Digidexo.com

Hvordan kontrollere Eating Fast

Hvordan kontrollere Eating Fast


Å spise raskt mens på rømmen er en vanlig foreteelse for mange med en travel livsstil. Men å spise fort kan føre til økt kaloriinntak, vektøkning og oppblåsthet. Lære å spise på et lavere tempo er en vane som kan dannes over tid og krever øvelse. Spise sakte hjelpemidler i fordøyelsen og vil resultere i bedre helse.

Bruksanvisning

•  Sitt ved bordet mens du spiser. Å spise mens du står opp eller kjører i bilen er en trigger til å spise fort og kan føre til overspising. Sitter ved et bord vil sende en melding til hjernen om at det er på tide å spise et måltid og vil resultere i mer bevisst spise.

Eliminer distrahert mens du spiser. Fokus på smaker og nyter maten og å være oppmerksom på hastigheten og inntak. Unngå å se på TV eller lese noe som fører til tankeløse forbruk av mat. Ta hensyn til alle de fem sansene dine mens du spiser for å fokusere på opplevelsen.

Ta hensyn til tiden. Det tar 20 minutter for kroppen å fordøye et måltid og begynner å føle full. Spiser for raskt før kroppen har helt fordøyd maten kan føre til overspising. Når du forbereder å spise, sette av minst 30 minutter for å gi deg selv god tid til å øve å spise sakte.

Unngå å hoppe over måltider. Hvis du venter til du er sultne for å spise, vil det være vanskelig å motstå å spise for fort og for mye. Spis regelmessig og spise til du er fornøyd, men ikke spise utover det punktet. Hvis du er opptatt og kan ikke hjelpe noen ganger mangler et måltid, bære nøds snacks som tørket frukt og nøtter med deg til enhver tid, slik at du ikke er skrubbsulten når det tid for neste måltid.

Spis mindre porsjoner. Mange mennesker har en hard tid å forlate mat på deres plate, og vil vanligvis spiser det som er plassert foran dem. En stor del av mat kan sende et signal til hjernen om at alt må spises raskt for å rengjøre platen før de blir for full. Tjene deg selv mindre porsjoner og praksis strekker ut måltidet ved å ta hver bit tregere.

Sett ned gaffelen etter hver bit. Det anses høflig når du spiser ved middagsbordet for å sette din gaffel eller skjeen ned mens tygge, men det er også en måte å forsinke spise prosessen. I stedet for å holde gaffelen og måke maten i, plassere den ned gir tid for å tygge og nyter mat før neste bit.

.

Hint

  • Fortsette å øve spise sakte. Spise fast er ikke en vane som kan brytes over natten, og det vil ta tid og krefter før du spiser sakte begynner å skje naturlig.