne stilling. Folk vil vite at de gjør dette riktig når de "føle brenne."

Begrense alkoholforbruket

Drinker er vanskelig fordi folk føler at de ikke spiser så mange kalorier som de gjør mens de spiser. Men alkoholholdige drikker, spesielt øl, er som magneter for magefett. En og annen drikke er ikke skadelig for en diett, men velger alkohol som rød vin vil være mindre problematisk.

Få nok søvn

Å få minst syv timer søvn en natt kan bidra til å redusere stress (og behovet for en annen måltid). Stress og søvnmangel kan begrense kroppens insulinproduksjon, som kontrollerer blodsukkeret.

Hvordan bli kvitt overflødig hud forårsaket av kroppsfett

Hvordan bli kvitt overflødig hud forårsaket av kroppsfett


Å miste mye vekt raskt kan resultere i stygge, slapp hud. Etter alt det harde arbeidet satt i å miste vekt, kan dette være nedslående. Marcus og Lisa Warnes, eksperter med Vekttap for travle mennesker, sier slapp hud oppstår for en rekke årsaker, blant annet hurtig vekttap, masse av vekttap, tap av muskler, dehydrering, dårlig ernæring, alder og genetikk. I de fleste tilfeller, til alt du trenger å gjøre miste slapp hud er å fortsette å gjøre det du har gjort, med en liten modifikasjon. Kun i sjeldne tilfeller vil plastisk kirurgi være nødvendig.

Hvordan bli kvitt overflødig hud forårsaket av kroppsfett

•  Få en god peeling skrubb. Louis Dorman med Body Building anbefaler på jakt etter produkter som inneholder gjærekstrakt, aloe vera og soyaprotein. Ifølge ham, disse ingrediensene arbeide for å stramme huden og stimulere kollagen og elastin produksjon. En annen bestanddel som kan være nyttig er hyaluronsyre. Dorman sier at det er en naturlig kjemisk stoff som finnes i huden som blir oppbrukt i løpet av tiden. Finnes i helsekostbutikker som et supplement, hjelper hyaluronsyre også å gjenopprette vann til eldre hud og hud som har blitt strukket for noen tid. Sandy Simmons med bindevevssykdom Nettstedet påpeker at som i 2010, dette tillegget er ikke godt undersøkt. Fordi kroppen synes å ha et optimalt nivå, anbefales det at du får råd fra en lege før du bruker.

Exfoliate hver dag for å fjerne tørre, døde hudceller. Selv om dette er en prosess som forekommer naturlig, øker eksfolierende sirkulasjonen i huden og oppfordrer hudforyngelse på en raskere hastighet. I hvilken grad huden din vil slå tilbake, avhenger av hvor lang tid det ble strukket, din alder og genetikk. Etter dusjen, bruke strekk kremer for å ytterligere hjelpe huden med å komme.

Hold på din diett for å hjelpe deg å miste kroppsfett, selv etter skalaen sier du har nådd målvekten. Som Paul Brown, forfatteren av The Fat Guide, forklarer, hurtigvirkende dietter har en uønsket bivirkning av at du mister omtrent en halvkilo og en halv av muskel for hver kilo kroppsfett tapt. Som et resultat, kan skalaen reflektere at du har truffet målet ditt i vekt, selv om det er en ubehagelig mengde hud fortsatt samlet rundt midjen din. Dette er fordi du fortsatt beholde en god del av kroppsfett. Bruk din kalori diagram å "bryte din diett" hver så ofte --- en gang i uken eller en gang i måneden --- for å fylle opp muskelmasse. Brown forklarer at du "bryte din diett" ved å fortsette et næringsrikt måltid plan, men å legge til ekstra kalorier for dagen.

Begynn en motstand treningsprogram. Styrketrening hjelper deg å bygge og tilstand muskler i ulike deler av kroppen din. Jo mer tonet underliggende muskelen er, jo raskere vil du se resultatene av smelting av fett. Du trenger ikke nødvendigvis trenger å investere i en vekt trening benk eller gym medlemskap. Enkle øvelser som push-ups og crunches kan være effektive når utført riktig. Karen Sessions med Critical Bench anbefaler engasjerende i lys styrketrening omtrent fire dager per uke.

Undersøke plastisk kirurgi bare som en siste utvei etter at du har prøvd disse andre teknikker og har vært på målvekten i noen tid. Det tar tid å erstatte kroppsfett med muskel. Selv om du ikke mister alt av det overskytende flab, vil du være trygg på å ha mistet all overflødig kroppsfett før de søker kirurgiske alternativer.

Hint

  • Gi kroppen en sjanse til å gjenoppbygge muskelmasse ved å legge til et par hundre ekstra kalorier til kosten kaloriinntak med jevne mellomrom --- en gang per uke eller så. Vekttap kan forekomme saktere, men resultatene vil være mer tilfredsstillende.

Hvordan å telle fett gram og kalorier for å miste vekt

Hvordan å telle fett gram og kalorier for å miste vekt


Kalorier er et mål på energi. De fett gram trykt på siden av en eske representerer hvor mange kalorier som leveres av fett. Når du teller fett gram du teller kalorier. Kalorier blir også ekstrahert fra proteiner og karbohydrater. Energien anskaffet fra matvarer blir brukt av kroppen din for funksjoner som er nødvendige for liv; Men når du forbruke mer kalorier enn kroppen bruker på en dag, det overskytende energien lagres for senere bruk. Dette er hvordan du opp i vekt over tid. Begrense kaloriinntaket til et tall som er mindre enn det kroppen bruker vil føre til vekttap. Vær på vakt, men av å sette kaloriinntaket for lavt. Kroppen din trenger minst 1200 til 1800 kalorier per dag for å holde seg frisk.

Hvordan å telle fett gram og kalorier for å miste vekt

Sett en kalori mål. Kalori målet bør ikke være lavere enn 1200 for en kvinne eller 1800 for en mann. Sett din kalori målet litt høyere hvis du trener på en jevnlig basis. Juster målet ditt hvis du føler deg trøtt eller sulten. Senk kaloriinntaket fra fett, og velge sunt fett når du spiser dem; for eksempel fisk, avocado og muttere. Bær rå nøtter eller et stykke frukt med deg i løpet av dagen. Bruk disse sunne snacks i stedet for brus, kaffe eller sukkerholdige energidrikker.

2 log kalorier hver gang du spiser. Bruk fett gram trykt på ernæring etiketten for å fullføre loggen. Multipliser antall fett gram av ni. Din totale er omtrentlig antall kalorier fra fett. Bruk en kalori diagram å logge rå mat. En kalori diagram vil gi deg et anslag over hvor mange kalorier er i en servering av rå mat. For eksempel, tre rå aprikoser forsyne kroppen med 50 kalorier og ikke fett. En kopp tørkede aprikoser gir 310 kalorier og 1 g fett. Ett stykke blåbærpai tilbyr 107 g fett og mer enn 2000 kalorier. Vær på vakt mot matvarer som setter deg over ditt daglige kalorigrensen i en servering. Erstatte kaken med en kopp fersk blåbær inneholder 1 g fett og 80 kalorier.

Totalt kaloriloggen. Hold en logg for et par dager uten å endre ditt vanlige kosthold. Dette vil gi deg en idé om hvor mye du forbruker hver dag. Begynne å gjøre justeringer til din diett på den tredje dagen av loggen. Bytt ut fete måltider med vegetabilske-tung entrees. Bytt ut fete snacks, for eksempel chips, med frisk frukt.

Hvordan beregne det daglige kaloriinntaket

Det er mange motstridende vekttap teorier flyter rundt, og det er vanskelig å vite hvor du skal begynne. Selv folk som ikke ønsker å gå ned i vekt bør være klar over sitt kaloriinntak. For eksempel må gravide kvinner være sikker på at deres kalori teller er høy nok til å ernære seg selv så vel som deres ufødte barn. Vektløfting må også sørge for at de tar i nok kalorier til å oppveie mengden av trening som de gjør. Mange mennesker som prøver å gå ned i vekt vil finne at de treffer et platå hvis deres kalori teller synker for lavt. Uansett hva har inspirert deg til å beregne kalorier, det er ikke vanskelig å gjøre.

Hvordan beregne det daglige kaloriinntaket

Skriv ned hver eneste ting du spiser eller drikker i løpet av dagen, og beløpet som du forbruker. Inkluderer alt, selv en stokk med tyggegummi eller en slurk av andres drikke. Disse skjulte ting legge opp.

Les etikettene på alle emballerte matvarer som du spiser, og være ærlig om dine porsjoner. Hvis en frossen middag har 320 kalorier per porsjon, og du spiser to porsjoner, vil du ha konsumert 640 kalorier.

I en kalori diagram, se opp kalori beløp for noen matvarer eller drikke som kommer uten etiketter, som et kyllingbryst eller bakt potet. Skriv ned det totale ved siden av hvert måltid eller snack.

Bruk kalkulatoren til å legge opp totalt for dagen.

Hint

  • De fleste store fast-food kjeder legge kalori teller på nettet, slik at du kan slå dem opp.

Hvordan beregne maten fortært for dagen

Hvordan beregne maten fortært for dagen


En kalori er ganske enkelt et mål på energi, og legemet lagrer overskytende energien som fett. Å gjøre en kaloriinntaket lavere enn kaloriforbruket er i kjernen av hver effektiv vekt-tap plan. For å effektivt gjøre valg som vil forme informerte vaner av å spise sunt, må du starte med å samle informasjon om hvor mange kalorier du får hver dag fra maten du spiser. Kalori diagrammer som liste kalorier per porsjon av typiske matvarer er tilgjengelig online og i mange slanking bøker.

Hvordan beregne maten fortært for dagen

•  Beregn målet daglige kaloriinntak ved hjelp av en online kalori kalkulator. Disse kalkulatorer bruker din høyde, vekt, alder, kjønn og daglig aktivitetsnivå for å finne ut omtrent hvor mange kalorier du bør spise for å opprettholde, øke eller redusere vekten din.

Lag tre kolonner overskrifter øverst på neste side i notatblokken: "Food", "Mengde" og "Kalorier".

Skriv ned hver maten du spiser på en ny linje i notatblokken, med omtrentlige mengde i den andre kolonnen. La den tredje kolonnen tom for nå. Når du spiser måltider med separate komponenter, skrive hver synlig annerledes komponent eller ingrediens på en egen linje. For eksempel, hvis du spiser en parfait du kan liste yoghurt (1 kopp), bringebær (1/4 kopp), solsikkefrø (2 ss) og granola (1/4 kopp). For en bit eplepai la mode, kan du liste pie crust (1/8 av en pai), apple pie fylling (3/4 kopp) og lav-fett vaniljeis (1/2 kopp). Hvis du ikke klarer å skille komponentene, bare liste næringsmidler med sine åpenbare navn, for eksempel "apple pie (1 skive)" eller "stekt kylling (3 trommestikker)."

Slå opp hver mat element på kalori diagram på slutten av dagen, og beregne hvor mange kalorier var i hver servering. For eksempel, hvis du har spilt 4 oz. av lav-fett yoghurt og diagrammet sier at en 8-oz. servering av fettfattig yoghurt inneholder 145 kalorier, dele kalori teller med 2 og spille inn de resulterende 73 kalorier (avrundet til nærmeste kalori) i den tredje kolonnen.

Sum opp kalori teller for dagen og registrere totalt i tredje kolonne under siste linje for dagen. I den første kolonnen skriver du "Total for" og dagens dato. Legg igjen en blank linje mellom total og den første linjen i neste dags posten for å gjøre det lettere å se slutten av hver dag.

Hvordan kan et Calorie Chart fungerer?

Hvordan kan et Calorie Chart fungerer?

Introduksjon

Når det gjelder å miste vekt, kalorier er det viktigste å se på. Å brenne en kilo fett må du brenne eller skjære ut minst 3500 kalorier. Når jeg prøver å brenne eller redusere kalorier, er et viktig kosttilskudd hjelp en kalori diagram. En kalori diagram bidrar til å bestemme hvor mange kalorier en person er forbruker av vanlige matvarer. Diagrammet også med å bestemme en rekke andre viktige ernæringsfaktorer.

Kalorier

Den første måten at en kalori diagram fungerer er gjennom å fortelle deg nøyaktig hvor mange kalorier er innhentet i en servering av en bestemt mat. En kalori diagram er normalt organisert alfabetisk etter mat, eller delt opp i matvaregrupper og deretter alfabetisk. Noen vil til og med gå så langt som å inkludere lister ved merkenavn. Når du har funnet maten leter du etter du bare flytte over kolonnen for å finne den typiske servering mengde og kalorier per porsjon.

Fat

Den neste kolonnen i kalori diagram sporer mengden fett i en servering av en matvare. Fettinnhold vil bli notert for både mettet og umettet fett. Når kosten er det spesielt viktig å holde styr på mettet fett kolonnen, som det er der de fleste av de dårlige fettstoffer ligge.

Protein

Et annet viktig nærings faktum at en kalori figuren viser er proteininnholdet i en matvare. Protein er viktig i å spise et sunt balansert kosthold, fordi det hjelper kroppen bygge muskler. Jo mer muskler at kroppen din inneholder, jo flere kalorier vil du forbrenne. Dette er fordi muskler trenger flere kalorier for å fungere ordentlig enn fett gjør.

Karbohydrater

Karbohydrater er en annen ernæringsmessig kategori som en kalori diagram spor per porsjon. Karbohydrater kan være både bra og dårlig for deg. En diett for høy i karbohydrater kan hjelpe deg å sette på ekstra vekt i stedet for å miste det. Men karbohydrater er hvor kroppen får mye av sin energi fra. Uten denne energien, kroppen din kan ikke brenne kalorier. Dette er grunnen til at det er viktig å holde en balanse inntak av karbohydrater, og en kalori diagram hjelper deg å gjøre det.

Kolesterol

En annen viktig ernæringsmessig substans som en kalori diagram holder styr på er kolesterol. Mens kolesterol er viktig for isolerende nervene og produsere visse hormoner, for mye kan ha skadelige effekter på hjertet og blodårene. Bruke kalori diagram kan du spore hvor mye kolesterol finnes i matvarer og begrense inntaket.

Hvordan lage en diett diagram

Hvordan lage en diett diagram


En utmerket måte å hjelpe deg spore kalorier og trening er ved å gjøre en diett diagram. Dette diagrammet skal skissere hvert måltid du planlegger å spise, bør det kartlegge ut anbefalte matvarer for hvert måltid, og det bør liste opp dine planlagte fysiske aktiviteter for hver dag. Dette vil hjelpe deg å holde deg på sporet i løpet av dagen uten mye arbeid eller planlegging.

Hvordan lage en diett diagram

Opprette Chart

Opprett diagrammet ved å utforme et regneark som viser de syv dagene i uken langs toppen og dine måltider ned på siden. Langs bunnen av diagrammet, opprette en daglig boks for mosjon. Når du oppretter måltider delen, anbefalte måltid grupper inkluderer frokost, AM snack, lunsj, PM Snack, middag og dessert. Ifølge Mayo Clinic, en diett som inneholder snacks er avgjørende for å miste vekt. Ved snacking, vil du bidra til å administrere din sult, som vil hindre overspising senere på dagen.

Brenn flere kalorier per dag enn du forbruker er den mest effektive måten å gå ned i vekt ifølge Mayo Clinic. The Mayo Clinic har en online kalori kalkulator som kan hjelpe deg til hvor mange kalorier du trenger per dag. Å miste en kilo i uken, må du spise 500 færre kalorier per dag enn hva kroppen din krever. Trekke dette 500 fra kalorier beregnet av Mayo Clinic for din daglige kalori totalt.

•  Spre ut dine kalorier i løpet av dagen for å hjelpe deg å unngå kjedsomhet og sulten. Begynn med å fordele en kalori mål til hvert måltid oppført på kartbildet. Som en referanse, kan en person på en 1600 calorie diett ønsker å spise 300 kalorier til frokost, 150 kalorier for deres AM snack, 350 kalorier til lunsj, 250 kalorier for en PM snack, 400 kalorier til middag og 150 kalorier for dessert. Skriv disse kalori mål ved siden av hvert måltid på kartet.

Velg oppskrifter eller ideer som passer inn i ditt kalori mål for hvert måltid. Velg en rekke valg for hvert måltid for å unngå kjedsomhet. For å hjelpe deg med ideer, University of North Carolina Chapel Hill ernæring Services gir gode forslag til en syv dagers måltid plan.

Fyll ditt treningsprogram på bunnen av tabellen. The United States Department of Health and Human Services anbefaler minst to timer og 30 minutter med aerobic trening per uke og styrketrening minst to dager i uken.

Du vet at tidsplanen bedre enn noen. Hvis du vet at du har mest tid til trening på mandag, onsdag og lørdag, og deretter gå videre og blyant disse dagene med aerobic aktiviteter. For å unngå forvirring, skrive ned hva trener du vil gjøre, til hvilken tid og hvor lenge. For eksempel: "20 minutter av trapp klatrer og 20 minutter gange på tredemølle på 6 AM." Dette vil bidra til å motivere deg.

Post diagrammet på et sted som du vil se det hele tiden, muligens på kjøleskapet eller på et bad speil. Bruk dette diagrammet for å veilede deg når du gjør valg av mat. Husk at du kan justere diagrammet på et senere tidspunkt eller slå opp treningen rutine ukentlig i henhold til tidsplanen.

Hvordan lage et diagram for forbrenning

Når du er slanking og trening for å gå ned i vekt, vil du ønsker all den motivasjonen du kan komme til holde deg på sporet. En metode du kan bruke for å følge din fremgang innebærer å gjøre en forbrente kalorier diagram. Du trenger ikke å bruke mye tid på å lage diagrammet og kan bruke den til å hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Hvordan lage et diagram for forbrenning

Velg en journal for å holde kaloriforbruk diagram i. Å bedre egne oppføringer, vil du sannsynligvis vil et vekttap journal med foret papir.

Skriv ut en online diagrammet for å hjelpe deg med å registrere dine tall. Du kan finne antall kalorier forbrent under ulike aktiviteter på nettet. Bruk tabellen på positive helse Fremgangsmåte for å finne ut hvor mye du forbrenner mens du går, kjører, spille sport og andre aktiviteter.

3 separate kalorier brent diagram inn i ulike fysiske aktiviteter. Sett opp en rad for aktivitet navn, tid utføres og antall kalorier forbrent under denne tidsrammen. Bruk din referanse diagrammet for å beregne hvor mange kalorier du har brent.

Input kalorier forbrukes. Å sammenligne forbrente kalorier til kalori konsumert, spore antall kalorier i maten du spiser på kalorier brent diagram.

Hint

  • Mange biter av cardio treningsutstyr på treningsstudio kan du vite hvor mange kalorier forbrent under treningen. Du kan ta dette nummeret og ta det opp på kalorier brent diagram.
  • Fitness butikker ofte selger lavkost kalorier brent kalkulatorer. Disse enhetene fortelle deg hvor mange kalorier du har brent under en fysisk aktivitet.

Høy-kalori Måltider for Kids

Høy-kalori Måltider for Kids


Riktig ernæring er viktig for alle, men enda mer viktig hos barn. Ifølge Kidshealth, en informativ nettside for barn med spesielle behov, får de riktige mengder næringsstoffer ved å spise en rekke matvarer er viktig for barns vekst og utvikling. Noen barn, de som er spesielt aktive eller har visse medisinske tilstander som cystisk fibrose, kan ha behov for ekstra kalorier hver dag. Disse barna kan ha nytte av høy-kalori måltider og mat.

Bacon og Chedder Cheese Quiche

Bacon og cheddar cheese quiche er en høy-kalori måltid som er lett å lage. Oppskriften krever 6 egg, en pai skorpe, 2 kopper kremfløte, 1 kopp cheddar ost og 8 gram tilberedt bacon. Quiche er laget av lagdeling bacon i kaken skorpe, vispe egg og fløte sammen, og legger osten til egg og helte eggeblandingen over bacon. Etter tilberedning på 375 grader i 35 til 45 minutter, la quiche kjølig og tjene. En åttendedel av kaken er en porsjon og gir ca 600 kalorier, 20 gram protein og ca 50 gram fett.

Enchilada gryte

Enchilada gryte er pakket full av kalorier, protein og natrium. Det kan gjøres enkelt og tar ca 40 minutter å tilberede, og tilberedningen er enkel. Etter blanding alle ingrediensene i en stor bolle - 1 boks kremen av soppsuppe, 1 boks enchilada saus, 2 kopper kokt og terninger kyllingbryst, 1 kopp ost, og 3,5 kopper knust tortillachips - legge til en smurt stekepanne og stek ved 375 grader i 25 minutter. To kopper er en servering av gryterett og hver porsjon gir mer enn 600 kalorier, 50 gram protein og nesten 2000 mg natrium.

Dirt Pudding

Dirt pudding er en enkel oppskrift for en matbit eller dessert for barna som trenger høy kalorier. Det tar bare ca 15 minutter å tilberede og krever ikke baking. Du vil trenge en kopp melk, 1 kopp kremfløte, en 4,5-unse pakke med instant pudding, 3/4 dl tørr melkepulver, 8 knuste Oreo cookies og 4 gummy ormer. For å forberede pudding, blande melk og fløte og deretter visp i pudding mix og pulverisert melk, rør inn knust Oreos og hell i 4 individuelle kopper. Etter chilling i 5 minutter legge en gummy orm til hver kopp og tjene. Hver kopp gir mer enn 500 kalorier, 10 gram protein og 20 gram fett. I tillegg inneholder denne oppskrifter nesten 300 milligram kalsium, som er bra for barnas voksende bein.

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram


Med 34 prosent av amerikanerne som kvalifiserer som overvektige - og en annen 34 prosent kvalifiserende som overvektig - mange mennesker ønsker å vite om de er en sunn størrelse. Mens vekt er en faktor i å bestemme dette, et annet element som ikke bør overses er din høyde. Det er forskjellige høyde og vekt sammenligning diagrammer for voksne og barn, men begge tar de to målingene i betraktning.

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram

Hvordan bruke en høyde og vekt Chart For Voksne

•  Søk på nettet etter en BMI (body mass index) diagram ved å skrive "BMI Chart" i søkemotoren. BMI bruker høyde og vekt til å beregne en rekke; dette nummeret kan fortelle deg om du er undervektig, på den ideelle vekten for din høyde, overvekt, eller fedme.

Bruk et målebånd for å måle høyden din i inches. Mange bord, inkludert en fra nasjonale hjerte lunge og blod Institute, avrunde høyde til nærmeste tomme. Du kan trenge en venn til å hjelpe måle deg.

Step på en skala for å finne ut vekten din i pounds. Igjen, kan du runde av vekten din til nærmeste pund.

Undersøk BMI tabellen funnet i referanse 2. For denne opplæringen, vil vi anta at vi leter etter BMI på en 5 fot 8 tommer (68 tommer) høy kvinne som veier 165 pounds.

Finn din høyde (for eksempel 68 inches) på venstre kolonnen lengst. Bruk fingeren til å tegne en linje horisontalt over diagrammet til du finner din vekt (for eksempel 165 pounds). Du kan ikke være i stand til å finne din eksakte vekt, så se etter det som passer best. I dette eksempelet, som ville være 164 pounds.

Spor fingeren oppover til øverste rad (skrevet med fet skrift). At antallet - for vårt eksempel, 25 - er din BMI.

Sammenlign din BMI med diagrammet som tilbys av nettstedet "Fuel The Mind." Du vil finne at en BMI på 25 faller inn i den lave utvalget av kategorien "overvekt".

Hvordan bruke en høyde og vekt oversikt for barn, småbarn og babyer

Søk på internett - eller be barnets lege - for en kopi av en pediatrisk vekstskjema. Vi skal bruke de som tilbys av Centers for Disease Control and Prevention.

Finn diagram som er passende for ditt barn. CDC deler på listene i flere kategorier, inkludert gutter - fødsel til 36 måneder, jenter - fødsel til 36 måneder, gutter - 2 til 20, og jenter - 2 til 20. For hensikten med denne opplæringen, vi ' ll antar vi leter etter informasjon på en 24 måneder gammel jente som veier 28 pounds og er 36 inches høy, så vi vil velge diagram som gir oss lengde-for-alder og vekt-for-alder prosentiler.

Mål barnets høyde (også kalt lengde på noen vekstkurver) ved hjelp av et målebånd. For spesielt små barn, kan det være lettest å få tak i denne målingen med barnet liggende på et flatt underlag. Runde målingen til nærmeste kvart tomme.

Har barnet ditt skritt inn på en skala for å få vekten hennes. Rundt målingen til nærmeste kvart pund.

Se diagrammet i Reference 5, levert av CDC. Finn ditt barns alder i måneder (for eksempel 24 måneder) øverst på siden. Nå finner sin høyde i inches (for eksempel 36 inches) i kolonnen til venstre på siden. Ved hjelp av fingeren, spore en linje til der de to målingene møtes. Se hvilke persentil etter dette punktet er nærmest; i dette tilfellet, er det nærmest 95-persentilen linjen (andre linjer 90th, 75th, 50th, 25th, 10th, og 5. percentil). Dette betyr at en 24 måneder gammel jente som er 36 inches høy er høyere enn 95 prosent av andre jenter på hennes alder.

Finn ditt barns vekt persentil ved å finne hennes alder (igjen 24 måneder for eksempel) på toppen av siden. Nå finner sin vekt i pounds (For eksempel, 28 pounds) i kolonnen til venstre på siden (vekt for barn £ 16 og oppover kan bli funnet på høyre side av siden). Bruk fingeren til å spore en linje til der de to målingene møtes, og for å se hvilken persentil etter dette punktet er nærmest. Ved hjelp av vårt eksempel tall, faller dette barnet mellom den 50. og 75. percentil, som betyr at hun er tyngre enn 50 til 75 prosent av andre jenter på hennes alder.

Hint

  • BMI diagrammer bør ikke brukes på barn; i stedet, bruke vekstkurver som de som brukes i § 2. Dette vil gi deg et bedre inntrykk av hvordan babyer, småbarn og barn er økende i forhold til andre barn deres alder.
  • Unngå å bruke enten den voksne BMI diagram eller barnas høyde og vekt diagram som et diagnostisk verktøy. Ta informasjonen du finner fra listene til din eller barnets lege for videre evaluering og lege.

Hvordan å miste vekt på en lav kalori diett

Lav kalori diett er den mest effektive måten å gå ned i vekt. Dette er ikke en kjepphest diett eller en forbigående trend. Å miste vekt er rett og slett å skape et kaloriunderskudd-eller forbruker færre kalorier enn det som er brukt. Underskuddet kan gjøres ved å spise mindre kalorier, å utøve mer eller en kombinasjon av de to.

Hvordan å miste vekt på en lav kalori diett

Velg sunn mat. Grønnsaker og helkorn tilfredsstille næringsbehov, men som samtidig er lavere kalori enn hvitt brød eller sukker-baserte snacks.

Hold styr på maten spist. Dette hindrer mindless spise, og hjelpemidler i å identifisere hovedkaloriinntaket.

Beregn kalorier i hvert måltid og snacks. Å vite nøyaktig hvor mange kalorier er i alt du spiser er det viktigste i å følge en lav kalori diett.

Drikk rikelig med vann. Det er anslått at over 80 prosent av befolkningen er dehydrert, og mange ganger tørst er forvekslet med sult, forårsaker unødvendig kaloriforbruket. Når du ikke drikker vann, velger en kalori gratis drink.

Kjenn dine kalori grenser. Flere nettsteder kan beregne kalori behov basert på vekt og høyde, samt en lege eller ernæringsfysiolog.

Følg cravings i rimelige mengder. Unnlate å tilfredsstille krav fører til overspising for å imøtekomme de spesifikke sult. Hvis en candy bar er hva du ønsker, kan du prøve å spise en mini eller snack-sized bar.

Oppgave. Enhver type trening øker mengden kalorier som kan forbrukes. Som en generell regel, 10 minutter med hard kardio trening forbrenner ca 100 kalorier.

Negative-kalori diett Foods

Negative-calorie matvarer er ikke null-kalori mat; de er matvarer som har en negativ effekt på det totale kaloriforbruket.

Hvordan Foods er valgt

Et mat anses å ha negative kalorier hvis det krever mer kalorier å fordøye enn det faktisk inneholder. En matvare som inneholder 100 kalorier og krever 120 kalorier for å fordøye gir en 20-kalori underskudd, noe som gjør det til en negativ-kalori mat.

Typer matvarer

Den negative-calorie mat liste omfatter ca 100 høy fiber frukt og grønnsaker. Fiber bremser fordøyelsesprosessen, som krever mer energi for å fullføre den.

Negative-Calorie Mat Versus gratis mat

En negativ-kalori mat krever mer energi (dvs. kalorier) for å forbrenne enn maten faktisk inneholder, mens en gratis mat er en som inneholder 20 kalorier eller mindre.

Fordeler og ulemper

På den positive siden, negative-calorie matvarer nytte Kosten på grunn av deres evne til å forbrenne fett. På den negative siden har de ikke inneholder proteiner, fett eller andre næringsstoffer.

Konklusjon

Negative kalori mat tilbyr dokumentert helsemessige fordeler, men de bør ikke være den eneste matkilder man forbruker når kosten. De bør bli innarbeidet i en spiseplan som leverer alle de essensielle næringsstoffene som kreves for å opprettholde god helse.

The Daily kalori krav for å miste vekt

Det finnes ikke noe slikt som en "one size fits all" diett. Hver persons kropp er forskjellig og har forskjellige ernæringsmessige behov. Mange mennesker, kvinner spesielt, har kastet bort så mye tid på å prøve den dietten som jobbet for sin venn tante fetter frisører bare for å oppdage at de ikke mister noen vekt. Faktum er at den eneste måten å gå ned i vekt er å kutte kalorier og legge trening. Hver persons kalori behov er forskjellige, og hver person trenger å ta en nærmere titt på hennes kropp og aktivitetsnivå når du forsøker å planlegge antall kalorier som trengs på en diett. Også, noen forsøker til kosthold bør være oppmerksom på at å spise for få kalorier er like skadelig som å spise for mange. En forsiktig balanse må være truffet mellom vekttap og generell helse.

Beregning av kalorier for å opprettholde vekten

Før bestemme hvor mange kalorier for å gå ned i vekt, må en person beregne hvor mange kalorier er nødvendig for å opprettholde nåværende vekt. Hver person er forskjellig ettersom hver kroppen har en annen metabolsk rate. Men generelt kan en person doble sin vekt ganger ti. En person som veier 150 pounds ville formere 150 ganger 10 for å få 1500 kalorier. Dette er bare grunn kalorier en person trenger. Andre faktorer må vurderes.

Kalorier nødvendig for å støtte Daglige aktiviteter

Ved beregning av kalorier, kan en også legge inn kalorier for daglig aktivitet. Dette er ikke trener, bare ting som å gå ned i hallen og helle et glass melk. Multipliser de 1500 kalorier ved 0,3 for gjennomsnittlig (jobber ved et skrivebord jobb, gjøre husarbeid, leke med barna), 0,2 for svært lav aktivitet (sjelden å komme ut av sengen eller jobbe lange timer på et skrivebord uten å få opp), eller 0,4 for høyere aktivitet (en jobb som krever at du være på føttene hele dagen). I eksempelet på 1500 kalorier, hvis personen var gjennomsnittlig, ville han trenger ytterligere 450 kalorier, til sammen 1,950 kalorier for å opprettholde vekt på 150.

Opprette et kaloriunderskudd

For å gå ned i vekt, må man ta i mindre kalorier enn nødvendig for å opprettholde den aktuelle vekt. Generelt bør en person kutte ut 500 kalorier per dag for å gå ned i vekt med en hastighet på ett pund per uke. En person som trenger 1950 kalorier for å opprettholde en vekt på 150 pounds må kutte ned til 1450 kalorier for å gå ned i vekt. Dette er den tryggeste måten å gå ned i vekt, og det er den beste måten å sikre at vekten ikke krype tilbake på.

Kalorier og trening

Når en person utøver, er forbrente kalorier. Dette betyr at kroppen trenger flere kalorier for å ha nok energi til å gjøre treningen. Det er en god måte å sikre at kroppen får nok kalorier til å fungere skikkelig under trening mens de fortsatt bruker trening for å forbrenne kalorier hver dag. Først finne ut hvor mange kalorier blir brent under treningen. Hvis 100 kalorier vil bli brent, bør halvparten av de legges tilbake til kaloriinntaket for dagen. I eksemplet er den personen spiser 1450 kalorier per dag for å miste ett pund per uke. Hvis vedkommende brenner 100 kalorier trene, bør 50 kalorier legges tilbake i dietten som dagen for å sikre at legemet hadde nok energi.

Alle Kalorier er ikke like

Når kosten, er det viktig å huske på at alle kalorier er ikke like. En 1450 calorie diett av brus, chips og fast food vil forlate personen sulten og usunn. Når personen har brukt opp alle 1450 kalorier og er fortsatt sulten, er kostholdet sikker på å bli ødelagt. På den annen side vil en person som spiser 1450 kalorier av frukt, grønnsaker, magre proteiner, og rimelige småretter finner ut at 1450 kalorier er mer enn nok til å holde full hele dagen. Dette vil føre til vekttap suksess.

Kalori kontrollert diett planer

Kalori kontrollert diett planer


Å miste vekt er vanligvis en prosess med å brenne flere kalorier enn du tar inn. Det er mange måter å gjøre dette, men en av de mest kontrollerbar er å holde styr på kaloriene du inntaket. Calorie-kontroll dietter er varierte, men en liten bit av forskning vil gå en lang vei mot å avgjøre hvilken type plan du ønsker å følge.

Kommersielle Planer

Det er mange kommersielle vekttap planer, men to av de mest kjente for kalorikontroll er Weight Watchers og Jenny Craig. Med Weight Watchers, er medlemmer undervist om del kontroll og ingredienser som fett og fiber innhold. De er da på egen hånd i å avgjøre hva de kan spise, innenfor deres poengsystem for telling. I Jenny Craig, er all den avgjørende gjort for medlemmene. Måltidene er forberedt for medlemmer, så det kan være noen feil i overspising kalorier. Medlemmene oppfordres til å gå over til å forberede sin egen mat når vekttap er etablert.

Gratis Online Planer

Det finnes også mange gratis online vekttap planer, hovedsakelig konsentrere seg om å kontrollere kalorier og økt mosjon. Sparkpeople, en av de mest kjente, er et helt samfunn for vekttap. Det finnes blogger, nyhetsgrupper, diett planer, logger og diagrammer, virtuelle belønninger, e-post og mye mer. FitDay er et annet populært område, med mange måter å spore mat, trening, ernæring, mål og vekttap. Discovery Channel og Self magazine er bare to av de mange kommersielle nettsteder som tilbyr gratis vekttap planer og verktøy.

Gjør det selv

Det er mulig å gå ned i vekt effektivt uten å bli med noen klubber eller nettsteder. Kjøp en kalori-telling bok. Finn ut hvor mange kalorier du trenger for å ta i for effektiv vekttap. Hold styr på kalorier forbrukes i et regneark eller stykke papir eller journal. Kartlegge utviklingen ukentlig. Spis sunt, kontroll porsjoner og trene moderat. Til slutt, alltid konsultere legen din før du starter noen vekttap plan.

Kalori telling Retningslinjer

Kutte kalorier har lenge vært en strategi for å miste vekt. Kroppen omdanner kalorier til energi eller lagrer den unna i form av fett hvis du forbruke mer kalorier enn du trenger til ditt nivå av fysisk aktivitet. Det er mer kalorier i fett enn karbohydrater eller proteiner. I en 2009 Harvard Medical School publikasjon, eksperter diskutere passende måter å bestemme kalorimålet ditt, og hvordan vi skal møte dette målet.

Slik fastslår kalorimål

Du må først regne ut antall kalorier per pund som du må spise for å opprettholde din nåværende vekt. For å gjøre dette, multiplisere din nåværende vekt med 15, som er "omtrent antall kalorier per kilo kroppsvekt for å opprettholde din nåværende vekt hvis du er moderat aktiv," ifølge eksperter ved Harvard Medical School.
For det andre må du bestemme antall kalorier for å kutte fra kostholdet ditt for å miste 1 til 2 kg. per uke (noe mer på så kort tidsramme kan være usunn); du bør trekke fra 500 til 1000 kalorier fra kosten hver dag. Men Harvard eksperter advarer om at å spise mindre enn 1200 kalorier per dag kan være skadelig for helsen din, slik at du ikke bør spise mindre enn dette beløpet.
For eksempel, hvis din nåværende vekt er 160 pounds, vil du først multiplisere 160 med 15, noe som resulterer i 2400 kalorier for å opprettholde din nåværende vekt. Hvis du ønsker å miste 2 kg. per uke, trekke 1000 kalorier fra ditt daglige inntak, senke den til 1400 kalorier per dag.

Telle kalorier

Den beste måten å telle kalorier, er å holde en innspilt journal over matinntaket. Se på etikettene og del størrelser av alt du spiser for å ta opp kalorier. Planlegger måltidene på forhånd er også en effektiv måte å kontrollere kaloriinntaket. Hvis spesifikk kalori informasjon ikke er tilgjengelig, er det flere ting du kan gjøre for å kutte kalorier. Hvis du spiser kjøtt, velge magre kutt og holde seg borte fra fett. Ikke spis stekt mat eller snacks fylt med tomme kalorier, slik som chips eller godteri barer. Spis mat som er høy i protein; de vil forlate deg mett lenger, og holde seg borte fra sukkerholdige drikker som brus og alkohol.

1500-kalori diett Ideas

Når du følger en 1500-kalori diett, er nøkkelen til suksess å spise kalorifattig næringsrik mat, slik at du kan spise nok til å føle seg mett mens nå din vekt-tap mål. Planlegging av kosthold på forhånd vil hjelpe deg å holde deg på sporet, spise fulle måltider og reserverer et par hundre kalorier for snacks hele dagen.

Frokost

Frokost bør være å fylle for å hjelpe deg å komme gjennom dagen. Mens sukkerholdige muffins er ute, bør frokosten være en av dine større måltider, for å få dagen til en god start og gi deg energi.

Et eksempel på en god frokost er 1/2 kopp gammeldags havregryn tilberedes i mikrobølgeovn, med en kopp vann og 1 scoop proteinpulver blandet i, for å legge protein og smak. Havregryn inneholder 150 kalorier, mens kalorier i protein pulver kan variere. Den proteinpulver som brukes i dette eksempel er alle Whey sjokolade protein pulver, som inneholder 80 kalorier. Denne frokosten er svært fylling og bare 230 kalorier.

Lunsj

Lunsj er vanskelig når du arbeider utenfor hjemmet. Mange mennesker liker å spise ute ved lunsjtid, selv om fast food, det vanligste alternativet, er ikke et godt valg for de som er på en diett. Å gjøre gode valg vil gjøre en stor forskjell, skjønt. Alle unntatt én av McDonalds premium salater med grillet kylling inneholder 320 kalorier uten dressing. Den eneste som ikke er Caesar salat, som inneholder færre kalorier, 220. Disse er flotte lunsj valg for alle, enten du er kosten eller ikke.

Mange fast-food restauranter tilbyr salater, og fordi en salat tar litt tid å spise, vil du ikke føle fratatt. Det eneste problemet er med salat dressing, så ta med din egen. Mange salatdressinger kan inneholde godt over 100 kalorier per en 2-ss. servering. Det koster for mange kalorier på en 1500-kalori diett. Velg et redusert kalori dressing som inneholder 30 kalorier eller mindre per 2-ss. størrelse. Dette bringer lunsj til 350 kalorier.

Middag

Når det kommer til middag, inneholde rikelig med grønnsaker for å holde kalorier lavt mens du bor full. Magert kjøtt som beinfri, skinn kyllingbryst, kalkun (både på bakken og brystene) og magre stykker storfekjøtt, med all synlig fett trimmet bort, vil gi nok protein for et sunt kosthold, uten å legge en stor mengde kalorier fra fett. En liten bakt yam eller 1/2 kopp brun ris tilby mer ernæringsmessig verdi enn hvite poteter, hvit ris eller pasta, og kan fylle.

En prøve middag ville være en 6 oz. broiled kyllingbryst på 240 kalorier, 1 kopp dampet brokkoli på 42 kalorier, og en liten bakt yam på 118 kalorier. Denne prøven middag kommer ut til 400 kalorier.

Kalori overskudd

Den totale mengden kalorier i tre hele måltider med denne prøven kosthold er 980 kalorier. Det etterlater 520 kalorier for dieter å dele blant snacks i løpet av dagen. Kosten bør unngå å konsumere bare én eller to høy-kalori snacks, og i stedet spre dem ut for å unngå sult.

Noen få eksempler på lav-kalori snacks ville være et eple (80 kalorier), streng ost (70 kalorier), en flavored ris kake (50 kalorier), eller en kopp air-poppet popcorn (30 kalorier). Når en person gjør et poeng av å spise sunt, fyller mat i løpet av dagen, vil hun sitte igjen med et overskudd mengde kalorier, som kan brukes på små avlat for eksempel sjokolade eller godteri, for å hindre at dieter fra følelsen fratatt og bidra til å holde henne motivert.

Hvordan kalori teller for å miste vekt

Å miste vekt er vanskelig, men å telle kalorier trenger ikke å være. Det er et visst antall kalorier som et individ trenger å være sunn og drivstoff kroppen sin for å produsere energi. Arbeider det i din daglige timeplan er en effektiv måte å gjennomføre det uten å føle seg overveldet av det.

Hvordan kalori teller for å miste vekt

•  Finn ut hvor mange kalorier du bør spise hver dag ved å gjøre online forskning eller gjennom bøker og tidsskrifter. Snakk med legen din eller sjekk ut slanking programmer som "The Daily Plate" på Livestrong.com (se referanser).

Spill inn hvert element du drikke og spise innen en gitt dag.

Ved siden av hvert element, liste antall kalorier tilknyttet utgiften forbrukes. Dette kan også gjøres online gjennom The Daily Plate søknad. Totalt opp kaloriene

omtale det totale antall kalorier som forbrukes i løpet av noen få dager, og sammenligne dette nummeret til ditt anbefalte kaloriinntaket. Spiser du mer eller mindre kalorier enn du burde?

Vurder å redusere antall kalorier du spiser og øke din trening hvis du spiser mer enn den anbefalte kaloriinntaket. Hvis du ikke spiser nok kalorier, øke din oppgave og vurdere hvilke typer mat du spiser for å sikre at du spiser et utvalg av sunn mat.

Hint

  • Å skrive ned hva du spiser og de tilhørende kalorier vil gjøre kalori teller litt enklere, spesielt hvis du spiser visse matvarer regelmessig.
  • Hold legen informert om eventuelle justeringer du gjør i din diett eller kalori consumption.They kan hjelpe deg å gjøre justeringer basert på kroppens behov.

1500-kalori, lav-fett, lav-kolesterol Ideas

Bor sammen med en lav-fett, lav-kolesterol diett lett hvis du spiser det grunnleggende, beite hele dagen og gjøre det interessant. Utvikle spesielle 1500-kalori måltid planer, drikke mye vann og øke mengden av trening du gjør for å se et sunnere deg på et blunk.

Natural Foods

Gå tilbake til grunnleggende ved å kjøpe matvarer som kommer fra naturen i stedet for industrien. Handle på ytre aisles av matbutikk å velge frisk frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter og magert kjøtt. Kjøpe økologisk mat hvis budsjettet tillater å redusere mengden av giftstoffer i maten.

Grab glass med usaltet, hele pasteuriserte nøtter til snacks. Prøv å kjøpe eller lage salsaer med friske tomater, sitronsaft og hvitløk. Lag hjemmelaget salat dressing ved hjelp av lys olivenolje, rødvinseddik og sitron.

Erstatt bordsalt med urter og krydder. Du kan lage din egen smaksforsterker ved å blande en rekke krydder i en liten beholder.

Små, hyppige måltider

Opprettholde blodsukkernivået i løpet av dagen ved å redusere mengden mat du spiser på en sittende. Beiter på hele matvarer i løpet av dagen, forbruker ca 350-400 kalorier for hvert måltid og 100 til 150 kalorier for hver matbit.

Spis en kopp stål-kuttet havregryn med en halv kopp blåbær til frokost, etterfulgt av et lite eple for din morgen snack. Til lunsj, nyte en spinat salat dynket med bakken flaxseeds, tomater og rødløk, toppet med rødvinseddik og olivenolje. For en ettermiddag snack, har en liten håndfull av naturlige, usaltet mandler. Et eksempel middag er 3 gram av grillet kylling, to kopper blandede dampede grønnsaker, en liten salat og et stykke frukt. Ha et lett måltid før sengetid, slik som lav-fett yoghurt eller streng ost.

Ikke glem å hydrat kroppen din i løpet av dagen. Bytt ut brus og alkohol med vann, grønn te eller vann med kullsyre.

Kolesterolsenkende Foods

Redusere kolesterolet ved strømpe ditt kjøleskap og pantry med elementer som havrekli, fet fisk, valnøtter og havregryn. Spis mer mat med og stanols. Mange planter - frukt, grønnsaker, frø og nøtter - inneholder disse stoffene.

Ha det gøy å innføre nye grønnsaker i kostholdet ditt. Cook grønnsaker forskjellige måter å unngå kjedsomhet. For eksempel, hvis du ikke ønsker å dampe grønnsaker, prøv roasting dem. Vask og kutt din favoritt grønnsak, kaste den i en ovn-sikker langpanne lett belagt med en teskje olivenolje og stek ved 375 i ca 15 minutter.