Digidexo.com

Hvordan Sett på Ernie Orthodontist gummistrikk

Hvordan Sett på Ernie Orthodontist gummistrikk


Dr. Ernie R. Banks er en kjeveortoped som ligger i Oxon Hill, Maryland, område. Han installerer tannregulering for barn og voksne. En av de behandlinger som Dr. Bankene kan foreskrive for tannregulering er å installere gummi band over bukseseler for å holde dem på plass. Dette er en effektiv måte å justere tennene raskt. Erstatte disse gummi band er en enkel prosess, og noe som du må gjøre flere ganger om dagen for å hindre at gummi band fra knipser inne i munnen din, og for å holde spenningen mellom de to sidene av tennene fast.

Bruksanvisning

•  Vask hendene før du tar ut og setter gummi merkevarer for bukseseler. Bruk håndsåpe og det varmeste vannet du kan stå. Vask hendene i minst 20 sekunder for å fjerne all smuss og bakterier.

Endre gummi band etter hvert måltid og før sengetid. Dette er den beste måten å hindre at gummi band fra knipser inni munnen med smertefulle resultater.

Fjern de gamle gummi band før hvert måltid og før du setter i nye bukseseler. Lukk tennene og åpne leppene. Løft forsiktig gummistrikk av krokene som holder gummistrikk på plass. Kast de gamle gummistrikk.

Sett enden av en ny gummibånd over bunnen kroken på de nederste bukseseler. Trekk strikken opp mot toppen kroken. Sørg for å hekte strikken over riktig kroken på oversiden av tennene som er i tråd med kroken på bunnen bukseseler. Det er viktig å hekte de riktige tenner sammen for tennene for å justere korrekt. Slip strikken over kroken.

Fest resten av gummi band på samme måte.

Hint

  • Hvis du er usikker på hvordan du skal feste gummistrikk, ring tannlegen din for å diskutere den riktige metoden.
  • Ring orthodontist kontor for å plukke opp nye gummistrikk før du kjører ut hjemme. Du bør aldri gå en dag uten gummistrikk til din tannlege eller kjeveortoped sier noe annet.