Digidexo.com

Liste over Negative Calorie Foods for vekttap

Ifølge Dr. C. Laird Birmingham, forfatter av Does Slanking Work, en artikkel på samfunnet nettside RedOrbit.com, de fleste dietter mislykkes sørgelig --- bare 15 prosent av Kosten holde vekten av ved den toårige mark, og bare en til 2 prosent av Kosten holde vekten av etter 10 år. Dette kan skyldes det faktum at de fleste dietter er restriktiv. En diett som ikke begrenser porsjonene er den negative kalori diett, en diett som består av matvarer som har færre kalorier i dem enn det tar å fordøye dem.

Fiber

Spis mat rik på fiber. Fiber er virkelig karbohydrat at kroppen ikke er i stand til å bryte ned. Det er viktig i kostholdet, fordi det kan hjelpe deg å føle deg mett, og fordi det bidrar til å stabilisere og regulere blodsukkernivået og avføring. Negative calorie matvarer som er rike på fiber inkluderer de fleste frukter og grønnsaker, med noen av de beste negative kalori fiber kilder blir selleri, bringebær og asparges.

Farge

Spis mat i alle regnbuens farger. Mat som er fargesterke tendens til å være høy i antioksidanter, som bidrar til å forhindre celleskader. Dette er viktig fordi selv om du ønsker å forbrenne kalorier med hva du spiser, om du ikke ønsker å ende opp med et beløp på næringsstoffer som ikke er tilstrekkelig for alle de kjemiske prosessene som foregår i kroppen din. En perfekt negativ kalori tallerken kan omfatte jordbær (rød, 50 kalorier per kopp), mandarin appelsiner (orange, 60 kalorier for en middels stor frukt), paprika (gul, 20 kalorier per halv kopp), selleri (grønn, 5 kalorier per stilk) , blåbær (blå, 75 kalorier per kopp), og plommer (indigo / lilla, 35 kalorier for en middels stor frukt).

Balanse

Spis et balansert kosthold. Du kan ikke få de næringsstoffene du trenger fra å spise den samme maten hele tiden, så krydre opp din rutine. Få vitamin C fra en oransje en dag, og fra vannmelon den neste, f.eks. Eller prøv morsomme utfordringer som for eksempel å spise rødt negative kalori mat til frokost og jobbe deg gjennom til lilla ved slutten av dagen. Også, ikke glem at du fremdeles må spise noen brød og kjøtt, siden de fleste negative kalori mat er frukt og grønnsaker, og derfor ikke leverer nok karbohydrater eller protein av seg selv. Hvis du tillater deg selv denne balansen, vil du ikke bli så fristet til å fylle opp på junk food.

Perspektiv

Vær realistisk. Mengden kalorier du forbrenner gjennom å spise negative kalori mat ikke legge opp, men det er absolutt ikke nok til å sette deg ned en kjole størrelse på en dag. Hva negative kalori mat vil gjøre, er imidlertid gjøre det mer sannsynlig at du ikke vil konsumere store mengder kalorier, noe som hjelper til med vekttap. Selv om du ikke mister mye vekt, er en negativ kalori diett full av sunne matvarer som er bra for deg.