Digidexo.com

Hvordan å løfte en Fallen Pasient

Mens han jobbet i det medisinske feltet du står overfor mange utfordringer. Med disse utfordringene må du vite hvordan du kan beskytte velferden til pasienten mens hindre skade på deg selv. En vanlig måte helsearbeidere skade seg selv er ved å løfte en fallen pasient feil. Fremgangsmåten for å ta før, under og etter at en pasient har falt er ekstremt viktig. Løfte en pasient på feil måte kan føre til mer skade for dem, så vel som deg selv.

Bruksanvisning

•  La dem falle. Når pasienten har allerede begynt å falle, er det best å ikke prøve å stoppe eller ta henne. I stedet veilede dem til bakken med så lite påvirkning som mulig. Husk å fokusere på å beskytte pasientens hode.

•  Vurdere skade. Før du løfter eller flytter noen falt pasient, må du finne ut om noen skader har oppstått. Hvis så, har en tendens til skadene før du prøver å løfte pasienten.

Ta tak i en stol. Hvis pasienten er i stand til å løfte seg opp, får en stol eller gåstol. Dette vil stabilisere henne og hjelpe til med å trekke seg opp.

Hook armene. Hvis pasienten er stabil nok til å stå deretter løfte dem blir enklere. Har en person på hver side av pasienten hekte sine våpen under pasientens armhule og heis.

Ta med et teppe. Hvis pasienten er sengeliggende eller ute av stand til å stå på sin egen du ikke vil være i stand til å bare løfte henne opp. Rull pasienten på hennes side. Plassere et teppe under pasienten og forsiktig rulle ham på teppet.

Løft. Med to eller flere personer på hver side av pasienten knele på ett kne og ta tak i teppe. Etter en teller til tre, løfte pasienten mens du står opp. Flytte pasienten nøye ned på sengen.

Tips og advarsler

  • Husk å bøye i knærne ikke i midjen.
  • Aldri prøve å løfte en fallen pasient alene. Dette kan føre til skade på deg selv.