Digidexo.com

Urter brukt for Adrenal utmattelse

Adrenal utmattelse er når kropper dekk ut fra hektisk livsstil. Det er mange årsaker til adrenal utmattelse, blant annet stress, ernæring mangel og kjemisk toksisitet. Symptomer inkluderer morgen tretthet, nedsatt libido, økt allergi, depresjon, mangel på energi, og økte krav til mat med høyt fett og salt. Det er urter man kan bruke til å behandle adrenal utmattelse.

Asiatisk ginseng

Asiatisk ginseng kan redusere stress og har en direkte effekt på binyrene. Det bør ikke blandes med sentralstimulerende midler.

Lakris

Binyrene produserer hormoner essensielle for livet, og en av disse hormonene er kortisol. Lakris-ekstrakt kan etterligne kortisol, som er kjent som stress hormon.

Rhodiola

Rhodiola kan bidra til å gi deg en boost av energi. Når du tar Rhodiola, er det best å ta det i morgen med varmt vann eller te.

Ashwagandha

Ashwagandha er en god urt for å øke energi, generelle mentale og fysiske velvære, og utholdenhet. Denne urten kan også redusere stress, og øke hukommelse og kognitiv funksjon som er svekket når du arbeider med adrenal utmattelse.

Milk Thistle

Milk Thistle er bra for å øke leverfunksjon. Når leveren ikke fungerer riktig, kan det ikke bli kvitt giftstoffer som forårsaker adrenal utmattelse og mange andre sykdommer.