Digidexo.com

Hva gjør du for abdominal gass smerter?

Menneskekroppen kan passere gass opptil 12 ganger per dag, og kanskje mer avhengig av kostholdet. Svelger luft, høyt inntak av fiber og forbruk av kullsyreholdige drikker er bare noen få ting som kan skape overflødig gass. Mest gassen passerer uten smerte; men kan utskeielser bygge opp i systemet, forårsaker mild til alvorlig kramper. Hvis du lider av mage gass smerter, her er noen ting du bør vurdere som kan hjelpe deg med å lindre ubehaget.

Endre måten du spiser

Hvis du finner deg selv med konstant gass smerter, kan det være måten du spiser. Spis mindre måltider i stedet for de vanlige tre. Velg mindre fet mat og mindre meieri. En betydelig mengde abdominal gass smerter kan tyde på laktoseintoleranse. I tillegg til hva du putter i, ta hensyn til hvordan det blir der. Er du wolfing ned burgere i 30 sekunder flat? Hvis så, vil du ønsker å begynne å tygge maten. Sett sandwich ned mellom biter. Godteri, tyggegummi og sugerør kan også øke mengden av gass fordi de øker mengden luft du svelger.

Slow Down

Overdreven stress, konstant beveger seg rundt og spise på rømmen alle bidra til gassproduksjon. Reduser stress gjennom trening, og ta deg tid til å sitte ned og nyte måltidet i stedet for å smake på det i forbifarten.

Over The Counter Relief

Flere løsninger er tilgjengelige for å bidra til å lindre symptomer på dårlig fordøyelse. Produkter som Beano, Lactaid og kull tabletter kan bidra til å redusere mengden av gass forårsaket av fiber eller melkeinntak. Antacida og simethicone produkter kan også lindre gass smerter ved å bryte opp gassbobler.

Mer hjelp

Hvis abdominal gass er et tilbakevendende problem, og smerten er alvorlig, er det på tide å gå se din lege. Gass smerter kan være forårsaket av en underliggende problem, eller ikke kan faktisk være gass smerter. Tillate legen din for å diagnostisere problemene og administrere riktig middel.