Digidexo.com

Reisesyke Tips når du går til en fornøyelsespark

Når du er i en fornøyelsespark, får hjernen din tilsynelatende motsatte meldinger fra øynene og det indre øret. Den varierte bevegelser en møter i en fornøyelsespark, som pisking, rullende, fallende, flyr, swooping, og svevende gjøre det svært vanskelig for hjernen å gjøre et riktig bilde. Denne åpen mismatch av informasjon kan føre til reisesyke, som kjennetegnes av symptomer som kvalme, svette og oppkast. Heldigvis er det noen måter som du kan overvinne reisesyke og fortsette å ha det gøy på fornøyelsesparken.

Akupressur

Det er et trykkpunkt ligger i nærheten av håndleddet, som, når den aktiveres, bidrar til å lindre symptomer som kvalme og oppkast. Denne trykkpunktet er på innsiden av underarmen, i øverste håndleddet, ca to inches over håndleddet. Hvis du ikke er kjent med plasseringen av trykkpunktet, kan du kjøpe akupressur håndleddet band eller reisesyke armbånd, som fungerer på samme prinsipp og kan hjelpe deg med å finne disse viktige trykkpunkter.

Ginger

Ingefær er en gammel middel som brukes av sjøfolk for å overvinne reisesyke som fulgte med lange reiser. En plante som er funnet i Sørøst-Asia, har ingefær vært forsket mye for sine medisinske egenskaper. Helsekost uttak lagre ingefær enten i tørket form eller som kapsler, som bør tas en halvtime før du hodet mot fornøyelsesparken. Alternativt kan du pop ingefær tyggis i munnen og tygge på den mens du er i parken.

Legemidler og Stikkpiller

Det finnes medisiner som kan kjøpes over disk for å kontrollere symptomene på reisesyke. De er ikke-vane forming narkotika, og det er ingen store bivirkninger forbundet med dem. Noen av disse er Antivert og Dramamine, og de blir tatt en time eller så før avreise til fornøyelsesparken. Virkningene av stoffet vil vanligvis vare så lenge som fire til åtte timer, noe som gir deg nok tid til å nyte dine ritt.

Rektal stikkpiller som de Promethazine de er en stor hjelp i å kontrollere kvalme og oppkast. Kan ikke kjøpes uten resept disse stikkpiller bli. Når benyttet, er de i stand til å kontrollere reisesyke for opptil åtte timer.

Betraktninger

I de fleste tilfeller kan reisesyke unngås ved å ta noen forebyggende tiltak. Unngå å spise et tungt måltid før turen eller mens du er i parken. Hold deg til lett snacks og ikke-krydret mat. I tillegg bør meieriprodukter og matvarer som er høy i proteiner eller inneholder overdreven salt bli best bevarte for før etter turen. På den måten vil du sørge for at du nyter turen til parken og holde maten i, hvor det er ment å være.