Digidexo.com

Oil of Pomenegrate for Weight Loss

Når innlemme granateple i kostholdet sitt, de fleste umiddelbart tenke på å spise et granateple eller drikke et glass granateplejuice. Men det er en annen måte å innlemme granateple i din daglige rutine, og det er ved å benytte granateple frø olje. Dette produktet er ikke billig, men for noen er det en enkel måte å miste ekstra pounds og ser mer strålende.

Fordeler

En studie publisert i British Journal of Nutrition i januar 2009 kunngjorde at mus som fikk granateple olje sammen med en fettrik diett veide mindre enn mus bare gitt et fettrikt kosthold. Dette tyder på at granateple olje bidrar til å dempe vektøkning. Dette er en utrolig funn har drevet granateple olje inn i rampelyset og tilskynder ytterligere tester.

I tillegg til dette potensielt livstruende endring oppdagelse, det samme eksperimentet viste at insulin nivåer av mus som fikk granateple olje ikke pigg. For de diagnostisert med diabetes, kan ta granateple olje være en naturlig måte å opprettholde sunne insulin nivåer. Videre folk som har risikofaktorer for diabetes, for eksempel familiehistorie, kan preemptively ta granateple olje å avverge sykdom.

Endelig inneholder granateple olje anti-oksidanter for å bidra til å forbedre hudceller. Når det tas oralt i stedet for bare slathered på huden, er det den ekstra fordelen av bekjempelse av dårlige celler i kroppen din, som de som forårsaker kreft og inflammatoriske sykdommer.

Måltider

Granateple olje kan innlemmes i din vanlige diett for å barbere av ekstra kalorier og redusere fettinnholdet i måltidet. Hvis du vanligvis bruker rike dressinger på salater, bruke granateple olje i stedet. Hvis du lager en marinade til kylling eller reker, vurdere å starte med noen granateple olje og deretter legge urter og krydder. Det er svært få oppskrifter som er laget eksklusivt for granateple olje så dette er din sjanse til å være kreativ og lage dine egne oppskrifter. Bare sørg for å smake en dråpe før du begynner å bruke den fordi den er litt søt. Denne søte smaken vil være en faktor når du går for å pare den med proteiner, grønnsaker og krydder.

Supplement

Hvis du foretrekker å ta granateple frø olje i form av en kapsel, er du heldig. Pillene kan bli funnet på butikk som spesialiserer seg på helsekost eller alternativ medisin. Du kan forvente å være å ta to piller per dag, men det er viktig å lese instruksjonene og anbefalt dosering før innlemme kapslene i din daglige rutine.