Digidexo.com

Tinkturer beste urtemedisin

Urter for å ta for Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en smertefull tilstand med symptomer som inkluderer felles hevelse, smerte og tretthet, symptomer som kan øke i intensitet når været forandrer seg. Giftig buildup er tenkt å være en av årsakene til revmatoid artritt. Utøvere av urtemedisin bruke mange urter og blander å behandle opphoping av giftstoffer som kan bidra til revmatoid artritt.

Komme i gang

Mange milde og trygge urter er tilgjengelig for behandling av revmatoid artritt. Herbalists også bruke mer potente og farlige urter til å behandle mer alvorlige tilfeller som ikke svarer til den milde urter. Still spørsmål om de urtene du er foreskrevet for å sørge for at de er milde og trygge nok for din personlige nivå av helse. Hvis du har noen bekymringer om en urt, få en second opinion fra en lege eller annen medisinsk faglig som du stoler på.

Gurkemeie

Hvis du tror du har sett gurkemeie før, har du sannsynligvis. Gurkemeie er et vanlig krydder, brukes mye i indisk matlaging. Det er også en kraftig antioksidant med potente anti-inflammatorisk egenskaper som kan bidra til å redusere hevelse assosiert med revmatoid artritt.

"The One Earth Herbal Sourcebook" av Tillotson et al. anbefaler 500 mg av gurkemeie pulver to ganger per dag. Det er velsmakende og praktisk å ta med gurkemeie å spice grønnsaksretter eller, i mindre mengder, kaker, paier og brød. For best absorpsjon og potens av urtemedisin, sjekk din lokale helse-butikker for en gurkemeie skjær. Et skjær er en sammensetning av å drikke alkohol og urter som din herbalist kan forberede hvis det ikke er tilgjengelig i butikkene i nærheten av deg. Naturmedisinere foretrekker tinkturer for urtemedisin fordi de lar de aktive komponentene i urt å bli bedre absorbert i kroppen. Et skjær er aldri gjort fra nondrinkable alkohol som rubbing alkohol, siden rubbing alkohol er giftig.

Milk Thistle

Milk Thistle er en velkjent leveren urt som har fått oppmerksomhet i media for sine leveren avrusning og lever celle helbredende egenskaper. Ifølge "The Pharmacy Guide til naturmidler" av Jan de Vries, stimulerer melk tistel leveren din for å fremme produksjon av skade-healing antioksidanter. Det hjelper også kroppen din fjerne miljøgifter som sprøytemidler, giftstoffer som er tenkt å bidra til angrep av revmatoid artritt.

Løvetann

Løvetann rot og blad blir ofte brukt som en lever tonic. De aktive komponenter i løvetann øke produksjonen av galle, som strømmer til galleblæren og frigjør lunger i leveren og fordøyelsessystemet. En sunn, fungerende fordøyelsessystem er en viktig del av å fjerne giftige buildup som kan føre til fakkel-ups av smerter og betennelser assosiert med revmatoid artritt. På grunn av sin galle-økende egenskaper, løvetann rot kan også fungere som en mildt avførende, forbedre bevegelsen av avfall gjennom fordøyelseskanalen. "One Earth" antyder at løvetann tas i et skjær eller te.

Retail Urter

Hvis du ikke har en herbalist nær deg, mange milde avgiftning te er tilgjengelig på supermarkeder, helsekostbutikker, og store detaljhandel etablissementer som bærer te. Løvetann te kan være vanskelig å finne på egen hånd, men detox te er allment tilgjengelig som inneholder løvetann, kamille, lakris rot, og andre urter tenkt å behandle revmatoid artritt.

Hvordan lage en grunntinkturen

Hvordan lage en grunntinkturen


Modertinkturene er potente urt eller mineral fortynninger som brukes i homeopati. Utvannet organiske ekstrakter inntas direkte eller innlemmet med andre urter og mineraler for å forebygge sykdom og sal av sykdommer. I folklore, er tinkturer brukt for sine magiske egenskaper for å oppnå gunstige forekomster. Urter er oftest fortynnet i alkohol fordi deres aktive medisinske komponenter kan lett trekkes ut av løsninger med høy etanolinnhold. Tinkturer brukes til å behandle et bredt spekter av plager. Anskaffe din egen mor tinktur å ta del i sine helbredende fordeler.

Bruksanvisning

Ifølge folklore, er tinkturer best forberedt på den dagen den nye månen. Den nye månen er en lykkelig tid for vekst og oppstart av prosjekter. Samle friske eller tørkede urter og finhakk eller knus dem. Jo mer fint urtene er knust, desto mer overflateareal bli utsatt for, noe som gjør den mer potent skjær.

Forbered skjær i henhold til en 2: 1-forhold. Bruk en del urt for hver to deler alkohol. For eksempel, hvis du bruker tre gram av urter, bruker seks gram av alkohol. Plasser urter i et glass mason jar. Glasset bør helst være mørkt for å beskytte skjær mot lys.

Fyll norgesglass med ren korn alkohol, som dekker de hakkede urter. Ren korn alkohol er høyt etanolinnhold alkohol som har blitt produsert ved fermentering og avdestillering korn. 80-100 bevis alkohol, for eksempel vodka eller rum, er ideelt for å skape en mor skjær.

Tett norgesglass sikkert og rist kraftig. Oppbevar skjær i et mørkt sted, for eksempel et skap eller pantry. Tillat skjær til stålet for et minimum av to uker, og et maksimum på fire uker. Riste opp blandingen på samme tid hver dag, gjenopprette det til sin mørkt sted etterpå.

Etter 2-4 ukers lagring, overføre skjær til en annen norgesglass. Fjern lokket fra det første norgesglasset. Dekk glasset åpning med cheesecloth, deretter re-feste lokket. Sil væsken fra første glasset inn i det andre glasset og fest den til senere bruk. Kasser av innholdet i det første glasset. Merke og dater fullført grunntinkturen, som vil holde i ca to år.

Tips og advarsler

 • Oppbevar tinkturer i glassflasker utstyrt med droppers for ekstra bekvemmelighet.
 • Kaffefiltre kan erstatte cheesecloth. Sil din skjær opp til tre ganger for å sikre tilstrekkelig filtrering.
 • Klare glassflasker kan brukes hvis de er pakket inn i brunt papir og lagret av sollys.
 • Ikke bruk rubbing eller tresprit, da disse er giftige.

Oregano ekstrakter som en lettelse for tørr hoste

Oregano ekstrakter som en lettelse for tørr hoste


Naturmedisinere og alternative medisin utøvere bruke oregano å behandle forkjølelse og hoste som følger den. Som en medisinsk urt, er det spesielt brukt for tørre, uproduktive hoste for å gjøre dem mer produktive. Oregano er en kjent slimløsende, som løser opp slim, og bidrar til å utvise den fra kroppen. Den type oregano brukes for tørr hoste kalles merian, eller vill merian, en flerårig urt som tilhører mynte familien. Det gis vanligvis via en urte-te, men kan også tas i form av en urte ekstrakt, også kjent som et skjær.

Historie

Den botaniske navnet for vill merian er Origanum vulgare, og ifølge Encyclopedia Britannica det er funnet innfødt til Sør-Europa, deler av Asia og Nord-Afrika. Navnet oregano kommer fra de greske ordene oros og ganos, som betyr fjell og glede, henholdsvis. Urten aroma er veldig sterk, likner duften av salvie og, i mindre grad, timian. Grekerne betraktet vill merian å være et symbol på lykke, og skiltet av sine blomster blomstre på en grav betydde at den avdøde kjære hadde funnet fred.

Tradisjonell medisinsk bruk

Wild merian ble brukt i kulinariske samt medisinske applikasjoner for århundrer, spesielt av grekerne, som brukte den for alt fra rettsmidler for gift for smertestillende midler. Theherbalist.com samtaler merian en folkemedisin som har blitt brukt gjennom tidene for å behandle forkjølelse og sår hals, sammen med bronkial problemer. Den ble brukt i oldtidens Egypt som en antiseptisk og antibakteriell å desinfisere og fremme helbredelse av sår, samt å minimere arr. I dag blir det brukt til å behandle luftveislidelser som for eksempel tørr hoste, sammen med bronkitt, astma og betennelse i mandlene.

Effekter

Som en slimhinneavsvellende og slimløsende, letter merian symptomene på en kald, som inkluderer en sår hals, rallende eller tørr hoste, tett nese og smerter i kroppen. Som et slimløsende, et medikament som begge Løsner og fremmer produksjon av slim, er merian største effekt på grunn av fyto-kjemiske saponin, som har en stimulerende virkning på åndedrettssystemet. Merian letter også verkende muskler gjennom en organisk forbindelse kalt caffeic syre, en kraftig antioksidant med potente anti-inflammatoriske egenskaper.

Dosering

Når du tar merian for en tørr hoste, vil alternativ medisin utøvere ofte foreskrive en urte ekstrakt. Urteekstrakter eller tinkturer består av en løsning laget av å blande deler av urt med alkohol. Den plantemateriale blir deretter fjernet, med bare den rene olje fra den gjenværende urt. Selv om doseringen kan variere avhengig varemerke og produsent, er en vanlig dosering 5 til 10 dråper via dråpeteller, inn i enten vann eller juice. Alternativt kan dråpene plasseres under tungen.

Advarsel

Som med alle naturmidler, bør merian ikke ta plassen til akutt legehjelp eller vanlig legebesøk. Kvinner som er gravide eller ammende rådes til å unngå denne urten, som det også fungerer som en emmenagogue, som stimulerer blodsirkulasjonen (menstruasjon). Som vill merian er en del av mynte familien, bør alle med allergi mot urter i denne familien også utøve forsiktighet når man kommer i kontakt med det. Unngå kontakt med huden, da det kan føre til irritasjon.

Hvordan Grønn te fordeler Hair

Hvordan Grønn te fordeler Hair


De helsemessige fordeler av grønn te er godt kjent. Dette stadig mer populær drikk er fullpakket med antioksidanter som bekjemper skadelige frie radikaler, leverer kreftbekjempende flavonoider og forstyrre produksjonen av bakterier. Disse samme antioksidanter også dra håret og hodebunnen på flere måter.

Stimulerer hårvekst

Innlemming grønn te i kostholdet ditt kan bidra til å bekjempe eller bidra til å forhindre håravfall. En av de mest kraftfulle antioksidanter i grønn te er epigallocatechin gallate (EGCG). Studier utført av Saitama Cancer Center Research Institute i Japan og Seoul National University College of Medicine viser begge bevis for at EGCG stimulerer hårvekst. Den Saitama studie rapporterer at grønn te hemmer produksjonen av tumornekrosefaktor (TNF), et molekyl som har vært knyttet til kreft, artritt og håravfall. I Seoul studien ble hårsekkene behandlet med EGCG i et laboratorium setting. Testkulturene viste økt hårvekst og hårsekken forlengelse sammenlignet med kontrollkulturer. En grønn te tinktur bestående av 10 prosent EGCG ble også brukt til scalps av frivillige mennesker, som gir de samme resultatene. Grønn te skjær kan kjøpes i helsekostbutikker eller på nettet (se link nedenfor).

En høy grønn te inntak fører også til høyere nivåer av kjønnshormonbindende globulin (SHBG), et protein som binder testosteron. Gratis testosteron reiser gjennom blodet er i stand til å gå inn hårsekker og omdannes til dihydrotestosteron (DHT), et hormon som forårsaker mannlig mønster Hårtap. Men testosteron som er festet til SHBG kan ikke konverteres til DHT.

Lindrer flass og psoriasis

Forskning tyder også på at grønn te kan hjelpe med skalp forhold som flass og psoriasis ved lindrende huden og redusere betennelse. Ved å bruke en sjampo som inneholder grønn te eller ved hjelp av en grønn te skylling etter sjamponering kan bidra til å redusere hodebunnen irritasjon. Mange kommersielle anti-flass sjampo inneholder kreftfremkallende, noe som gjør grønn te produkter et tryggere alternativ. Ved valg av en grønn te sjampo, se etter en der grønn te vises i nærheten av toppen av listen av ingredienser og som ikke inneholder skadelige kjemikalier slik som natriumlaurylsulfat eller parabener, noe som kan bidra til hodebunnen irritasjoner.

Styrker og betingelser

Grønn te inneholder også vitamin C, vitamin E og panthenol, som alle er vanlige ingredienser i hårbalsam. Vitamin E gjenoppretter tørt eller skadet hår, mens vitamin C beskytter mot skader fra UV-stråling. Panthenol, et provitamin, styrker og mykgjør håret og forhindrer flisete tupper. Velg hårprodukter som inneholder ekte grønn te ekstrakt eller EGCG.

Hjemmelaget homeopatisk medisin

Homeopatiske midler er like - om ikke mer - effektivt som sine farmasøytiske kolleger. Selv om de ikke utgjør de samme helserisiko som farmasøytiske medisiner, må du likevel øve forsiktighet i bruken av disse naturlige ingredienser. En god naturalist eller homøopatisk lege kan gi deg noen skjær ideer, men din egen forskning kan produsere lignende resultater.

Rettsmidler

Generelt sett er homøopatiske midler (også kjent som tinkturer) består av botanisk (plantebasert) og zoologisk (dyre-baserte) løsninger. De er svært nyttige ved herding noen av de vanligste plager, fra den felles kaldt til eksem. Også, siden de er naturlige, tinkturer de fleste er trygge for selv små barn.

Creation

Mengden av hver løsning vil variere basert på skjær du gjør. I motsetning til farmasøytiske medisiner, kan du faktisk ha din egen "catch-all" homøopatisk middel til en lav pris, og på din egen timeplan. Lag en stor mengde, og du vil ha nok for hele familien,

De to hovedtyper av rettsmidler er de som er laget av allerede forberedt løsninger og de som er laget fra "shaker metoden." Å gjøre dem fra preparerte løsninger innebærer å finne den rette concoction og kjøpe ingredienser, som vanligvis kommer i en glassflaske med en dropper. Du kan finne de fleste ingredienser på helsekostbutikker.

Den "shaker-metoden" innebærer å sette sammen "hard" ingredienser (for eksempel grunnlag av sort pepper og salt), kombinert med væsker (som sitron juice og destillert vann) og bokstavelig talt riste dem i en krukke det foreskrevne antall ganger. Du vil kombinere minst seks ingredienser vanligvis, men hvis du ikke har alle de nødvendige ingrediensene, kan du få av med færre. Den viktigste bestanddel i rystemetoden er saltet.

Utvalg

Homøopatisk middel du bruker, som med farmasøytiske medisiner, vil variere avhengig av din helse. Med over-the-counter medisin, er det lett å lese etiketter og finne ut hvilke du trenger. Homøopatiske midler vil kreve litt mer arbeid. Det kan være lurt å investere i en bok om naturlig helse for rask referanse. Bøker som "homøopatiske midler: En rask og enkel guide til vanlige lidelser og deres Homeopatiske behandlinger" vil lede deg i riktig retning, og hjelpe deg å avgjøre hvilke homøopatiske midler som skal brukes til hvilke plager.

Hvordan lage reishi Tinkturer med vodka

Reishi sopp har blitt brukt for sine helsemessige fordeler for mer enn 2000 år i Kina og Japan. I moderne Amerika, er reishi skjær benyttes regelmessig i riket av urtemedisin for å behandle kreft, astma, AIDS / HIV, og selv diabetes. Denne kraftige skjær selger på markedet for omtrent $ 25 per unse. Tradisjonen tilsier at den beste tiden å starte brygging denne skjær er på natten av en ny måne.

Bruksanvisning

Start skjær på en ny måne natt, som gravitasjonskreftene antas å hjelpe i utvinning fra soppen.

Hakk tørkede soppen i fine biter, eller alternativt, plassere dem i en kaffekvern for å danne et pulver.

Del soppen mellom to sylteglass og tilsett en halv liter vodka til hver krukke.

Sett glassene i papirposer og rist dem daglig i en måned.

Fjern tinkturer fra sine poser. Legg et stykke cheesecloth over det siste hermetisering jar og sil skjær gjennom duken og inn i det nye glasset.

Label ny krukke med dato og type skjær. Tinkturer vil holde sin styrke i seks måneder. På dette punktet, kast den gamle skjær og foreta en ny ladning.

Hvordan lage en Kava tinktur

Kava kava rot har blitt brukt i urtemedisin og alternativ medisin sirkler som en anti-angst medisinering. Den naturlige rot brukes til å slappe muskler og fremme søvn. Ifølge "Kvinners Urter, kvinners helse", en bok av Christopher Hobbs og Kathi Keville, kava kava kan produsere milde følelser av eufori, nummenhet i tungen og tyngde på bena. En populær måte å nyte urten er gjennom en drikk som en te, som kalles et skjær. Ved hjelp av disse trinnene, kan en grunnleggende skjær gjøres hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lage en kava skjær

Bland ingrediensene
Varm 2 kopper vann i en mikrobølgeovn i 1 minutt. Må ikke koke vannet. Kombiner en kopp bakken, tørr kava rot med de to kopper varmt vann i en stor bolle. Visp sammen. Suge blandingen i minst 30 minutter. Legg en spiseskje med lecithin, og rør til det er oppløst. Røring væsken, ifølge nakamalathome.com, vil aktivere kavalactones, eller virkestoffet, i urte.

Klem
Lag to nylon sil poser. (Pantyhose vil fungere dersom du ikke har nylon sil poser.) Scoop flytende blandingen i nylon sil poser. Klem væsken i en ren bolle, plassert under nylon sil poser. Klem ut så mye væske fra blandingen som mulig. Sørg for å holde kava rot i posene, og bare tillate væske i bollen.

Blend
Når blandingen er presset, remikse rot i nylon sil poser med saften i bollen. Tilsett remikset væske i en blender. Blend i 30 sekunder.

Klem blandingen igjen
Rens silen poser under rennende vann, eller bruk nye. Øse blanding, en håndfull størrelse øsen om gangen, tilbake i silen poser, og presse inn en ren skål. Klem så mye væske ut som mulig. Ifølge nakamalathome.com, bør skum dannes på væsken for å vite det blir presset ut grundig.

Konsumere
Den presset væske kan inntas direkte som en drikke. Ice kan være lagt for smak. Ifølge nakamalathome.com, er det antatt av Sør-Stillehavet kulturer å ha fordeler når nippet fra en halvert kokos.

tinktur ratio
Ifølge Kona Kava Farm, en Hawaii-basert produsent av kava kava rot, bør Kava tinktur inneholde 5 gram av kava kava rot for hvert enkelt fluid unse. Dette tinktur kan legges til noen form for væske.
I "Kvinners Urter, kvinners helse," Hobbs og Keville oppmerksom på at produkter som inneholder kavalactone innholdet i 40 prosent eller mindre skal være "trygt å bruke." De vil ikke råde bruk av super-konsentrert kava kava produkter, som den økte konsentrasjonen kan øke muligheten for bivirkninger.

Tips og advarsler

 • Ifølge nakamalathome.com, vil tilsetning av lecitin til blandingen for å hjelpe til å emulgere og aktiverer kavalactones i roten blandingen. Ingrediensen tilfører også styrken til kava kava blandingen.
 • Det har vært en rekke søksmål som involverer dødsfall av kava kava brukere. Ofte er døden er forårsaket av leverskade. Ta kontakt med en lege for dosering og bruk råd før du forbruker.
 • Ifølge "Kvinners Herb, kvinners helse," bruk av kava kava har vist seg å ha noen negativ effekt på leveren. De som bruker alkohol, bruker beroligende midler eller har Parkinsons sykdom er ikke anbefales å konsumere kava skjær på grunn av disse effektene.
 • Det er best å konsultere en herbalist eller personlig omsorg lege før du starter noen nye urte supplement. Kava kava rot har ikke blitt godkjent for bruk av Federal Drug Administration, og dens virkninger kan gi ulike resultater i hver enkelt.

Hvordan lage Oregon Grape Root tinktur

Oregon drue rot er en medisinsk urt som brukes til å behandle ulike fordøyelseskanal problemer, for eksempel forstoppelse, irritabel tarm syndrom og diverticulosis. Det har også vært kjent for å stimulere immunforsvaret, redusere høyt blodtrykk og arbeide som en infeksjon-kampene antibiotika urtemedisin. Oregon drue rot er vanlig konsumert i form av et skjær, en ekstrakt laget med alkohol i stedet for vann, som du enkelt kan gjøre med bare noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Rør drue rot og alkohol grundig i glasset slik at urten sprer gjennom hele beholderen. Fordi det vil bidra til å redusere lett skade, er en brun glasskrukke din beste container alternativet.

Bratt blandingen i 6 uker før man spiser.

Rist blandingen en gang per uke som det steeps til hjelp i infusjon av urt medisinske egenskaper inn i alkohol.

Tips og advarsler

 • Du kan finne tørket oregon drue rot på en helsekost butikk eller på nettet.
 • Etter bløtlegging skjær i seks uker, kan du blande 1/2 til 1 ts. av det med 2 til 4 oz. vann. Drikk dette tre ganger per dag, helst før hvert måltid.
 • For best resultat, bør en oregon drue root skjær holdes borte fra varme og lys. Når forseglet tett og oppbevares på et kjølig, mørkt sted, vil skjær holde på ubestemt tid.
 • Tinkturer pleier å være ganske potent og bør brukes med forsiktighet. Selv om dette er den tradisjonelle oppskriften, kan du lage en mindre potent tinktur ved å bruke mindre potent alkohol i stedet.

Hvordan lage en Clove tinktur

Fedd olje er en kraftig urte behandling for tannpine. Dessverre er dette tradisjonell urtemedisin vanskelig å få tak i personmarkedet, som de fleste tinkturer kombinere flere ingredienser med nellik. For de som ønsker en ren fedd skjær, skaper følgende oppskrift en konsentrert skjær som vil trofast avlaste vanlige tannpine.

Bruksanvisning

Kombiner hele nellik og mandelolje i sylteglass og tett lukke dem.

Sett glassene i papirposer for å sikre skjær kan dannes i et mørkt miljø.

Rist tinkturer daglig i en måned.

Plasser cheesecloth over toppen av den tredje hermetisering krukke og hell oljen ned i glasset. Dette vil sikre at alle bitene av fedd er anstrengt ut av skjær.

Hell skjær i rav krukker med dropper lokk.

Etikett glassene med dato og type skjær og oppbevares på et kjølig, mørkt sted. Når de er riktig lagret, oljebaserte tinkturer vanligvis holde i fire til seks måneder. Kast skjær hvis det begynner å lukte surt eller harsk.

Tips og advarsler

 • For best resultat, begynner denne skjær på natten av en ny måne til å utnytte den maksimale gravitasjonskreftene fra månen.
 • Å sørge for å mest potente formelen, bruker organiske, friske hel nellik.
 • Clove tinktur er bare ment for lammende en tannpine, kan det ikke fjerne infeksjoner eller hindre ytterligere skade. For å unngå alvorlig infeksjon oppsøke tannlege så snart som mulig etter utbruddet av en tannpine.

Måter å senke blodtrykket ved hjelp av urtemedisin

Måter å senke blodtrykket ved hjelp av urtemedisin


Herbal medisiner har blitt stadig mer populært som en alternativ måte å behandle visse helsemessige forhold. Hvis du har høyt blodtrykk, kan det hende du ikke trenger å gå på dyre reseptbelagte legemidler. Det kan være mer overkommelige, naturlige, behandlinger som gjør jobben like godt. Her er noen måter å bruke urtemedisin for å senke blodtrykket, men alltid konsultere legen din om dine beste mulige alternativer.

Former Herbal Medicine

Du kan bruke urter som tørket ekstrakt (kapsler, pulver, te), glycerite (glyserin utdrag) eller tinkturer (alkohol utdrag). Og, kan de bli inntatt i drinker, mat eller som kosttilskudd.

Urtete

Urtete er en beroligende og velsmakende måte å behandle høyt blodtrykk. Eksempler inkluderer kava kava, ryllik og hibiscus te. Med mindre det er angitt noe annet, gjør urtete med en teskje urt per kopp varmt vann. Bratt dekket fra 5 til 10 minutter for blader eller blomster, og 10 til 20 minutter for røtter. Å drikke 2-4 kopper om dagen er trygg og sunn.

En studie publisert i Journal of Human Hypertension viste at hibiscus te senker blodtrykket. Bruk to spiseskjeer av tørket urt gjennomsyret av en kopp vann, tatt en gang per dag.

Herbal Medicine i mat eller kosttilskudd

Hvitløk - Det er den enkleste urt å innlemme i livet ditt for å bidra til å senke blodtrykket. Hvitløk har alle typer helsefordeler, så kjøp deg en hvitløkspresse, og få matlaging.

Olive Leaf - Forskere fra Tyskland og Sveits gjennomført en studie på en olivenbladekstrakt. De fant at 1000 mg av EFLA®943 ekstrakt hadde betydelige effekter på mennesker med borderline hypertensjon. Deres studie ble publisert i en 2008 utgave av Phytotherapy Research.

Coleus forskohlii - Coleus, et medlem av mynte familien, senker blodtrykket og bedrer hjertefunksjon.

Hawthorne - Frukt og blomster av hawthorne blir brukt medisinsk. De utvider seg koronare blodårer, noe som bidrar til å senke blodtrykket.

Mistletoe - Det er ikke bare for kysse under lenger. Misteltein er en populær urtemedisin i Europa, spesielt for hypertensjon.

Rauwolfia - Du trenger bare en liten dose av rauwolfia til å behandle høyt blodtrykk og unngå bivirkninger.

Achillea wilhelmsii - Bruke 15 til 20 dråper to ganger om dagen kan bidra til å senke blodtrykket.

Reishi sopp - 150 til 300 mg av sopp, to eller tre ganger om dagen, kan bidra til å senke blodtrykket. Du kan også ta 30 til 60 dråper av soppekstrakt i et skjær, 2 til 3 ganger om dagen. Snakk med legen din før du tar reishi, siden det virker negativt med andre medisiner. Det kan også øke risikoen for blødning.

Black Walnut tinktur for nyre infeksjoner

Black Walnut tinktur for nyre infeksjoner


Alternative og plantelegemidler rettsmidler har blitt brukt av urfolk over hele verden i tusenvis av år. Nylig har holistisk, urte-og alternativ medisin utøvere begynt å lære om og snu tilbake til gamle urte bruksområder. Den svarte valnøtt har mange bruksområder, fra det er tre, verdsatt for møbelindustri, til fargestoffer laget av valnøtt skrog, til medisinsk bruk av et skjær laget av valnøtt er skall. Den svarte valnøtt sies å ha mange helbredende programmer, inkludert herding nyre infeksjoner.

Beskrivelse

Den svarte valnøtt treet vokser mye i hele USA, Canada og Europa. Treet kan bli opptil 100 meter høye og bjørn mange tennis ball størrelse nøtter som er innkapslet i limegrønn skrog. De indre bark, blader, skall og nøtter brukes til medisinske formål.

Historie

Den svarte valnøtt har blitt brukt medisinsk av de gamle grekerne og romerne, indianere, kinesere og andre folk i hundrevis av år. Skrelle ble brukt av pionerene å farge tøy, fremme eliminering og lette tannpine. En tinktur laget av svart valnøtt skall kan behandle symptomene på kolikk, tarmplager, ringorm, hudirritasjoner, soppinfeksjoner og nyreinfeksjoner. Det er tanniner i skall som kan forårsake bivirkninger, slik at forsiktighet må brukes når du tar svart valnøtt skjær.

Beskrivelse

Et skjær er en flytende ekstrakt gjort ved å dyppe urter eller plantedeler i en drikkbar alkohol for å få den nødvendige styrke. For å gjøre et skjær, ta flere valnøtter som fortsatt innkapslet i sine grønne skrelle og vaske dem. Deretter plasserer dem i en stor bolle og hell nok vodka eller rum å fullt ut dekke valnøtter. Plasser dekket bollen i et mørkt skap eller skapet og la dem suge i to til tre uker. Etter at valnøtter har gjennomvåt ønsket tid, hell væsken gjennom cheesecloth å stamme ut eventuelle uønskede biter av valnøtt skall. Oppbevar væsken i en ren krukke i kjøleskap eller på et mørkt, kjølig skap.

Indikasjoner

Tegn og symptomer på en nyre infeksjon kan inkludere intense ryggsmerter, feber, så lett urinering, og smertefull, brennende vannlating. Nyre infeksjoner kan være farlig, og du må kontakte lege umiddelbart dersom du har disse symptomene. Nyre infeksjoner kan også være stille med få eller ingen symptomer og er ofte funnet under rutineundersøkelser.

Dosering / Behandling

Ta en shot glass full av valnøtt tinktur blandet med juice to ganger om dagen. Man må alltid brukes når du bruker en alternativ eller urtemedisin som kan oppstå allergiske og bivirkninger. Den svarte valnøtt tinktur sies å hjelpe detox og rense nyrene, derfor hindre nyre infeksjoner og herding tause infeksjoner.

Best OTC Menopause Drugs

Kvinner som lider av menopause symptomer er ofte desperat etter lindring. Plagsomme symptomer inkluderer nattesvette, humørsvingninger og hetetokter. Hvis du lider av disse symptomene, kan legen være i stand til å gi reseptbelagte medisiner, men det finnes også over disk (OTC) menopause narkotika og urtemedisiner. Hva er de beste OTC menopause narkotika og hvor trygt er de?

Fakta

Det er mange OTC menopause behandlinger tilgjengelig, for eksempel urte kosttilskudd og naturlige østrogener. Disse produktene vil gi lindring fra milde menopause symptomer for noen kvinner. De fleste vil ikke fungere for alvorlige symptomer. Det viktigste å huske på når du velger en OTC rette er at de ikke er FDA-regulert for renhet eller effektivitet.

Typer

Overgangsalder rettsmidler er ofte syntetisert fra vill yams eller andre planter. Et eksempel på et supplement stammer fra ville yams er DHEA. Noen hevder at DHEA øker humør, libido og energi. Andre tillegg er laget fytoøstrogener, som er kjemikalier som finnes i planter som kan fungere som østrogener som finnes i kroppen. Maten rikeste i dette kjemikaliet er soyabønner. Kosttilskudd som inneholder phytoestrogen inkluderer klaseormedrue og rødkløver.

Betraktninger

Symptomer på overgangsalder varierer mye fra kvinne til den neste. Respons på behandling varierer også mye blant kvinner, så hva som fungerer for en venn kan ikke fungere for deg. Du må kanskje eksperimentere med ulike kosttilskudd eller strategier for å finne ut hva som kosttilskudd eller andre over-the-counter narkotika fungere for deg.

Fordeler

Mange kvinner velger over skranke rettsmidler for å unngå bivirkninger av reseptbelagte legemidler. Ulike OTC kosttilskudd gi lindring fra ulike symptomer. Klaseormedrue lindrer hetetokter og forbedrer humørsvingninger i noen kvinner. Rødkløver er en urt som opprinnelig brukt av indianere til å behandle kreft og kikhoste. I noen kvinner, lindrer det hetetokter. Johannesurt kan lindre symptomer på depresjon. Ginkgo biloba kan bedre symptomene på hukommelsestap som ofte oppstår under perimenopause. Valerian hjelper noen kvinner som har menopause-relaterte søvnproblemer.

Advarsel

Ved bruk av reseptfrie legemidler for overgangsalder, husk at det er ingen bevis på at de er trygge, eller at de er effektive. Diskuter disse produktene med legen din før du tar dem, og sørg for å fortelle ham hva andre legemidler eller kosttilskudd du tar. Noen planteprodukter kan være skadelig, særlig når den kombineres med andre stoffer.

Hvordan lage en eddik Herbal tinktur

Hvordan lage en eddik Herbal tinktur


Urte tinkturer er infusjoner av urter som er svært konsentrert. Alkohol er kanskje den mest vanlige medium for tinkturer, men glyserin og eddik kan også anvendes. Eddik kan være det beste valget for bruk sammen med barn eller utvinne alkoholikere, eller for alle som foretrekker å ikke bruke alkohol i sine urte tinkturer.

Bruksanvisning

Plasser en kopp fersk urt, eller 1/8 kopp godt slipt, tørket urt i en halvliter canning jar.

Fyll glasset med eple cider eddik eller vanlig hvit eddik og fest lokket med en ring.

Label krukke med dato for utarbeidelse og urte innholdet.

Lagre ut av direkte sollys i fem uker, riste den annenhver dag.

Linje en sil med ren bomullsklut som cheesecloth og sil urt fra eddik. Plasser et rent glass eller rustfritt stål bolle å fange væske under silen. Hell sakte. Når urten er anstrengt, trykker urten i klut for å få det siste av væsken ut.

Kast det brukte urt.

Hell den anstrengte væske gjennom en trakt inn i en mørk-farget krukke med en tettsittende lokk og dropper. Dropper vil gjøre det lettere å måle skjær.

Etikett glasset med navnet på eddik urte tinktur og datoen det ble utarbeidet.

Tips og advarsler

 • Når gi et barn en eddik urte tinktur, kan de bli lagt til honning eller smoothies!

Hvordan lage en urte tinktur med destillert vann

Hvordan lage en urte tinktur med destillert vann


Et skjær er en væske som urter har gjennomvåt, slik at deres duft og egenskaper til å overføre inn i væsken. Urte tinkturer er ofte brukt for alternativ helse behandlinger eller som en ingrediens i kosmetikk. Alkohol er den foretrukne væske for å lage tinkturer fordi det øker holdbarheten på det ferdige produktet, men destillert vann er et annet alternativ for de som foretrekker en alkoholfri base.

Bruksanvisning

•  Samle urter for skjær. Hvis youâ € ™ re ved hjelp av friske urter fra hagen din, spray dem med en hageslange for å fjerne smuss, insekter og rusk før høsting dem. Hvis du kjøper urter, se etter de som har blitt økologisk dyrket. Unngå å bruke urter dyrkes med plantevernmidler, siden rester vil lekke inn i skjær.

•  Kontroller urter og kutte dem opp i små biter, ved hjelp av den mest potente del av anlegget. Hver urt er forskjellig, så se opp egenskapene for din spesifikke urt (se Ressurser). For eksempel, Echinacea er blomster og blader inneholder de gode egenskapene, mens ingefær lagrer den beste ting i sine røtter. Andre urter, som eldre, produserer bær til bruk i tinkturer.

Plasser de hakkede urter i sylteglass, fylle dem omtrent halvveis. Bruk en kombinasjon av urter om du vil. For eksempel prøve roseblader, lavendel og isop for en aromatisk kosmetisk skjær.

Hell destillert vann over urtene, fylle hermetikk jar omtrent to tredjedeler full. Hvis youâ € ™ re bruker tørkede urter, tilsett litt mer vann, siden urtene vil hovne opp som de suge.

Tørk rusk fra toppen av glass sylteglass, deretter passe dem med stramt lokk. Ita € ™ s viktig å skape en forseglet miljø mens skjær steeps.

Plasser hver krukke i en egen papirpose. De tunge poser fra fryseren avdelingen av dagligvarebutikk er bra for dette formålet, siden de gir en tykk lys-fri barriere. Sette poser og krukker på et møte i direkte sollys.

Rist glassene minst en gang per dag for å skille eventuelle klumper av urter. Tillat skjær til å steile i minst to uker, eller i opptil en måned.

Tøm ferdige skjær gjennom ubleket cheesecloth og lagre den i mørke flasker i kjøleskapet. Urte tinkturer er bra for opptil tre måneder i kjøleskapet. Brukes i kosmetikk, te eller som et alternativ urte behandling.

Tips og advarsler

 • Siden alkohol tinkturer har en lengre holdbarhet, kan du erstatte vodka for destillert vann. Når du bruker skjær, slippe et par skjeer i en kopp med kokende vann til å fordampe alkohol.
 • Sjekk din skjær for friskhet før man spiser. Hvis det lukter morsomt eller fargeendringer, kast den.

Hva er fordelene med Black Walnut tinktur for dyr?

Hva er fordelene med Black Walnut tinktur for dyr?


Alle typer dyr, inkludert mennesker, er utsatt for parasitt infeksjon. Svart valnøtt er en svært effektiv naturlig anti-parasittiske som folk har brukt tradisjonelt i hundrevis av år, i seg selv og dyr alike. Men det er også en plante kjent for sin giftighet, og du bør bruke den med ekstrem forsiktighet. Noen urtepreparater av svart valnøtt inkluderer også alkohol, som også kan være problematisk når det gis til dyr.

Svart Valnøtt Fakta

Den svarte valnøtt-treet (Juglans nigra) er et løvtre tre hører hjemme i Nord-Amerika. Tradisjonell folkemedisin utøvere har lenge vært klar over de anti-parasittiske egenskaper av svart valnøtt, som dokumentert i Daniel MOERMAN bok "Native American Etnobotanikk." Det er også godt kjent for sin giftighet. Gartnere og bønder kjenner svart valnøtt for sine herbicide egenskaper som dreper mange andre varianter av planten som forsøker å vokse for nær.

Skjær

Urte høste sort valnøttskall for anvendelse i preparater, som er tilgjengelig i løs pulverform, i kapsler, som en flytende ekstrakt eller som et skjær. De gjør tinkturer ved infusjonen tørket eller fersk anlegg i alkohol. Etter en periode på uker de drenere urt-tilført alkohol som nå er en potent form for urtemedisin, som sies å være potent og stabil i inntil to år.

Herbal Alternatives

Siden det er notorisk vanskelig å administrere piller til dyr, er fordelen med å bruke et skjær eller annen væske forberedelser at du kan bruke en dropper å få den inn i dyrets munn eller fôr med lite problem. De hundeeiere som misliker kjemiske preparater kan foretrekker ideen om å administrere naturlige urtemedisiner til sine dyr, men de bør være oppmerksom på at urtemedisiner er ikke mer sannsynlig å være trygt og ikke-giftig enn kjemiske midler. Videre urtemedisiner er ikke alltid underlagt de samme kvalitetskontroller som kommersielle legemidler.

Toksisitet

Giftigheten av svart valnøtt er svært godt dokumentert. Studier ved University of Illinois har vist at det å være giftig for hester, som fører til smertefulle og til og med dødelig sykdom forfangenhet. Susan G. Wynn og Barbara Fougere, i sin 2007 boken "Veterinary Herbal Medicine," state at mens svart valnøtt er et populært valg for utrydding av heartworms i hunder, er det foreløpig ingen kliniske data for å støtte bruken. De har også state at stoffet er vist å være giftig i hunder, og at langvarig bruk anbefales ikke.

Sikkerhetshensyn

Den andre viktige sikkerhets vederlag i form av å bruke et skjær er at mange dyr ikke kan tolerere alkohol. Men veterinær naturmedisinere indikerer at en alkoholisert skjær er akseptabelt så lenge det er godt fortynnet med vann. Herbalist Gregory L. Tilford forteller at selv om utvannede alkohol tinkturer kan forårsake noen bivirkninger i dyrepasienter, ville han anbefale et skjær laget av vegetabilsk glyserin, som er både søte i smaken og helt trygt.

The Best Urter og vitaminer for immunforsvaret

Urte medisin utøvere og naturopaths kan anbefale mange forskjellige urter avhenger av den aktuelle tilstanden i kroppen som trenger behandling. Ganske mange av disse støtter også immunforsvaret. Imidlertid er en generell klasse av urter som kalles adaptogens, som øker kroppens evne til å tåle belastning, synes å ha en primær rolle i å støtte og å styrke immunforsvaret.

Urter

Ashwaganda (withania somniferum) er en adaptogen. Noen omtaler den som indisk ginseng fordi dens handlinger er lik ginseng. Imidlertid er det nærmere poteter eller tomater enn ginseng. Det styrker immunforsvaret, spesielt mot forkjølelse og influensa. En typisk dosering er en teskje av pulveret to ganger om dagen, kokt i melk eller vann. Barn eller allerede svekkede individer bør redusere denne doseringsnivå.
Astralagus (Astragalus membranaceus) er en bærebjelke adaptogen i kinesisk urtemedisin. I henhold til en referanse, astralagus "styrker milt, blod og Qi, hever Yang Qi av milten og mage- og stabiliserer den ytre." Den kinesiske referanse til å stabilisere eksteriør betyr at astralagus skaper en defensiv skjold mot infeksjon. En typisk anvendelse er å koke 9-30 gram av den tørkede rot for å lage en te.
Reishi (Ganoderma lucidum) er en annen adaptogen, også brukt i Kina og Japan som et immunfremmende supplement, effektive på mange sykdommer, inkludert kreft, astma, bronkitt, viral hepatitt, hjerte-og karsykdommer, psykiske tap, magesår og høydesyke. Den vanlige dosen er 2-6 gram om dagen av den rå sopp eller tilsvarende ekstrakt tatt med måltider.
Rhodiola, eller artic rot, er en adaptogen sterkt anbefalt av Dr. Andrew Weil i sin bok "Sunn aldring" som et stoff som øker motstanden mot skadelige påvirkninger - som er, bygger opp kroppens immunsystem. En vanlig dose er 100 mg om morgenen og 100 mg i ettermiddag.

Vitaminer

Vitamin A er et immunsystem stimulator. De beste kildene er fisk tran og grønne og gule frukter og grønnsaker, inkludert aprikos, asparges, brokkoli, cantaloupe, gulrøtter, grønnkål, sennep greener og spinat. Meget store doser av vitamin A kan være giftig, slik at brukerne advares å konsultere en medisinsk spesialist hvis en dose høyere enn 10 000 IU om dagen er å bli konsumert.
Vitamin C ikke bare fungerer som en sterk antioksidant, men, som nevnt i boken "Resept for Nutritional Healing" det "hjelpemidler i produksjonen av anti-stress hormoner og interferon, en viktig immunsystem proteiner, og er nødvendig for metabolismen av folsyre, tyrosin og fenylalanin. "

Hvordan lage jod tinktur

Hvordan lage jod tinktur


Den sikreste måten å gjøre jod fra et skjær er med tare. Tare og andre sjø grønnsaker har de høyeste plante kilder til jod. The George Mateljan Foundation sier at tare har 276,7 prosent av det anbefalte daglige verdien av jod i 20 gram, eller 1/4 kopp pulverisert tare. Tincturing tare gjør den til en urte jod tinktur.

Making tare skjær er relativt enkelt å gjøre. Sørg for at kilden til tare er økologisk og fra så rene vannet som mulig. Tradisjonelt er tincturing begynt på den nye månen og høstet på fullmånen.

Bruksanvisning

Start tinktur

•  Ha på hånden en ren, Quart-sized Mason krukke med en tettsittende lokk. En Kerr eller Ball canning jar med en forsegling og rim er best.

Hell organisk tare pulver fra en anerkjent leverandør i glasset. Fyll glasset halvveis med tare.

Hell billig 100 bevis vodka over tare pulver. Vodka er menstruum som vil trekke det essensielle oljer av tare og inn i skjær. Hell vodka før det er en to-tommers "flyter" "av vodka over nivået av tare pulver.

Observer som tare utvides. Lukk glasset, riste den, og la tare å bosette seg. Legg til mer vodka før det er en to-tommers "flyte" igjen.

Gjenta trinn 4 i løpet av en time. Hold legge vodka før det ser ut som tare vil ikke lenger utvide.

Label jar "Kelp tinktur" og markere datoen du startet det. Hold skjær krukke på en benkeplate eller et annet synlig sted. I løpet av de neste tre dagene, riste glasset hver gang du passerer den.

Macerating urter

Hell innholdet i hele glasset i en Vitamix eller blender på den tredje dagen etter at skjær ble startet. Bruk en slikkepott om nødvendig.

8. Gi tare skjær en god virvel i noen minutter. Hell tare tilbake ned i glasset. Bruk slikkepott for å få tare av bunnen av blenderen.

Legg til mer vodka for å få to-tommers flyte over tareskogen mos. Skru på lokket. Rist godt, og la tare til skjær for en solid to uker. Rist glasset en gang om dagen. Markere en kalender som en påminnelse.

Høsting av skjær

Samle sammen en ren, mellomstore glass eller porselen bolle og en ren, 100 prosent bomull kjøkkenhåndkle eller nøttemelk pose. Prøv å unngå metall eller plast boller, hvis det er mulig. Legg kjøkkenhåndkle åpent i bollen.

Hell krukkens innhold på kjøkkenhåndkle i skålen. Ta tak i endene av kjøkkenhåndkle og vri ut skjær i bollen. Klem så hardt du kan for å få hver dråpe av skjær mulig.

Kast tare i komposthaugen.

Bruk en trakt til å helle skjær i rav glassflasker med øye droppers. Lukk flaskene.

Etikett på flasker "Kelp skjær", og markere datoen den ble tappet.

Hvordan lage din egen Ashwagandha tinktur

Hvordan lage din egen Ashwagandha tinktur


Ashwagandha tinktur har mange kjente helsefordeler, inkludert smertelindring, sedasjon, og urin helse; det fungerer som et afrodisiakum i menn. Den har også naturlige antibakterielle egenskaper for å bekjempe sykdommen. Dette skjær kan kjøpes i lokale helsekostbutikker, men er veldig enkelt og billig å gjøre hjemme. For den sterkeste brygg, begynner denne skjær på natten av en ny måne. Prosessen vil ta to uker å fullføre.

Bruksanvisning

•  Plasser 100 g av den tørkede ashwagandha inn i to av de sylteglass. Hell 1/2 liter vodka eller rum i hver beholder. Ikke bruk rubbing eller tre alkoholer, som de anses som skadelige. Lukk glassene tett med sine lokk for å sikre at ingen fordamping av alkohol.

Sett glassene i papirposer, og lukk posene for å gi et mørkt miljø for infusjon. Oppbevar tinkturer på et kjølig sted, for eksempel et skap eller et skap. Rist skjær krukker hver dag mens du venter for dem å sette mot.

Etter to uker, åpne krukker og få ut det tredje en-liters hermetisering jar.

Legg et stykke cheesecloth over glasset, og hell væsken i den nye emballasjen. Hell sakte for å unngå søl og for å sikre at alle urter er anstrengt ut. Klem anstrengt urter for å fjerne all sin væske og kast dem.

Plasser en frisk lokket tett over toppen av den nye emballasjen. Bruke merket og markøren til å skrive "Ashwaganda tinktur" og datoen på etiketten.

6. Ta en teskje av skjær under tungen hver dag for best resultat.

Urte tinktur for forkjølelsessår

Forkjølelsessår er et herpes virus som ikke kan kureres. Symptomene inkluderer blemmer og crusty utbrudd på leppene og rundt nesen. Disse symptomene forverres i perioder med stress, soleksponering og hormonelle endringer. Selv om du ikke kan kurere denne tilstanden, kan du administrere symptomer med urte tinkturer.

Tinktur Bruk

Tinkturer er flytende ekstrakter som bruker en alkoholbase. Du kan bruke et skjær til DAB på den kalde sår. Tinkturer kan også bli fortært. Lese etikettene på produktet for å sørge for at du bruker den i henhold til anbefalte metoder.

Forkjølelsessår er smittsomt og kan spres lett. Sørg for at du vasker hendene og ikke dele kopper eller andre elementer under utbrudd. Urtemedisiner kan hjelpe med symptomer og kan avverge behovet for antibiotika, men dette er ikke bevist gjennom forskning. Hvis symptomene ikke bedres eller forverres, søke lege mening for riktig behandling.

Tinkturer for kalde sår

Det er mange naturmidler tilgjengelig for å hjelpe med smerte, hevelse og helbredelse av forkjølelsessår. Du kan bruke en myrra skjær for å lindre smerten av kulde sores.Lomatium er også en anbefalt skjær brukt av indianere for å kjempe mot infeksjoner. Selv om du kan bruke lomatium som et skjær, kan det gi deg et utslett, og derfor et utdrag kan være mer hensiktsmessig. Sitronmelisse og mynte tinkturer vil også hjelpe fremskynde utvinning tid fra individuelle utbrudd.

Homeopatiske Tinkturer

Det er flere homeopatiske tinkturer som behandler den underliggende stressor fører til en kald sår utbruddet. Nat (Natrum muriaticum) brukes når folk er opprørt følelsesmessig og er effektiv ved utbruddet av en kald sår utbruddet å stoppe blemme fra forming. Poison Ivy brukes når herpes har gult skorpedannelse og svie og kløe umåtelig. Poison Ivy er ofte brukt etter nat mur. Sepia brukes når en person er deprimert eller opplever ekstreme hormonelle endringer som for eksempel graviditet eller overgangsalder. Dette er effektivt i å slåss mot kalde sår rundt hjørnene av munnen og innsiden av nesen. Bittersøt tinktur brukes til å behandle brune og røde forkjølelsessår.

Fordelene av Percolation i å lage en tinktur

Fordelene av Percolation i å lage en tinktur


Tinkturer er enkel å lage urtemedisiner. To ofte brukte metoder for å lage et skjær er maserasjon og perkolasjon. I maserasjon, er en finhakket eller pulverisert urt fuktet i en krukke med et oppløsningsmiddel, vanligvis alkohol. I perkolering er urten pakket inn i en trakt og oppløsningsmidlet blir ført gjennom den. Herbalists har sterke meningsforskjeller om hvilken metode som er bedre, men begge metoder kan gi gode resultater. Her er noen av fordelene med perkolering.

Fart

Percolation er raskere enn maserasjon. Percolation kan være ferdig i 24 timer, og prosessen kan bli sped opp til så lite som tre timer hvis du er i en hast. I motsetning til dette, tar maserasjon 1-6 uker.

Bedre for Tørket plantemateriale

Hvis du bruker tørket plantemateriale, vil perkolering få ut mer av de aktive komponentene. Maserasjon kan bli bedre når du bruker friske planter, tannkjøttet eller plantemateriale som sveller når det er vått.

En mer fullstendig Method

Ifølge James Grønn i "The Herbal Medicine-Maker håndbok," perkolering fjerner flere av de løselige forbindelser fra plantemateriale. Men Grønn bemerker at dette er et spørsmål om debatt.

Ingen Trykker

Percolation krever ikke trykke eller vri ut urten. I motsetning til dette, krever maserasjon trykke plantematerialet etter at det er blitt fuktet. Trykker du kan være fysisk vanskelig og kan la noen av de mest potente væske bak. Ved å trykke kan også misfarge skjær ved å tillate pollen eller annet plantemateriale for å passere inn i væsken.