Digidexo.com

Bivirkninger av Yerba Mate på leddene

Bivirkninger av Yerba Mate på leddene


Yerba Mate (uttales yerba mah-Tay) er en te med en litt gresskledd smak. Det har mye blitt nytes i Sør-Amerika, hvor drinkers dele den i spesielle gresskar. Entusiaster si fordelene med denne drinken varierer fra vekttap og kreft bekjempelse egenskaper til herding dårlig ånde. Så det er ikke overraskende at de som Extol dydene av denne te også si at det har en positiv effekt på leddene også. Men før du går nå for en tradisjonell kompis gourd, bør du være oppmerksom på at te er kjent for å ha bivirkninger også.

Caffene

Noen markedsførere av Yerba Mate har hevdet at drikken har mindre koffein enn kaffe eller te. Noen har til og med hevdet at drikken har en stimulerende alternativ til koffein kalt mateine. Men disse er villedende påstander. En kopp Yerba Mate har faktisk mer koffein i det enn en kopp kaffe. Og mens markedsførere hevder at de ulike urter og forbindelser i Yerba Mate er gunstig for lider av revmatoid artritt, har vitenskapelige studier vist at koffein har en skadelig effekt på ledd og kan forverre revmatoid artritt.

Tilbaketrekking

Som med alle koffein-relaterte drinker, over tid kan du utvikle avhengighet av koffein. Plutselige tilbaketrekning fra koffein forårsaker symptomer som kan omfatte leddsmerter. Tilbaketrekking-indusert leddsmerter kan vare opp til fem dager.

High Blood Pressure

De sentralstimulerende effekten av Yerba Mate kan forverre høyt blodtrykk. Dette er en bekymring på grunn av nylige studier knytter høyt blodtrykk til gikt, en sykdom som forårsaker smertefulle leddgikt angrep i leddene.

Vanndrivende

Yerba Mate har noen diuretiske egenskaper, noe som betyr at det kan brukes som en vann-pille for å øke vannlating og minske mengden av vann i kroppen. Imidlertid kan overforbruk av diuretika skade leddene. Ifølge boken, "kroppen din mange cries for vann," prinsippet i utformingen av alle skjøter er for vann for å fungere som et smøremiddel. Når vannet er fjernet fra kroppen, blir belastningen på leddene større. Over tid kan dette slitasje på leddene og føre dem til å bryte ned.

Muskelrykninger

En av de rapporterte bivirkningene av å konsumere Yerba Mate er en forekomst av muskelrykninger. Dette kan påvirke muskeltonus, som fører til en unormal gangart. Langvarig muskelrykninger og unormal gange kan føre til stress og svekkelse av ledd.