Digidexo.com

Slik Unngå Kjemoterapi Under kreftbehandling

Når man diskuterer behandlingsmetoder for ulike former for kreft, må kost / nytte-forhold alltid veie sannsynlige gevinster av behandling versus bivirkninger. Noen individer bestemme at behandlingsmetoder som kjemoterapi, med sin ledsager trøtthet og kvalme, er ikke verdt prisen. For dem, unngå kjemoterapi foreslår en rekke alternativer, inkludert stråling, kirurgisk fjerning av kreft organ, søker alternative behandlinger eller ingen behandling i det hele tatt.

Slik Unngå Kjemoterapi Under kreftbehandling

•  Ta kontakt med legen din om ditt tilfelle av kreft og de ​​levedyktige behandlingstilbud du har tilgjengelig. Det er mange forskjellige måter å bekjempe kreft, så ikke anta at du blir tvunget til å akseptere kjemoterapi som din eneste utvei uten først å ha en ærlig diskusjon med din primære helse-omsorg leverandøren for å diskutere andre mulige behandlinger.

Oppsøk en andre (eller til og med en tredje) mening hvis legen din uttrykker at kjemoterapi er din eneste reelle alternativ behandling. Leger kan variere betydelig i sine tilnærminger til kreftbehandling, så ta kontakt med mer enn én lege for å få den beste muligheten for å unngå kjemoterapi som behandling.

Tenk strålebehandling som et potensielt alternativ til kjemoterapi. Strålebehandling er en mer lokaliserte form for behandling som innebærer anvendelse av høy intensitet radioaktiv energi til det berørte området. Mens mange av de bivirkninger som kan være lik de som oppleves av chemo pasienter (som tretthet og kvalme), er spesifikke bivirkninger som vanligvis bare er begrenset til området som skal behandles, i motsetning til de systemiske bivirkninger av kjemoterapi.

diskutere levedyktighet av kirurgisk fjerning eller de-bulking (fjerning av bare en del av kreft masse) av tumoren med legen. Kirurgisk fjerning av det berørte området er et alternativ for tilfeller av kreft som fortsatt finnes i et bestemt område av kroppen. Mens kirurgi bærer sitt eget sett med risiko (avhengig av området som skal betjenes ved), representerer den mer en ett-trinns behandling av kreft, i motsetning til kjemoterapi - hvor behandlingen kan fortsette i måneder om gangen.

Forskning alternative behandlingsmetoder for å bekjempe kreft. Selv om mange av disse metodene er like-of-ennå vitenskapelig bevist, kan de likevel gi deg en måte å unngå kjemoterapi. Eksempel alternative behandlinger inkluderer oksygen terapi, biofeedback, og fysisk berøring healing, men dette er neppe en uttømmende liste. Uansett, vet at du har alternativer utenfor den ortodokse tilnærming til kreft behandlinger hvis du føler at de kan vise seg mer effektivt enn konvensjonell medisin.

Avfallsbehandling hvis kjemoterapi er det eneste tilgjengelige alternativet, og du virkelig føler at sterkt mot det. Bare du kan ta avgjørelsen om hvorvidt de mulige fordelene ved behandlingen er verdt prisen du må betale i bivirkninger og andre tilleggskostnader. Vit at du er den endelige autoritet i din medisinske skjebne, og ingen kan gjøre deg lide gjennom en behandlingsmetode som du ikke vil, selv om det ender uunngåelig ved å koste liv.