Digidexo.com

Holistisk rettsmidler for hetetokter

Hetetokter er et vanlig symptom på menopause, som er en biologisk prosess som ender årene med menstruasjon. På grunn av hormonelle endringer som skjer gjennom denne endringen, symptomer som humørskifter og hetetokter er vanlig. Mens hver kvinne kan oppleve forskjellige menopause symptomer, hetetokter forekommer i tre av fire kvinner. Mens årsaken til hetetokter ikke er kjent, antas det at de hormoner som frigjøres i overgangsalderen påvirke hypothalamus området av hjernen som regulerer kroppstemperaturen.

Sarsaparilla Tea

Sarsaparilla er vokst naturlig i tropiske Amerika, og dens røtter blir ofte brukt til medisinske formål. Den aktive ingrediensen som påvirker kjønnshormoner er de steroide saponiner som, når metabolisert, arbeider for å kontrollere hormonbalansen. For kvinner er sarsparilla brukt som et østrogen redusering og er effektiv i overgangsalder for sin evne til å kontrollere humørsvingninger, hudsykdommer samt hetetokter.

For å gjøre som en te, ta en kopp vann til en rullende koke. Legg en teskje av tørket sarsparilla til vannet og la te å bratt i 15 minutter. Søt med agave nektar, hvis ønskelig, og konsumere te tre ganger per dag for å lindre hetetokter og andre menopause symptomer.

Vitamin E

Ifølge Medical Science teamet på Tarbiat Modarres University, kvinner som fikk vitamin E kapslene som inneholdt 400 internasjonale enheter (IE) av vitamin E daglig viste en nedgang i hot flash intensitet og varighet. Vitamin E inneholder fettløselige antioksidanter som er i stand til å behandle eventuelle uregelmessigheter i kroppen.

Konsumere 400 internasjonale enheter (IE) to ganger per dag med åtte gram vann. Alltid legen din om noen andre medisiner eller alvorlige helsemessige problemer er til stede som overdreven vitamin E kan tynne ut blodet.

Trening

Ifølge The Mayo Clinic, vil daglig mosjon beskytte mot andre symptomer på overgangsalder, som osteoporose og hjerte-og karsykdommer. The Department of Gynecology ved University of South Florida tyder på at ved å delta i regelmessig mosjon, produserer hjernen flere endorfiner. Disse endorfiner er ansvarlig for en følelse av velvære, men hvis en overskytende beløp av østrogen i kroppen, kan effekten av disse endorfiner bli redusert. Ved å øke mengden av endorfiner, som fungerer som kroppens termostat, vil kjerne temperaturer forblir konstant, og hetetokter vil redusere i frekvens og alvorlighetsgrad.

Prøv 30 minutter med vektbærende trening, som jogging eller lette aerobic, fem dager per uke. Alltid legen din før du begynner på et treningsprogram for å sikre sin sikkerhet.