Digidexo.com

Hvordan å miste en mann Gut

Hvordan å miste en mann Gut


Ekstra mage fett setter menn i fare for helseproblemer som hjertesykdom, hjerneslag, søvnapné, høyt blodtrykk og visse typer kreft. Generelt, menn med en midje størrelse større enn 40 inches har for mye fett, ifølge Mayo Clinic. Det burde ikke komme som noen overraskelse at du kan eliminere overskytende pounds på magen og andre steder gjennom god ernæring og mosjon. Realistiske, permanente endringer i livsstil kan hjelpe deg sakte men sikkert ned i vekt og holde den av. Etter en stund, vil du se frem til regelmessig mosjon og nærende, næringsrike måltider.

Hvordan å miste en mann Gut

•  Spis balanserte, tilfredsstillende måltider med rikelig med magre proteiner og komplekse karbohydrater som hele korn, frukt og grønnsaker. Ideelt sett bør 25 prosent av kaloriene kommer fra proteiner, må 45 komme fra karbohydrater og 30 prosent bør komme fra fett. Protein og umettet fett som de i olivenolje og nøtter la deg følelsen fyldigere lenger.

Unngå enkle karbohydrater som raffinert sukker og hvite pasta og brød. Selv om noen kjepphest dietter hevder de fleste eller alle karbohydrater bør unngås for vekttap, komplekse karbohydrater er nødvendig for et sunt kosthold.

telle kalorier i løpet av dagen, i hvert fall når du er i utgangspunktet å bli vant til din livsstilsendring. Den gjennomsnittlige mann trenger mellom 2400 og 2800 kalorier per dag for å føle seg tilfreds. Forbruker færre kalorier i et forsøk på å gå ned i vekt til slutt feiler i form av en spise binge.

4 Sett i kardiovaskulær trening for å redusere fett. For å holde motivasjonen oppe, velger en øvelse du liker, det være seg roing, løping, sykling, gå raskt, gjør aerobics eller spille idrett. Det spiller liten rolle om du trener alene eller i en gruppe, på et treningsstudio eller utenfor. Poenget er å velge en øvelse plan du liker, slik at du ser frem til å jobbe ut. I de siste minuttene av ditt hjerte-rutine, kontraherer magemusklene i 30 sekunder og slipp dem i 15 sekunder. Dette strammer midsection.

Løft vekter. Ekstra muskler øker stoffskiftet og strammer kroppen din som du gå ned i vekt. Når du løfter vekter, kontraherer magemusklene til å flate magen området.

Øvelse magemusklene spesielt ved å gjøre crunches eller bruke en abdominal maskin på treningsstudioet. Hold spenningen i magemusklene hele rutinen. Mageøvelser alene ikke eliminere en gut; de må kombineres med kardiovaskulær trening, vekttrening og god ernæring for å effektivt flate og tone midsection.

Hint

  • Ikke overanstrenger seg når du starter en øvelse plan. Begynn med moderat intensitet en halv time om dagen, og deretter jobbe opp til en time en dag som øvelsen blir lettere og morsommere.