Digidexo.com

Veteran Pharmacy Karrieretips

Veteran Pharmacy Karrieretips


Erfarne farmasøyter kan tilby flere karrieretips til unge mennesker som håper å gå inn i denne raskt voksende feltet. En vellykket farmasøyt viser medfølelse overfor sine kunder samt et skarpt øye for detaljer, foreslår de. Men Stålsett deg for noen hard konkurranse; University of Pittsburgh mottatt 5000 søknader for 90 åpninger på sitt apotek skolen. Også er det mer å være en farmasøyt enn å jobbe som det lokale apoteket.

Valg

Farmasøyter Scott Kislak og Leslie Adams fortelle elevene til å utforske alle apotek karrieremuligheter, ikke bare nabolaget narkotika butikker. "Da jeg søkte til apotek skole, hadde jeg ingen anelse om mangfoldet av yrker som apotek tilbudt," Kislak forteller PharmacySchools.com. Farmasøyter arbeider i veterinær praksis, forsikringsselskaper og advokatfirmaer. Kislak jobbet på flere kjede og uavhengige apotek i løpet av sin karriere, og har som mål å være en distriktssjef. Adams ekko hans bemerkninger ved å fortelle The National Institutes of Health Science Education nettsted som hennes bosted ved John Hopkins Hospital i Baltimore åpnet øynene til et apotek karriere i klinisk forskning der hun undersøker narkotika som kan en dag bli godkjent av Food and Drug Administration (FDA ). Hennes sykehus erfaring utsatt henne til apotek spesialiteter inkludert smittsomme sykdommer, kritisk omsorg og psykologi.

Skoler

Gjelder ikke bare ett apotek skole, sier Kislak. I stedet gjelder for flere høgskoler så håp ikke er stiplede med et enkelt avslagsbrev. Kislak forteller PharmacySchools.com: "Det er meget konkurransedyktige og apotek skoler bare melde studenter en gang i året, så hvis du ikke får inn i programmet, må du vente et helt år for å søke på nytt." Stille tøffe spørsmål når du handler for en skole, for eksempel hvor mange prosent av fjorårets avgangsklassen passert sine statlige sertifisering eksamener på første forsøk, og hvor lenge skolen har vært i drift, foreslår Kislak. Eksamen fra en etablert apotek skole fører til bedre jobbtilbud, legger han til.

Ferdigheter

Erfarne farmasøyter anbefaler spesifikke ferdigheter for å lykkes, for eksempel grundighet og medfølelse. Farmasøyt Jennifer Bair minner unge at hennes yrke etterlater ikke rom for feil. "Nøyaktighet er svært viktig i alle aspekter av jobben," forteller hun Knowitall.org. Kislak mest minneverdige suksesshistorie kom mens han målte en kunde blodtrykk på en gratis klinikk inne hans supermarked apotek. Mannens blodtrykk var farlig høyt, og Kislak henviste ham til en lege. Tre dager etter at besøk, gjennomgikk mannen kirurgi for flere blokkerte arterier. Sier Kislak, "Det er også den dag-til-dag gleden av å vite at du gikk ut av veien for å hjelpe en pasient med sine helsebehov."