Digidexo.com

Hvordan virker Maca fungerer?

Hvordan virker Maca fungerer?


Maca, eller Lepidium meyenii, er en reddik-formet root-lignende grønnsak som dyrkes høyt oppe i Andesfjellene i Sør-Amerika. Maca er et fast innslag i den peruanske kosthold. Det har vært brukt i området selv før inka kultur bebodde området. Den maca vegetabilske var, og fortsatt er, både en kilde til mat og medisin. Maca er høy i mange viktige næringsstoffer, og har vist seg å hjelpe til med fruktbarhet. Det er også kalt "peruansk ginseng" på grunn av den energien den gir til brukerne.

Ingen vet egentlig hvordan maca fungerer, men det er noen teorier. Flertallet senter på den høye mengde av proteiner i grønnsaks. Proteinene i maca drivstoff kroppen i sine daglige funksjoner. Det høye næringsinnhold også hjelpemidler kroppen i å bygge immunitet eller bekjempelse av sykdom.

En annen velkjent og velprøvd eiendom maca er dens fordeler i mannlig fruktbarhet. Maca har vist seg å øke sperm count. Det er også sagt å hjelpe til mannlig seksuell ekstrautstyr, men denne uttalelsen har ikke blitt bevist. Forskere vet at den kjemiske arginin er funnet i store mengder i maca. Arginin gjør økning sædproduksjonen. Den kjemiske histadine sies å være utgitt under høyden av den seksuelle opplevelsen. Maca har høye mengder av dette kjemikalium. Dette er grunnen til at mange tror at maca er en naturlig afrodisiakum.