Digidexo.com

Slik Cure Divertikulitt Med Probiotika

Slik Cure Divertikulitt Med Probiotika


Mayo Clinic definerer divertikulitt som betennelse i små poser i tarmveggen. Disse små poser, ellers kjent som diverticula, er mer utsatt for å danne i tykktarmen, men kan også forekomme i spiserør, magesekk, tynntarm og tykktarm. Ifølge Center for Disease Control and Prevention, den vanligste symptomet på divertikulitt er magesmerter, spesielt rundt venstre side av nedre del av magen. Personer med denne sykdommen kan også oppleve kvalme, oppkast, hetetokter, kramper og endre i avføring. Heldigvis er denne tilstanden svært behandle med probiotika.

Bruksanvisning

Slik Cure Divertikulitt Med Probiotika

•  Besøk din lege hvis du opplever noen av de nevnte symptomene. Din lege vil behandle deg med foreskrevet antibiotika, men hvis ditt tilfelle er mild, kan divertikulitt kureres med natureâ € ™ s antibiotika, ellers kjent som probiotika. Probiotika, ifølge Mayo Clinic, er kosttilskudd eller matvarer som inneholder gunstige bakterier som ligner på de naturlig forekommende bakterier i kroppen din.

Integrer mat med naturlige probiotika som yoghurt, ostemasse, miso og kefir til hvert måltid i en uke. The Center for Disease Control og Prevention oppgir at disse matvarene kan eliminere betennelse i divertikler og kurere divertikulitt.

Fortsett å integrere probiotika til hvert måltid før symptomene avta, og etter å holde fordøyelseskanalen sunn og fri fra fakkel-ups.

Tips og advarsler

  • For optimale resultater, spise rikelig med fiber-rik mat som frukt, grønnsaker og helkorn og drikk rikelig med væske.
  • Hvis du fremdeles har symptomer etter en uke, bør du kontakte legen din. Hvis du opplever uopphørlig oppkast, diaré, blødninger eller sterke magesmerter ikke prøv dette midlet hjemme som det er ment å behandle svært milde tilfeller av divertikulitt.