Digidexo.com

Olje Trekke Fordeler

Historier om fordelene oil pulling fortsette å sirkulere blant alternative rette lokalsamfunn. Tilhengere av swishing naturlige oljer mener at metoden kan kurere omtrent hver sykdom og øke levetiden. Oil pulling oppsto som en gammel indisk rette, men svært få kliniske studier eksisterer for å verifisere eventuelle krav om praksis.

Identifikasjon

Oljen trekker metoden bruker naturlige oljer som solsikkeolje, for å rense tennene og fjerne plakk, ifølge OilPulling.com. Den ideelle "oil pulling" fungerer som en antiseptisk vask munnen; brukeren swishes olje rundt munnen og trekker den gjennom tennene uten å svelge. Oil pulling fungerer best før man spiser mat, hevder OilPulling.com.

Forbedrede tenner

En studie utført av den indiske Society of Periodonti og forebyggende odontologiske testet en gruppe mennesker som brukte sesamfrø olje trekke mot en gruppe som brukte et vanlig munnvann. De som brukte olje trekking viste en statistisk signifikant reduksjon i bakterier som forårsaker plakk. Studien konkluderte med at oljen trekke kan forbedre tennene, men munnvann reduserer plakk mer effektivt.

General Health

Ifølge en artikkel i "Journal of Oral Health and Community Dentistry," bedre tannhelse fører ofte til bedre helse. Artikkelen hevder at det medisinske miljøet godtar koblingen mellom periodontal sykdom og diabetes. Plakk reduksjon av olje trekke kunne ha en samlet helsegevinst, men ingen offisielle studier på olje trekke og generell helse ennå ikke er utført.

Ubekreftede påstander

Fremmende olje trekke nettsteder som Oilpulling.com tilskriver andre fordeler til olje trekke i tillegg til fjerning av plakk. Oil pulling talsmann Dr. F. Karach presenteres forskning til All-Ukrainian Association for Science som hevder olje trekke kan kurere infeksjoner, bidra til å helbrede vitale organer og øke levetiden til 150 år, ifølge Oilpulling.com. Disse påstandene er fortsatt i stor grad godtatt av det vitenskapelige samfunn.

Betraktninger

De typer oljer foreslått av oljen trekke metoden utgjør ingen reell fare fra bruk. Den største risikoen kommer fra erstatte akseptert medisinsk praksis etter olje swishing. Det er også usannsynlig at swishing med olje kan fjerne giftstoffer fra kroppen. Noen av de gunstige effektene kan være et resultat av essensielle fettsyrer i planteoljer som folk ofte mangler i et normalt kosthold.