Digidexo.com

Slik Cure lungebetennelse

Slik Cure lungebetennelse


Lungebetennelse er en potensielt livstruende tilstand forårsaket av en infeksjon fra bakterier eller andre årsaker. Som infeksjonen forverres, utvikler betennelse i lungene og syke kan oppleve astmaliknende symptomer og utvikle en alvorlig hoste. Selv om alvorlige, er lungebetennelse behandles. Nøkkelen er å fange sykdommen i en tidlig fase. Se en lege; ikke forsøk egenbehandling eller selvdiagnose av lungebetennelse.

Slik Cure lungebetennelse

•  Lag en legetime. Lungebetennelse er forskjellig fra influensa eller forkjølelse. Du kan behandle eller i det minste få lindring fra disse sykdommene med over-the-counter medisiner. Fordi lungebetennelse er vanligvis forårsaket av bakterier, leger vanligvis foreskrive en antibiotika for å kurere infeksjonen og stoppe betennelsen.

Drikk rikelig med vann. Hvis du arbeider med en feber, drikke rikelig med væske, kan særlig vann senke kroppstemperaturen. I tillegg kan vann og appelsinjuice øke immunsystemet og hastighet utvinning.

Ta smertestillende medikamenter. Antibiotika kan effektivt behandle infeksjonen. Men har de ikke behandle smerter og feber i forbindelse med lungebetennelse. For å stoppe muskelsmerter, må du ta aspirin eller ibuprofen.

Få nok hvile. Noen mennesker fortsette med sine vanlige daglige rutine når du gjenoppretter fra lungebetennelse. Dette kan bremse helbredelsesprosessen; og i noen tilfeller gjøre symptomene verre. Hvis mulig, ta noen dager fri. Resten gir kroppen mulighet til å helbrede.

Påfør en varm komprimere til brystet. Tykt slim kan føre til pusteproblemer, og overdreven mucus kan bringe på en astma angrep. En varm komprimere hjelper løsne tykt slim. I sin tur, bringer hoste opp slim. Hvis dette ikke fungerer, ta en slimløsende.