Digidexo.com

Hvordan beregne Body Fat nivå

Hvordan beregne Body Fat nivå


Hvis du trenger å gå ned i vekt av helsemessige årsaker, måle kroppsmasseindeks (BMI) kan indikere din nåværende kroppsfett nivå. Din BMI avgjør om du er undervektig, overvektig eller fete. Hvis du ønsker å måle kroppsfett nivå av helsemessige årsaker, BMI evaluerer din vekt, men ikke diagnostisere sykdom, ifølge Centers for Disease Control. Selv om fedme er ofte premonitory for hjerteinfarkt, en full screening av legen din er den eneste måten å bestemme din generelle helse.

Hvordan beregne Body Fat nivå

Multipliser høyden din (i inches) av seg selv, ved hjelp av kalkulatoren. For eksempel, hvis du er 73 inches tall, multiplisere 73 med 73 for å få 5329.

Del din vekt (i pounds) av din squared høyde. Hvis squared høyden er 5329, og du veier £ 203., Dele 203 av 5329 for å få 0,0381.

Multipliser din kvotient (resultatet av divisjonen) med 703. Resultatet er din BMI. Å multiplisere en kvotient av 0,0381 av 703 resultater i en BMI på 26,8.

Sammenlign din BMI Centers for Disease Control standarder. Under 18,5 indikerer en under body mass; 18,5 til 24,9 indikerer en normal kroppsvekt; 25,0 til 29,9 indikerer en overvekt body mass; og over 30,0 indikerer en overvektig kroppsmasse. En BMI på 26,8 indikerer knapt overvektig.

Hint

  • Selv om CDC hevder at en BMI-tall korrelerer sterkt med kroppen "fedme," disse sammenhengene kan variere på grunn av forskjeller i rase, kjønn og kroppstype. Kvinnekropper en tendens til å inneholde mer fett per masse enn menns. I tillegg eldre etater har en tendens til å inneholde mer fett per masse enn yngre kropper og idrettsutøvere har en tendens mot mindre kroppsfett per BMI enn vanlige folk. Ved fastsettelse nøyaktige fettprosent, må du bruke en objektiv ennå dyrt metode, for eksempel DXA, en lav-dose x-ray.
  • Din BMI indikerer kroppsfett nivå; det betyr ikke noen betingelse eller mangelen på dem. Dersom helsemessige årsaker du ønsker å bestemme din nøyaktige fettprosent, bør du oppsøke lege.