Digidexo.com

Hvordan redusere dihydrotestosteron

Hvordan redusere dihydrotestosteron


Dihydrotestosteron er det hormonet som er kjent for å forårsake hårtap. Det er antatt at en overskytende beløp av DHT blokkerer hårsekken fra normale vekstmønstre og får den til å dø ved å hemme næringsopptak. Når en person har for mye av DHT hormon, kan han oppleve en overdreven mengde håravfall som kan muligens føre til skallethet. Det er mange måter å redusere dihydrotestosteron og lar håret til å oppleve en mer stabil vekstmønster.

Hvordan redusere dihydrotestosteron

•  Rens hodebunnen ved å bruke en avklarende sjampo. Disse kan kjøpes over disk i drugstores og i salonger som selger hårprodukter. De er antatt for å redusere nivåene av DHT. I tillegg prøver sjampo som inneholder clobetasol. Dette shampoo hemmer overflødig DHT produksjon. Clobetasol shampo er tilgjengelig på resept.

Bruk kinesisk urt Shen Min. Shen Min sies å inhibere overproduksjon av DHT. Den er tilgjengelig i helsekostbutikker og på nettet for salg. Ved å blokkere DHT, gjør det nødvendige næringsstoffer for å nå hårsekken og vokse uhemmet.

Se en lege for å få en sjekk. Du kan lide av en skjoldbrusk lidelse. Hvis skjoldbruskkjertelen ikke fungerer skikkelig, kan det øke utgivelsen av dihydrotestosteron. I tillegg, hvis du allerede er på skjoldbrusk medisiner, må du kanskje justere dosen eller endre medisiner for å se resultater.

Prøv å bruke Minoxidil (Ioniten) og / eller Propecia (finasterid) for å blokkere dihydrotestosteron overproduksjon. Minoxidil er en aktuell salve som er brukt i hodebunnen daglig, selges under merkenavnet Rogaine over disk. Det kan også være foreskrevet i sterkere doser. Propecia er et reseptbelagt legemiddel som er tatt internt i pilleform. Den blokkerer også DHT fra krymper hårsekken, noe som bidrar til hårtap.