Digidexo.com

Kosttilskudd og næringsstoffer for å forebygge prostataproblemer

Ernæring er en viktig faktor i forebygging av prostata problemer. Et godt kosthold kan holde kroppen i balanse; Dette kan forebygge kreft i prostata. Gi kroppen med de riktige næringsstoffene er en nøkkelfaktor i å forebygge prostataforstørrelse og kreft. Vektkontroll kan også bidra til å forebygge kreft ved å holde hormoner balansert.

Diet

Kosthold spiller en nøkkelrolle i prostata helse. En lav-fett diett som inneholder rikelig med grønnsaker og magre proteinkilder er den beste beskyttelse mot prostatakreft. Omega-3 fettsyrer som finnes i kaldt vann fisk som tunfisk og makrell er gode kilder til protein.
Hold rødt kjøtt til et minimum. Rødt kjøtt inneholder høye nivåer av mettet fett, noe som kan øke risikoen for prostatakreft. En prostata-sunt kosthold bør også inkludere frukt og grønnsaker.
Velg hele korn i stedet for bearbeidet mat. Bearbeidet mat, slik som de laget av hvitt mel, gi færre næringsstoffer enn hele korn. Disse matvarer vil ikke bidra til å forhindre prostataproblemer. Soyaprodukter og matvarer som inneholder vitamin D er gunstig for å forebygge prostatakreft.
Foods høy i folat, som for eksempel asparges og spinat, kan også være gunstig for å forebygge kreft i prostata.

Urter

Grønn te inneholder sunne antioksidanter som kan forebygge prostatakreft. Antioksidanter motvirker de negative effektene av frie radikaler i kroppen. Inkluder denne urte behandling i din diett plan for å redusere risikoen for prostatakreft.
Brennesle og så Palmetto er også urter som bedrer tilstanden av prostata. Saw Palmetto kan hjelpe krympe en forstørret prostatakjertel, og brennesle gir en ernæringsmessig løft.
Utvis alltid forsiktighet når inkludert urter og urtemedisiner i kostholdet ditt. De som tar reseptbelagte medisiner bør alltid diskutere urte behandlinger med sin lege for å hindre farlige interaksjoner. Urte kosttilskudd ikke faller inn under de samme strenge retningslinjer som andre rusmidler og medisiner.

Sunn Livsstil

Et sunt kosthold er den beste tilnærmingen til god prostata helse. Trening og stress reduksjon er en del av din sunne livsstil. Kronisk stress fører til hormonelle ubalanser som kan føre til prostata problemer eller kreft.
Forbedre din livsstil er god forebyggende medisin for din prostata. Alle menn bør ha en prostata sjekk en gang i året etter fylte 45. Ta deg tid til å omfatte daglig mosjon, et godt balansert kosthold og riktig ernæring for god prostata helse.