Digidexo.com

Hva er en god naturlig appetitt suppressant?

Hjernen kontrollerer kroppen vår craving for mat gjennom hypothalamus. Det er visse matvarer som styrer appetitt ved å gjøre kroppen vår tro det er fullt. Forbruker disse matvarene føre oss til å spise mindre. Vann er den mest naturlige appetitt suppressant tilgjengelig. Å drikke et glass vann når du føler deg sulten gir en fôring av metthet. Etter å ha drukket et glass vann vente i 10 minutter, og du vil merke sult smerter subsiding.

Foods

Drikk grønnsaksjuice å bidra til å undertrykke følelser av sult. Epler er høy i fiber og tar lengre tid å fordøye. Å spise et eple mellom måltidene hjelper deg til å føle fyldigere lenger. Grønn te stimulerer frigjøring av hormoner som kontrollerer mat cravings. Det undertrykker våre lyster og hjelpemidler i å brenne fett. Havregryn er en høy-fiber, komplekse karbohydrater mat. Det brenner sakte for energibruk, slik at du holder full. Flax frø er også høy i fiber og kan legges til andre fiberrike matvarer for å bidra til å kontrollere appetitten. Drikker whey protein utgivelser appetitt-undertrykke hormoner som resulterer i forbruker færre kalorier. Grønne grønnsaker er næringsrik og hjelpe dempe suget etter usunn mat. Forbruker pickles er også en naturlig måte å redusere appetitten cravings.

Livsstil

Stress fører lyster til å øke ved å frigjøre kortisol, et hormon som gjør deg sulten. Ta pusten dypt og slappe av for å gjenvinne kontroll over appetitten. Hold blodsukkeret regulert og sult under kontroll ved å spise små måltider hver 2 til 3 timer. Trener daglig i 30 minutter hjelper kroppens appetitt-undertrykke hormonet leptin fungere bedre. Få nok søvn til å holde hormonet ghrelin fungerer som den skal. Holde ghrelin nivåer lav bidrar til å øke produksjonen av leptin. Noen ganger tygge tyggegummi er nok til å kvitte seg med sultfølelse og kontrollere behovet for å spise.