Digidexo.com

Hvordan Slipp Grudges

Holde en grudge kan ha negative konsekvenser for en persons liv. En grudge fører til en person til båtplass følelser av sinne, skade og harme. Disse følelsene kan føre til angst og depresjon, ifølge Mayo Clinic. Å gi slipp på en grudge kan hjelpe en person slippe disse følelsene av sinne og fiendtlighet, som kan gjøre det mulig å begynne et liv fylt med mindre konflikter og stress.

Bruksanvisning

Skriv ned grunnene til å holde nag. Husk hele situasjonen og detalj handlingene til deg selv og den andre personen på papir. Også skrive ned hvordan personen gjorde du føler på den tiden og hvordan du føler om situasjonen nå.

Skriv ned og detalj en hendelse der du har forårsaket noen til å være bitter mot deg. Dette kan hjelpe deg å nå en ny forståelse av hvordan å slippe en grudge.

Del din historie med en venn eller et familiemedlem. Denne personen kan bidra til å gi deg litt perspektiv på situasjonen og kan hjelpe deg å finne måter å begynne prosessen med å tilgi.

realisere fordelene ved å gi slipp på nag. Holder på sinne og bitterhet er å ha en negativ innvirkning på livet ditt, ikke den andre personen. Sjansen er at personen har flyttet på, slik at du kan føle virkningen av galt å gjøre.

Snakk med personen som skadet deg og gjort deg sint. Fortelle denne personen hvordan disse handlingene har påvirket livet ditt. Forbered deg på det faktum at denne personen ikke kan be om unnskyldning.

Søk hjelp av en lisensiert terapeut, hvis økonomisk gjennomførbart. Denne personen kan hjelpe deg å arbeide gjennom sinne. Et medlem av presteskapet kan søkes for religiøs veiledning også.