Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for å hjelpe en Nasty Forkjølelse og sår hals

Naturlig rettsmidler for å hjelpe en Nasty Forkjølelse og sår hals


Selv om det er ikke uvanlig for en person syk med en kald og lider av en sår hals å strekke seg etter en av de mange kalde medisiner tilgjengelig på et lokalt apotek, det er en rekke grunner til å forfølge naturlig, hjemme-baserte løsninger i stedet. Naturlig rettsmidler bruker enkle ingredienser enten funnet rundt i huset eller lett anskaffet, har de ikke en tendens til å forårsake ubehagelige bivirkninger, som døsighet, er det ingen unaturlige kjemikalier og de er billig.

Saline Solution

En av de mest ubehage kaldt symptomer er lunger. Ikke bare en tett nese gjør det vanskelig å puste, og kanskje føre til en hodepine, men også post-nasal drypp kan irritere halsen. Disse irriterende symptomene kan utbedres enkelt med en hjemmelaget saltvannsoppløsning som vil krympe neseslimhinnen og oppmuntre naturlig drenering.
For å forberede en saltoppløsning, kombinere 1 ts hver av kosher salt og natron med 32 gram av varmt vann. Ved hjelp av en pære sprøyte, senke hodet over en vask og peke venstre nesebor ned, forsiktig klem litt av løsningen i høyre nesebor, la vannet renne ut fra neseboret i vasken, gjenta med venstre nesebor, og deretter forsiktig blåse nesen. Dette kan gjøres to ganger om dagen, ved bruk av 8 til 16 gram av oppløsning pr nesebor, per applikasjon.

Velsmakende Medicine

Varme væsker holde kroppen hydrert slik at den kan helbrede og kan berolige betent nese og hals membraner. Te tilberedt med sitron, honning og ingefær er spesielt beroligende for en sår hals. Andre ingredienser for å legge til en kopp te inkluderer glatte alm bark (som strøk halsen), cayennepepper (som øker blodsirkulasjonen til halsen og trekker infeksjon unna), isop, lakris og granateple rinds.
Ifølge Mayo Clinic, kan det være noe til generasjoner gamle praksisen med å bruke kyllingsuppe som en kald rette. Ikke bare påvirker det hvordan immunsystemet celler gå gjennom kroppen, det fungerer også som en decongestant.

Gargling Solutions

En av de beste måtene å sooth en sår hals er å gurgle. Den mest grunnleggende gargling oppløsning er sammensatt av en teskje salt og 8 gram av varmt vann; men det finnes en rekke varianter av denne tradisjonelle oppskriften. For å legge ekstra kraft til gargling løsning, tilsett saften av en sitron, 1/4 ts cayenne pepper, 2 ss av eple cider eddik, fem dråper grapefruktkjerneekstrakt eller fem friske eller tørkede timian blader.